Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(Elvita @ 2013 03 11, 22:45)
Reik vyniuko papirkt biggrin.gif

tai jau tikrai, o tada ir prie to vyniuko papasakosi viską apie Madeirą thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(DomingoFaustas @ 2013 03 11, 20:53)
Man rodos vaikams iki 4 metų yra atskiros taisyklės dėl visų tų skysčių, ir tikrai jų galima imti daugiau negu kad 100ml, buvo lėktuve šeimų su mažais vaikais, tai visi turėjo ten tų tyrelių ir košių, mačiau kaip stiuardesės lakstė pirmyn atgal visiems šildyti  blush2.gif

tokių taisyklių pigiuose skrydžiuose nėra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiipshiuke @ 2013 03 08, 18:44)
isisvaizduoju kaip abydna, kai planuoji, lauki, tikiesi saules, silumos, ir va papuoli ant tokiu oru  doh.gif  asmeniskai man tai katastrofa butu biggrin.gif
bet kazka vistiekimanoma susioplanuot, pavazinet, pamatyt kad ir tokiu oru..

na, mes tai blogų orų Tenerifėje tap pat nesitikėjome, bet tragedijos iš to nepadarėme... kadangi planavome daug pamatyti, tad išaušus kiekvienqam apniukusiam rytui vis leisdavomės į kelionę smile.gif labai daug pamatėme. o pasilepinti saulute teko tik porą pusdienių... niu ką darysi, svarbiausia, kad paskutinę atostogų dienelę saulutė normaliai palepino, tai atostogas vis dėlto įvertinome 8/9 iš 10, nors dieną prieš tai davėme tik 6 lotuliukas.gif taigi ta viena dienelė daug ką davė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 03 12, 00:45)

Tas medeiros vyniukas spirituotas, aš po taurės jau ir lenkiškai pradėjau suprasti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bakatita @ 2013 03 12, 10:46)
Tas medeiros vyniukas spirituotas, aš po taurės jau ir lenkiškai pradėjau suprasti blush2.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 03 12, 00:45)

Elvita, laukiam grįžtant su įspūdžiais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akebija @ 2013 03 12, 00:24)
Tiesa, ar "Cabrera medina" siunčia tik automatinį nuomos užsakymo patvirtinimą? g.gif Kitokių laiškų iš jų negavau.

Tai patvirtino ir gana, atsispausdini ir paduodi nuskridęs...
Atsakyti
Labutis, eikit sau panos, kaip cia salta unsure.gif , koks cia pavasaris verysad.gif , ech...

QUOTE(JM @ 2013 03 12, 07:26)
tai jau tikrai, o tada ir prie to vyniuko papasakosi viską apie Madeirą  thumbup.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(bakatita @ 2013 03 12, 09:46)

Aga, man labai nepatiko schmoll.gif , mb i darba nupirko ir lauktuvem tevams ir seneliams parveziau. Paragaut idomu, bet realiai, tai fui 4u.gif

QUOTE(vilmaaa @ 2013 03 12, 12:46)
Elvita, laukiam grįžtant su įspūdžiais  smile.gif

Aciuks, pazadu fotoreportaza smile.gif
Atsakyti
Sveika sugrizus, tikras saltukas pasitiko smile.gif
Atsakyti
Pajūry tikras pavasaris pro langą žiūrint smile.gif tik kiek šaltoka... bet už kokio 50 km nuo Klaipėdos jaučiasi tikra žiema žiemužė sad.gif ech kaip faina atostogaujantiems wub.gif
Atsakyti
Na,nelabai noreciau buti dabar nusipirkus bilietus i Kanarus rolleyes.gif -Londono aerouostuose daug skrydziu atsaukta del oro .
Atsakyti
QUOTE(Maja_vilma @ 2013 03 13, 22:43)
Sveika sugrizus, tikras saltukas pasitiko smile.gif

Tai jau tikrai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bakatita @ 2013 03 12, 09:46)

lotuliukas.gif
QUOTE(Elvita @ 2013 03 13, 22:17)
Labutis, eikit sau panos, kaip cia salta  unsure.gif , koks cia pavasaris  verysad.gif , ech...
drinks_cheers.gif
Aga, man labai nepatiko  schmoll.gif , mb i darba nupirko ir lauktuvem tevams ir seneliams parveziau. Paragaut idomu, bet realiai, tai fui  4u.gif
Aciuks, pazadu fotoreportaza  smile.gif

Tikrai, jau galėtų ir pavasaris atkeliaut wub.gif
Lauksim reportažo thumbup.gif Kaip bendrai - patiko?

QUOTE(rasa32 @ 2013 03 14, 09:51)
Na,nelabai noreciau buti dabar nusipirkus bilietus i Kanarus rolleyes.gif -Londono aerouostuose daug skrydziu atsaukta del oro .

ir Frankfurte tas pats unsure.gif Apskritai su mūsų žiemom tokiom dabar, tai reikia bilietų ieškot per kokią Barseloną, kad ramiau būtų. Per UK apskritai dažnai iškyla problemų, tai rūkai, tai su sniegu nesusitvarko unsure.gif Tikrai daugiau nenorėčiau per juos skristi schmoll.gif
Atsakyti