Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(almuteee @ 2013 03 25, 22:45)
vakar grizom is 10d atostogu Tenerifej+La Palma 3 dienos.
s

thumbup.gif labai skaniai papasakojai smile.gif smagu smile.gif

dabar is karto keli klausimukai

La Palmoj matet pleziuku?
Oro temperatura, debesuotumas labai skyresi nuo Tenerifes? (jei zalia, vadinas debesu, lietaus daugiau..)
Na ir ar rekomeduotumet? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(almuteee @ 2013 03 25, 22:45)
vakar grizom is 10d atostogu Tenerifej+La Palma 3 dienos.

Smagu, turim ziniu ir apie La Palma. Almute, ar verta ja aplankyti? Uztenka 3 dienu neskubant?
Atsakyti
QUOTE(almuteee @ 2013 03 25, 23:45)
visas 2 savaites lietaus nematem, saule sviete, kaitino, negailejo smile.gif

atrodo, kad turėjot puikias atostogas... thumbup.gif pavydžiu, kad oras puikus pasitaikė blush2.gif
Atsakyti
Mes irgi grįžom penktadienį iš atostogų Gran Kanarijoj, labai pasisekė su orais, kiekviena diena buvo saulėta, išskyrus Palmitos Parke kai buvom protarpiais lijo, bet tik toje vietoje, nes grįžus į Playa del Ingles nesimatė nei lašelio smile.gif
Būstą nuomavom per housetrip o mašiną iš avia.
Kadangi Tenerifėj buvau Siam parke, tai čia Aqualand pasirodė kur kas paprastesnis, o ir neveikė jūra bei upė smile.gif
Buvo labai puikios atostogos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiipshiuke @ 2013 03 26, 00:59)
thumbup.gif  labai skaniai papasakojai smile.gif smagu smile.gif

dabar is karto keli klausimukai

La Palmoj matet pleziuku?
Oro temperatura, debesuotumas labai skyresi nuo Tenerifes? (jei zalia, vadinas debesu, lietaus daugiau..)
Na ir ar rekomeduotumet?  blush2.gif

La Palma skaitosi kaip vaiksciojimo sala, dauguma turistu ten vaziuoja su tikslu vaikscioti ir pan.
3 dienu pilnai uztenka pamatyti pagrindinius objektus. mes kai vaziavom ne pliazintis, tai pakeliui matem pora graziu papludymiu, tik aisku juodu smile.gif vienas kaip tik yra iskart uz Puerto Naos ir pakeliui i El Remo. siaip tikrai tikiu kad yra graziu papludimiu, bet kai ne to ieskojom, tai per 2 sav net neissimaudem vandenyne smile.gif
Rekomenduociau tikrai. Kadangi kanaruose buvom jau antra karta, tai apziurejom Tenerifej dar nespetus pamatyt objektus ir tada La Palma pasirinkom, nes netoli, trumpas skrydis ir visi sako kad labai grazi sala.
Atsakyti
almutee kiek kainavo lektuvo bilietai pirmyn atgal iš/į Tenerifę mirksiukas.gif ar pirkote vietoje ar iš anksto ieškojotes pigesnių?
Atsakyti
QUOTE(almuteee @ 2013 03 26, 18:57)

Rekomenduociau tikrai.

Liuks, itrauksim i lankytinu sarasa smile.gif
Papildyta:
QUOTE(JM @ 2013 03 26, 19:05)
almutee kiek kainavo lektuvo bilietai pirmyn atgal iš/į Tenerifę  mirksiukas.gif ar pirkote vietoje ar iš anksto ieškojotes pigesnių?

Kiek pamenu, pirko per tubillete.com mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 03 26, 19:47)
Liuks, itrauksim i lankytinu sarasa  smile.gif
Papildyta:
Kiek pamenu, pirko per tubillete.com  mirksiukas.gif

tubilette.com paskutiniame zingsnyje vis pasmigdavo man, tai nebenorejau laukt ir pirkau tiesiai is bintercanarias.com, kaina gavosi vos pora euru didesne.

zmogui buvo 33 eur i viena puse is tenerife north i la palma. cia pirkta pries 3 sav iki skrydzio. checkin daromas vietoje ir nemokamas, taisyklese raso kad tokius kaip ryanairo rankinius lagaminus jau reikia registruoti, bet matem kas prasinese i vidu, zodziu ispaniska 'tvarka'. tiesiog tie rankinio bagazo skyriai lektuvo salone yra mazesni gerokai ir lagaminas gali netilpti, todel saugiau registruoti (registruotas bagazas nemokamas).
tiesa, likus savaitei iki skrydzio kaina buvo mazesne negu buvo, gal 24 eur jeigu gerai pamenu.
o patys skrydziai tai kas valanda ir skirtinga kaina buna skirtingiems laikams. labai lengva rinktis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almuteee: 26 kovo 2013 - 23:34
QUOTE(almuteee @ 2013 03 26, 18:57)
La Palma skaitosi kaip vaiksciojimo sala, dauguma turistu ten vaziuoja su tikslu vaikscioti ir pan.
3 dienu pilnai uztenka pamatyti pagrindinius objektus. mes kai vaziavom ne pliazintis, tai pakeliui matem pora graziu papludymiu, tik aisku juodu smile.gif vienas kaip tik yra iskart uz Puerto Naos ir pakeliui i El Remo. siaip tikrai tikiu kad yra graziu papludimiu, bet kai ne to ieskojom, tai per 2 sav net neissimaudem vandenyne smile.gif
Rekomenduociau tikrai. Kadangi kanaruose buvom jau antra karta, tai apziurejom Tenerifej dar nespetus pamatyt objektus ir tada La Palma pasirinkom, nes netoli, trumpas skrydis ir visi sako kad labai grazi sala.

Aciu uz atsakymus wink.gif
Tikiu, kad sala labai grazi. Tik googlindama nepamaciau papludimiu.. o ju reiktu ne kiek mums, kiek vaikams wink.gif
Siaip po keliones i Tenerife pasikeite mano poziuris i atostogas - anksciau man privaloma budavo saule ir plezas pasigulinejumui, o dabar norisi vaziuoti, eiti, matyti.. smile.gif Bet vaikuciams reikia ir vandens, ir smelio labai labai. Zodziu, ir pamaklinet, ir pagulet, visko reikia.
Atsakyti
QUOTE(Kiipshiuke @ 2013 03 27, 00:18)
Siaip po keliones i Tenerife pasikeite mano poziuris i atostogas - anksciau man privaloma budavo saule ir plezas pasigulinejumui, o dabar norisi vaziuoti, eiti, matyti.. smile.gif Bet vaikuciams reikia ir vandens, ir smelio labai labai. Zodziu, ir pamaklinet, ir pagulet, visko reikia.

Tai kad ne tik vaikuciams, bet ir patiems smagu, kai atostogos miksuotos, ir papludimyje paguli, ir lankytinas vietas apvaziuoji smile.gif
Papildyta:
QUOTE(almuteee @ 2013 03 26, 23:32)
tubilette.com paskutiniame zingsnyje vis pasmigdavo man, tai nebenorejau laukt ir pirkau tiesiai is bintercanarias.com, kaina gavosi vos pora euru didesne.

Supratau, na, svarbu nusipirkot mirksiukas.gif O Binteriukai tai fainuciai ir stiuardeses su juodom pirstinaitem biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 27 kovo 2013 - 09:33
La Palmoj kelis paplūdimius radau (dar ir daugiau turbūt kokių nedidukų yra) wink.gif:

Puerto Naos (vienam tinklapy rašo, kad jis geriausias)
user posted image

puerto de tazacorte
user posted image

Playa Nueva
user posted image

Playa de Puerto Espíndola
user posted image

Playa de Bajamar
user posted imageuser posted image

Chardo verde
user posted image

Los Cancajos
user posted image

čia, kaip suprantu, su nartūraliu vandenyno baseiniuku
user posted image

Playa artificial en Sta. Cruz de la Palma
user posted image

čia nieko tinklapis:
La PALMA papludimiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavyks: 27 kovo 2013 - 11:03
Dar pora klausimu 4u.gif

Kas nuomavotes masinas per Cabrera Medina, kur ta papildoma vairuotoja reik irasyti?
Nes as jau lyg ir daejau iki galo, ir niekur nerandu, o jau reik spaust confirm booking doh.gif Ar ten i notes reik rasyt, kur ir vaikams kedutes rinktis? blush2.gif

O ten antram vairuotojui, vairuotojo pazymejimo visas detales irgi reik surasyt kaip ir pirmam? Ir ar labai ziuri, ta prasme tikrina ka ten surasai online, su tikrom teisem?
Nes pas mane teises angliskos, pirmosios buvo lietuviskos, ir toj formoj surasiau, kad 1st issue - lietuviska data, nors ant mano dabartiniu teisiu ta data figuruoja kaip kategorijos gavimas tik.. Nu suveliau cia, tikiuos suprasit unsure.gif

Aciu aciu aciu uz visa pagalpa sitoj temoj 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti