Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(redata @ 2013 03 17, 11:09)
Sveikos keliauninkes,

Norejau pasidometi gal yra gyvenanciu kanaruose, kurie seka foruma? Turiu viena klausimuka:)
Mes siuo metu esam gran kanarijoj, las palme. Tai jei kazkas turit klausimuku, galiu pabandyt atsakyt, jei kazka zinosiu padesiu;)

Laba diena,

Kada planuojate kelione atgal namo ? Esme tame, kad turiu prasyma parvezti palikta pad kompiuteri aerouoste. Jis rastas ir registruotas radiniu skyriuje aerouoste. sveria apie 400 gr. atislyginsiu. galiu apmoketi papildoma bagaza lauksiu ziniu.
Papildyta:
QUOTE(blinda tadas @ 2013 03 18, 20:29)
Laba diena,

Kada planuojate kelione atgal namo ? Esme tame, kad turiu prasyma parvezti palikta pad kompiuteri aerouoste. Jis rastas ir registruotas radiniu skyriuje aerouoste. sveria apie 400 gr. atislyginsiu. galiu apmoketi papildoma bagaza lauksiu ziniu.

Kalbu apir Gran Canaria. Las Palmas
Atsakyti
Aj o apie kelius, tai mums uzteko gauto zemelapio oro uoste, dar viena buvome lietuvoje atsispausdine ir dar vis junge navigacijos, kurios mano manymu visiskai nereikia, labai ten viskas aisku, daug nuorodu ir pan.

hereja, tikiuosi apie tas ir galvoju biggrin.gif na ateis pasakys tiesa
Atsakyti
mums irgi uzteko gauto zemelapio nuomoj auto nepasigedom navigacijos visai schmoll.gif viskas labai aiskei ten surasyta nupiesta ir tt
Atsakyti
Dėkui, merginos, už atsakymus. 4u.gif

Krauname jau lagaminus... ax.gif doh.gif Kaip čia ko nors nepamiršus...ir kad viskas sutilptų. bigsmile.gif
Taip čia šalta, kad norisi daugiau šiltų, o ne vasarinių rūbų imti - dar nesitiki, kad kažkur bus šilta.
Atsakyti
QUOTE(bakatita @ 2013 03 18, 11:09)
Gal kas žinot ir buvot Duseldorfe Wezze oro uoste: mes atskrendam apie 12 val vakare, o kitas skrydis 6 ryto. Nusprendem ten palaukti, bet dabar radau, kad ten nakti būti neleidžia, o atsiliepimuose yra įrašas, kad lyg sėdi žmonės. Gal kas susidūrėt?

Laba

Na istikruju sis oro uostas (Diuseldorfo Weezo) tikrai nera "dovanele" nakvojimui, vos keletas suolu-kedziu atsisedimui, sakyciau darzine didele nei oro uostas, musu Kauno zyyymiai geriau atrodo. smile.gif
Nebent turit miegmaisius. Iseitis dar butu pasiimti su savimi plonus pripuciamus ciuzinius, na kur vaikai vasara ant ju plaukioja. smile.gif Jie ploni, nesunkus, tad panaudojus drasiai ismesti galima. Is oro uosto veza autobusai i pati Diuseldorfa, tik nezinau ar labai ka ten grazaus pamatyt galima, bet tikrai geriau nei visa diena tarkim oro uoste sedeti. Galima ir nakvynei i ji nuvaziuoti. Zodziu reik gerai apgalvoti.
Anksciau neuzdarydavo sio oro uosto nakciai, dabar reiktu pasiteirauti, ieikit i to oro uosto puslapi, rasit koki kontaktini el. pasto adresa ir parasykit, uzklauskit siu detaliu, manau tikrai atsakys. mirksiukas.gif
Su maistu ten irgi ne kas.

Anksciau i Diuseldorfa Weeza is Kauno skraide, bet pries pora metu skrydziai buvo nutraukti. Dabar is Vilniaus skraidys.
Papildyta:
QUOTE(Heizel @ 2013 03 18, 18:15)
Kas jau buvot Tenerifej, ar uztenka tu zemelapiu, kur duoda oro uoste, ir auto nuomos kompanijos?? Ar turejot rimtesni zemelapi ar navigacija savarankiskam keliavimui su auto?

Mes niekad nekeliave taip, tai ir klausimu tokiu kyla  biggrin.gif

Aciu  4u.gif

Mums pilnai pakako kur nuomoje duoda. Atvykus oro uoste ir daugiau kitu zemelapiu galima pasiimti, kad ir oro uosto info centre. mirksiukas.gif
As pasiimu kelis skirtingus, juos perziuriu, tikrai jokiu bedu nebuvo. Navigacijos mums ten visai nereikejo. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukštaitė: 19 kovo 2013 - 01:09
QUOTE(blinda tadas @ 2013 03 18, 21:43)
Laba diena,

Papildyta:

Kalbu apir Gran Canaria. Las Palmas

Oj tikrai nelabai kuo padesiu... Esam pastrige ilgam cia. Namo gal po 2-3 men.
Atsakyti
QUOTE(redata @ 2013 03 19, 01:51)
Esam pastrige ilgam cia. Namo gal po 2-3 men.

Sekasi kazkam rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(akebija @ 2013 03 18, 16:37)
O kaip gydėtės nuo tų virusų? Ar vykot pas gydytoją? g.gif  verysad.gif Mes su mažiuku važiuosim - nesinorėtų tokių gėrių pasigauti.  blink.gif
Tiesa, merginos,

Ar naudojote viešbučio vandenį iš čiaupo arbatai virti? Ar tik pirktinį buteliuose? g.gif

Aš vaikams kelionėse visada duodu gerų bakterijų, nes esam kelis kartus turėję rotą doh.gif Vaikai juk visur lenda, mažieji ir į burną rankas kišą, nesužiūrėsi kiekvieną sekundę. Tai tikrai nesinorėtų, kad tai sugadintų atostogas, irgi visada turiu smectos, bet jos vemiant negalima duoti, nes bacila užrakina viduj (kai gulėjom su rotu reanimacijoj, gydytoja sakė), tik kai nustoja vemti ir viduriuoja. Ir aišku svarbu rankas plauti, aš skystį dezinfekcinį turėjau - ir oro uoste pravertė, ir kitais atvejais, kai nebuvo kur rankų nusiplauti ax.gif
Vandenį mes iš butelių naudojom, pas juos iš krano be proto chloruotas vanduo, ir jis iš paviršutinių sluoksnių, ne iš gelmių, kaip pas mus, gerti jo negalima.

beje, mes irgi šeimyniniame viešbutyje buvom, vaikų daug buvo - ir į vaikų klubą ėjom, mini disco kas vakarą šokom, bet turbūt jau čia pakanka vieno vaiko, kad užneštų kokią bacilą unsure.gif

QUOTE(Heizel @ 2013 03 18, 17:15)
Kas jau buvot Tenerifej, ar uztenka tu zemelapiu, kur duoda oro uoste, ir auto nuomos kompanijos?? Ar turejot rimtesni zemelapi ar navigacija savarankiskam keliavimui su auto?

Mes niekad nekeliave taip, tai ir klausimu tokiu kyla  biggrin.gif

Aciu  4u.gif

Mums pakanka, seniau pirkdavomės, bet dabar aš pasidarau tokį mini planelį, ką aplankyti, tai atsiprintinu keletą lapų su foto ir mapsais.

QUOTE(akebija @ 2013 03 19, 00:48)
Dėkui, merginos, už atsakymus. 4u.gif

Krauname jau lagaminus...  ax.gif  doh.gif Kaip čia ko nors nepamiršus...ir kad viskas sutilptų. bigsmile.gif
Taip čia šalta, kad norisi daugiau šiltų, o ne vasarinių rūbų imti - dar nesitiki, kad kažkur bus šilta.

Smagu wub.gif Ir man keista buvo prie -20 dėtis vasarinius rūbus, bet mums nei striukių, nei storesnių megztukų neprireikė smile.gif

liida, o man tai, kaip tik kanarai atrodo super žiemą, gegužį ir pas mus jau smagu, ir šalia kažkur nuskristi galima, kur tikrai jau tikra vasara gegužį, o skrydis tai vistiek netrumpas, ypač, jei su persėdimais (ir vaikais). Mes tai, jei tik viskas bus ok, būtinai kitą žiemą į Gran kanariją lėksim smile.gif Tiek visos dabar jau čia išgyrėt, tikiuosi ir mums patiks wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavyks: 19 kovo 2013 - 10:02
QUOTE(pavyks @ 2013 03 19, 08:54)
Aš vaikams kelionėse visada duodu gerų bakterijų, nes esam kelis kartus turėję rotą doh.gif Vaikai juk visur lenda, mažieji ir į burną rankas kišą, nesužiūrėsi kiekvieną sekundę. Tai tikrai nesinorėtų, kad tai sugadintų atostogas, irgi visada turiu smectos, bet jos vemiant negalima duoti, nes bacila užrakina viduj (kai gulėjom su rotu reanimacijoj, gydytoja sakė), tik kai nustoja vemti ir viduriuoja. Ir aišku svarbu rankas plauti, aš skystį dezinfekcinį turėjau - ir oro uoste pravertė, ir kitais atvejais, kai nebuvo kur rankų nusiplauti ax.gif
Vandenį mes iš butelių naudojom, pas juos iš krano be proto chloruotas vanduo, ir jis iš paviršutinių sluoksnių, ne iš gelmių, kaip pas mus, gerti jo negalima.

beje, mes irgi šeimyniniame viešbutyje buvom, vaikų daug buvo - ir į vaikų klubą ėjom, mini disco kas vakarą šokom, bet turbūt jau čia pakanka vieno vaiko, kad užneštų kokią bacilą unsure.gif 
Mums pakanka, seniau pirkdavomės, bet dabar aš pasidarau tokį mini planelį, ką aplankyti, tai atsiprintinu keletą lapų su foto ir mapsais.
Smagu wub.gif Ir man keista buvo prie -20 dėtis vasarinius rūbus, bet mums nei striukių, nei storesnių megztukų neprireikė smile.gif

liida, o man tai, kaip tik kanarai atrodo super žiemą, gegužį ir pas mus jau smagu, ir šalia kažkur nuskristi galima, kur tikrai jau tikra vasara gegužį, o skrydis tai vistiek netrumpas, ypač, jei su persėdimais (ir vaikais). Mes tai, jei tik viskas bus ok, būtinai kitą žiemą į Gran kanariją lėksim smile.gif Tiek visos dabar jau čia išgyrėt, tikiuosi ir mums patiks wub.gif

mes ne Lt gyvenam mum tiesioginei skryziai beveik i visur smile.gif o ir ilsetis vaziuojam i kazkur butent tik ilsetis ir jai buna noro kazka nuveikti mums nera pirmoj vietoj apziureti isnardyti ir suzinoti,bet kazkaip mes spejam viska po truputy ir jai niekas nesusergam tai puikiai pavyksta,bet niekad jokiu planu nekuriu kur nuvykti kazka pamatyti nes labiausei laukiam keliones del poilsio ir nieko neveikimo,o kai buni ten tuoj atsigauni ir viska speji tad jai mum nuvykus butu pavasaris,o ne vasara tragedija neivyktu tektu kasdien keliauti vaikstineti,bet tai ne tos atostogos kokiu mum reikia,tad oras man pirmoj vietoj ir jis turi buti toks,kad galeciau jaukei degintis arba maudytis,o jau pasimaudzius sesti i masina ir su vejeliu...
as ir manau,gal net ir graziau kova koky nei geguze,bet kai pasiskaitai kelei uzdaryti nuosliauzu patys matem iki kaklo nea man geraiu jau labiau garantuotas oras taip dabar kalbu ziurek pamokys mane kada tas oras geguzy lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(redata @ 2013 03 19, 01:51)
Oj tikrai nelabai kuo padesiu... Esam pastrige ilgam cia. Namo gal po 2-3 men.

Aciu.
Atsakyti
QUOTE(liida @ 2013 03 19, 10:17)
mes ne Lt gyvenam mum tiesioginei skryziai beveik i visur smile.gif o ir ilsetis vaziuojam i kazkur butent tik ilsetis ir jai buna noro kazka nuveikti mums nera pirmoj vietoj apziureti isnardyti ir suzinoti,bet kazkaip mes spejam viska po truputy ir jai niekas nesusergam  tai puikiai pavyksta,bet niekad jokiu planu nekuriu kur nuvykti kazka pamatyti nes labiausei laukiam keliones del poilsio ir nieko neveikimo,o kai buni ten tuoj atsigauni ir viska speji tad jai mum nuvykus butu pavasaris,o ne vasara tragedija neivyktu tektu kasdien keliauti vaikstineti,bet tai ne tos atostogos kokiu mum reikia,tad oras man pirmoj vietoj ir jis turi buti toks,kad galeciau jaukei degintis arba maudytis,o jau pasimaudzius sesti i masina ir su vejeliu...
as ir manau,gal net  ir graziau kova koky nei geguze,bet kai pasiskaitai kelei uzdaryti nuosliauzu patys matem iki kaklo nea man geraiu jau labiau garantuotas oras taip dabar kalbu ziurek pamokys mane kada tas oras geguzy lotuliukas.gif

Na mes irgi negyvenam pagal grafiką atostogaudami, kas rytą atsikeliam ir visi kartu nusprendžiam (kartu su oru), ką veiksim - eisim prie jūros, kur nors važiuosim ir t.t. Tieisiog tik turiu po ranka, kur ir ką galima aplankyti wink.gif
Oras tikrai labai svarbus, mums kanaruose su juo pasisekė visus tris kartus, nemažai pažįstamų vykę ir balandį, bet lietaus gavo sočiai, taip, kad oras čia, kaip nemažai kalbėjom - laimės dalykas (kaip pavyzdžiui, prieš pora metų pas mus pirma birželio savaitė buvo itin karšta, o Maljorkoje ištisą savaitę lijo lietus sad.gif).
O jei ne LT gyvenat ir yra tiesioginiai skrydžiai, tai kas be ko, kad laaaabai patogu kada nori kur nori nulėkti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pavyks @ 2013 03 19, 09:54)
Mes tai, jei tik viskas bus ok, būtinai kitą žiemą į Gran kanariją lėksim smile.gif Tiek visos dabar jau čia išgyrėt, tikiuosi ir mums patiks wub.gif

Man si sala labiausiai patiko wub.gif
O as kitai ziemai mastau apie Bali smile.gif
Atsakyti