Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(Maja_vilma @ 2013 03 19, 23:20)
aha atostogos, man patiko ir net labai  wub.gif  wub.gif  wub.gif  ypac tokius vaizdus pamacius

thumbup.gif
Atsakyti
O tai man patiktu Madeiroje thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(idile @ 2013 03 19, 20:37)

Labas,o tai jus jau grizot,ar dar tik vaziuosit? g.gif

QUOTE(Maja_vilma @ 2013 03 19, 21:12)

o cia kartais ne Mogano aleja?? biggrin.gif

QUOTE(Maja_vilma @ 2013 03 19, 21:20)

eina sau...cia tai jau nerealu bigsmile.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 03 19, 23:31)
Visai kaip Madeiroje  thumbup.gif
Papildyta:

hihihi.gif

Niu tai kada tas meetas, as vis pakalbu pakalbu...ir nutylam tongue.gif
Gal ir daugiau norinciu yra? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2013 03 20, 01:21)
Labas,o tai jus jau grizot,ar dar tik vaziuosit? g.gif
o cia kartais ne Mogano aleja?? biggrin.gif
eina sau...cia tai jau nerealu  bigsmile.gif  blink.gif

mes dar tik vaziuosim, as cia rasiau apie senesnes keliones smile.gif mums dar 18 dieneliu liko smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukštaitė @ 2013 03 20, 00:43)
Niu tai kada tas meetas, as vis pakalbu pakalbu...ir nutylam  tongue.gif
Gal ir daugiau norinciu yra?  smile.gif

drinks_cheers.gif reiktu kada organizuotis. Bet, kad visos su tais darbais "uzsikasusios" g.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja_vilma @ 2013 03 19, 22:49)
O tai man patiktu Madeiroje  thumbup.gif  wub.gif

Parasysiu fotoreportaza, galesi pakeliauti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 03 19, 20:20)
Bet jos ilgai sioje temoje neuzsibuna, nes paprasciausiai neturi ka pasakyti  biggrin.gif

biggrin.gif

QUOTE(JM @ 2013 03 19, 21:12)

vat, vat kambaryje leisti laiką per atostogas tai mažiausiai norėčiau blush2.gif geriau jau per lietų kur bastytis  biggrin.gif
na jei pradėjai mąstyti, tai kažką ir įgyvendinsi  thumbup.gif  na nerealiai smagu būtų, kad kažkur ten į tuos kraštus nukeliautum  wub.gif
Papildyta:

Niekada jokių papildomų vaistų ar papildų vaikams neduodu  jokių dezinfeksinių skysčių irgi nenaudojam rolleyes.gif
Ir vandens iš krano kartais pildavomes kavai ar arbatai virinti, ir dantis valydavomes su vandenuku iš krano, kuris tiesiog naturaliai, papuola, kad vaikai ir nuryja ir maudydavomes nesisaugodami su tuo pačiu vandenuku.
Tiesa rankas plaunames dažnai, tiesiog elementari higiena ir tiek, kuri ar namie ar svetur visur ta pati.
Kol kas kiek keliavę niekur panašiomis ligomis nesame sirgę.
O Rotas ar ne Rotas buvo, reikia spec tyrimo, nes panašių ligų, su panašiais simptomais begales.

Rotą mes esam LT turėję pries tris metus, reanimacijoj 5 paras praleidę, su visai tyrimais, mano vyresniojo organizmas visai nekovoja su šiuo virusu, jei ne reanimacija, būtų buvę labai blogai sad.gif Todėl man gydytoja senai patarė, ilgesnėse ir tolimesnėse kelionėse geras bakterijas vartoti. Apie dezinfekcinį skystį - vartojame jį tik tada, kai nėra galimybių rankas nusiplauti prieš valgį. Dantis mes irgi valėmės tuo vandeniu, bet gerti jo NEREKOMENDUOJAMA. Neperšu savo nuomonės mirksiukas.gif , bet stipriai chloruotas vanduo yra laaaabai blogai ir pas juos dar jame pilna nitratų, nes ima iš paviršutinių žemės sluoksnių. (Gal tik skamba, kad nieko čia tokio, bet cloruoto vandens vartojimas padidina riziką susirgti vėžiniais susirgimais 93%, blogai veikia žarnyną ir skrandį, sukelia alergijas ir t.t., nitratai dar blogiau doh.gif)
nuoroda
nitratai

QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2013 03 19, 21:36)
*na vanduo tikrai iš čiaupo yra geriamas tiesiog jis yra specifinio skonio dėl jame esančių medžiagų. Gerti jį saugu tik neskanu wink.gif
** patiks patiks smile.gif
mes irgi derinam ir važinėjimą ir poilsį paplūdimy dėl vaikų. Tik paplūdimį renkamės tokį, kad ir mums smagu būtų - ne įlankėlę smile.gif

*geriamas, bet nesveikas, ypač vaikams...
**Tikiuosi, jau žiūrinėjuos gyvenamąsias vietas wub.gif o jūs nežadat kitais metais vėl kažkur kilti? smile.gif

QUOTE(Maja_vilma @ 2013 03 19, 22:20)
aha atostogos, man patiko ir net labai  ypac tokius vaizdus pamacius
user posted image
user posted image
p.s. cia zalios uolos taip atrode

oho bigsmile.gif

QUOTE(Aukštaitė @ 2013 03 20, 00:43)
Niu tai kada tas meetas, as vis pakalbu pakalbu...ir nutylam  tongue.gif
Gal ir daugiau norinciu yra?  smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 03 19, 19:20)
Bet jos ilgai sioje temoje neuzsibuna, nes paprasciausiai neturi ka pasakyti  biggrin.gif

svarbiausia geros atostogos
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 03 20, 09:20)
drinks_cheers.gif reiktu kada organizuotis. Bet, kad visos su tais darbais "uzsikasusios"  g.gif
Papildyta:
Parasysiu fotoreportaza, galesi pakeliauti  biggrin.gif

Na manau galima butu kad ir koki sekmadienio vakara (vakarop).
Gal daugiau sansu butu susitikti. Nes paprastom dienom vakarais as irgi uzsikasus su sunaus bureliais doh.gif JM irgi kaip vovore ratelyje biggrin.gif
Matau ir daugiau norinciu butu rolleyes.gif , bent kokios 3-4 susirinktu, tikrai smagu butu. drinks_cheers.gif

Prisijungsiu prie diskusijos apie vandeni Kanaruose, na ir daugelyje kitu salu, kur gelas vanduo yra aukso vertes. Dauguma salu yra vulkanines kilmes, tad komunalinems reikmens, tokioms kaip vanduo tarkim WC, vonioje etc. naudojamas paprasciausias juros vanduo, kuris yra nudruskintas ir pritaikytas tokiam naudojimui. Ne karta esu maciusi tokias vandens valyklas. Sunku tokiose salose su gelu vandeniu.
Ji gerti (nevirinus) tikrai nerekomenduotina. Mes taipogi visada perkam geriamaji vandeni tose didelese talpose, na iskyloms zinoma mazesni buteliukai. mirksiukas.gif
Daugelyje vietu netgi yra uzrasai, kad pirktini vandeni naudoti maisto gaminimui.
Papildyta:
QUOTE(pavyks @ 2013 03 20, 11:03)

O pati berods is Vilniaus? smile.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukštaitė: 20 kovo 2013 - 12:07
QUOTE(Aukštaitė @ 2013 03 20, 12:10)

O pati berods is Vilniaus? smile.gif  g.gif

Taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pavyks @ 2013 03 20, 11:03)
*Dantis mes irgi valėmės tuo vandeniu, bet gerti jo NEREKOMENDUOJAMA. Neperšu savo nuomonės mirksiukas.gif , bet stipriai chloruotas vanduo yra laaaabai blogai ir pas juos dar jame pilna nitratų, nes ima iš paviršutinių žemės sluoksnių. (Gal tik skamba, kad nieko čia tokio, bet cloruoto vandens vartojimas padidina riziką susirgti vėžiniais susirgimais 93%, blogai veikia žarnyną ir skrandį, sukelia alergijas ir t.t., nitratai dar blogiau doh.gif)
**o jūs nežadat kitais metais vėl kažkur kilti? smile.gif

*dėl chloro ir nitratų žalos tikrai nesiginčysiu, bet nerandu info, kad tas vanduo būtų chloruojamas. Randu tik tiek, kad jis geriamas, ir kad jo skonį lemia natūraliai jame esančios medžiagos. Nitratai, kiek žinau, skonio nepriduoda jokio, taigi tas bjaurus skonis ne nuo jų.
**Kitais metais neaišku norim ir slidinėt, ir į Fuertę. Teks rinktis arba slidinėt gerai savaitėlei arba į Fuertę mėnesiukui.
Atsakyti
QUOTE(Aukštaitė @ 2013 03 20, 12:10)
Na manau galima butu kad ir koki sekmadienio vakara (vakarop).

Sekmadienio vakaras man netinka, nes jau ruosiu vaikus mokyklai: maudynes, rubeliai ir t.t.
Man geriausia penktadienio vakaras, tik reikia ziureti, kad nebutu budejimo.
Atsakyti