Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(pavyks @ 2013 03 19, 11:40)
Na mes irgi negyvenam pagal grafiką atostogaudami, kas rytą atsikeliam ir visi kartu nusprendžiam (kartu su oru), ką veiksim - eisim prie jūros, kur nors važiuosim ir t.t. Tieisiog tik turiu po ranka, kur ir ką galima aplankyti wink.gif
Oras tikrai labai svarbus, mums kanaruose su juo pasisekė visus tris kartus, nemažai pažįstamų vykę ir balandį, bet lietaus gavo sočiai, taip, kad oras čia, kaip nemažai kalbėjom - laimės dalykas (kaip pavyzdžiui, prieš pora metų pas mus pirma birželio savaitė buvo itin karšta, o Maljorkoje ištisą savaitę lijo lietus sad.gif).
O jei ne LT gyvenat ir yra tiesioginiai skrydžiai, tai kas be ko, kad laaaabai patogu kada nori kur nori nulėkti thumbup.gif

mūsų atveju kažką planuotis buvo neįmanoma, nes oras mūsų nelepino smile.gif tad viską nulemdavo oras smile.gif kadangi normalios saulės gavome tik dvi dienas, tai visas kitas dienas keliavome smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spectacular @ 2013 03 19, 11:01)
kadangi normalios saulės gavome tik dvi dienas, tai visas kitas dienas keliavome smile.gif

Tai irgi liuks, daug pamatet smile.gif
Mano mb po Madeiros pareiske, kad jam jau gana aktyvaus vazinejimo, nori nardyti, zvejoti ir nebevairuoti biggrin.gif Tai sakiau, kad Kretoje dar teks pasiaukoti zmonos labui 4u.gif Tad kitais metais teks ieskotis salu, kuriose i ekskursijas vezios biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 19 kovo 2013 - 11:10
QUOTE(Elvita @ 2013 03 19, 10:43)
Man si sala labiausiai patiko  wub.gif
O as kitai ziemai mastau apie Bali  smile.gif

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 03 19, 12:04)
Tai irgi liuks, daug pamatet  smile.gif
Mano mb po Madeiros pareiske, kad jam jau gana aktyvaus vazinejimo, nori nardyti, zvejoti ir nebevairuoti  biggrin.gif Tai sakiau, kad Kretoje dar teks pasiaukoti zmonos labui 4u.gif Tad kitais  metais teks ieskotis salu, kuriose i ekskursijas vezios  biggrin.gif

maniškis taip pat pareiškė, kad į sekančią kelionę nori UAI ir jokio vairavimo smile.gif tikiuosi, kad juokavo biggrin.gif nes aš nelinkusi ilgai gulinėti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Spectacular @ 2013 03 19, 12:38)
maniškis taip pat pareiškė, kad į sekančią kelionę nori UAI ir jokio vairavimo smile.gif tikiuosi, kad juokavo biggrin.gif  nes aš nelinkusi ilgai gulinėti  blush2.gif

drinks_cheers.gif maniskis ir Egipte randa veiklos, tai plaukiam nardyti, tai zvejoti, papludimyje nlabai yra kada gulineti. Nu bet blyn, as dar noriu i Azorus, Sardinija ir t.t. Nu maz ikalbesiu dar biggrin.gif
Atsakyti
oi nezinau nezinau ,bet skubeti per atostogas nenoreciau tikrai prisilakstom prisibegam per metus per akis norisi letai neipareigojanciai,o jau,kad laiko nebutu paguleti prie juros ar baseino nezinau ar is is i siltuis krastus tada vaziuociau biggrin.gif nors visa diena arba kiekviena diena isguleti ir mes negaletume,man siluminis smugis butu man atsibosta tad mes pamiksuojame ir buna liuks :superirgi ryte susedame prie kavos puodelio ir viska sugalvojame kas kur ir kaip siek tiek domejausi kur usukt ka pamatyt,aisku praverte.
Atsakyti
QUOTE(liida @ 2013 03 19, 16:47)
mes pamiksuojame ir buna liuks

Tai visi miksuoja. Negi galvoji, kad cia visi arba tik vazineja, arba tik prie baseino guli g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 03 19, 16:54)
Tai visi miksuoja. Negi galvoji, kad cia visi arba tik vazineja, arba tik prie baseino guli  g.gif

manau,kad butent ir tokiu pasitaiko
Atsakyti
QUOTE(liida @ 2013 03 19, 19:50)
manau,kad butent ir tokiu pasitaiko

Bet jos ilgai sioje temoje neuzsibuna, nes paprasciausiai neturi ka pasakyti biggrin.gif
Atsakyti
mums visko reikia, ir pamatyti, ir paguleti, ir patinginiauti kambaryje. a tik sikart labai truko to gulejimo pleze, nes nebuvo visai galimybiu sad.gif pirmomis dienomis tik, o mes jas praleidome
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 03 19, 16:54)
Tai visi miksuoja. Negi galvoji, kad cia visi arba tik vazineja, arba tik prie baseino guli  g.gif

drinks_cheers.gif
Ypač keliaujant su vaikais, tai norisi įvairovės ir parelaksuoti ir pamatyti kuo daugiau drinks_cheers.gif
Mes dar LT visus norimus aplankyti objektus ir vietoves pasižymime žemėlapyje.O vietoje, iš vakaro relaksuojant ir vakarojant aptariame ką norėtumėme veikti kitą dieną wub.gif Nors esame gan aktyvus ir mėgstame intensyvumą, bet norisi dienelę kitą ir pasilepinti prie vandenyno ar jūros wub.gif
Nors štai ateinanti kelionė bus laaaabai intensyvi biggrin.gif , pirmą kartą be vaikų ir relaksuosime kiek kitaip, grynai pagal save wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Maja_vilma @ 2013 03 19, 19:36)
ir patinginiauti kambaryje.

vat šito dalyko niekada nėra buvę rolleyes.gif ir nesinori rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2013 03 19, 09:43)
O as kitai ziemai mastau apie Bali  smile.gif

nerealu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2013 03 19, 20:55)

*vat šito dalyko niekada nėra buvę  rolleyes.gif ir nesinori  rolleyes.gif

**nerealu  wub.gif

Simtas metu, kur dingus bigsmile.gif

* drinks_cheers.gif , kur kur, bet tik ne kambaryje, kad ir kokio prabangumo ax.gif
**irnesakyk.gif tik pradejau mastyti, bet dar nzn unsure.gif
Atsakyti