Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(akebija @ 2013 03 04, 20:16)
O kokio mažumo jūsų mažiukas? Mūsiškis 10 mėn. Su juo taip toli keliausime pirmą kartą, tai irgi neramu, kaip pasiseks.
Ai, dabar pamačiau, kad jau metukų vaikutis.

Mes pries 2 metus buvom su 11men maziuku, draugai su 10men. Keliauti buvo paprasciau nei siemet su 3metu krize biggrin.gif Aisku pagrinde nuo vaiko priklauso, ar ramus, ar megsta auto vaziuoti ir pan.
Atsakyti
QUOTE(pavyks @ 2013 03 04, 23:58)
Mes pries 2 metus buvom su 11men maziuku, draugai su 10men. Keliauti buvo paprasciau nei siemet su 3metu krize biggrin.gif Aisku pagrinde nuo vaiko priklauso, ar ramus, ar megsta auto vaziuoti ir pan.

Dar ir labai priklauso kokius objektus žiūri, ar daug reik lipt, ar sunku lipt. Mes skirtumo nepajutom išskyrus tai, kad kai vaikščiot dar nemoka, tai reik nešt - papildomas svoris gaunas biggrin.gif
Atsakyti
Merginos,patarkit,kada geriau issiimt leidimus kopimui i Teide?Anksciau ar veliau?Ar greit keiciasi oras,debesys?

Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2013 03 05, 08:31)
Merginos,patarkit,kada geriau issiimt leidimus kopimui i Teide?Anksciau ar veliau?Ar greit keiciasi oras,debesys?

tik ansksciau, nes juos greit visus isdalina ir nebuna. pasiziurekit, ar jusu norimom dienom yra vietu! Siaip galit gudriai padaryt ir uzsisakyt keliom dienom, ir tada matysit pagal ora smile.gif
Atsakyti
As suprantu,kad reikia is anksto uzsisakyti mirksiukas.gif Musu dienomis yra vietu,bet mane domina,ar turi reiksmes kopimo laikas,pvz.galima pasirinkti 9-11,13-15,15-17.
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2013 03 05, 10:20)
As suprantu,kad reikia is anksto uzsisakyti mirksiukas.gif Musu dienomis yra vietu,bet mane domina,ar turi reiksmes kopimo laikas,pvz.galima pasirinkti 9-11,13-15,15-17.

mes kai kopem pernai tai tik pamojavom rezervacijom ir praejom, tikrai netyrinejo atidziai kelinta val ir pan.
bet aisku negaliu nieko daugiau komentuoti, gal kai kam ir paziuri valandas smile.gif
Atsakyti
Aciu,kad atsakot,bet as visai ne to klausiu ax.gif biggrin.gif Man idomu,ar pvz.ryte yra daugiau tikimybes ,kad bus sauleta ir tik po pietu uzslenka debesys,ar atvirksciai.Ar is viso nera jokiu desningumu.
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2013 03 05, 11:39)
Aciu,kad atsakot,bet as visai ne to klausiu ax.gif  biggrin.gif Man idomu,ar pvz.ryte yra daugiau tikimybes ,kad bus sauleta ir tik po pietu uzslenka debesys,ar atvirksciai.Ar is viso nera jokiu desningumu.

jokio dėsningumo.. gali būti visaip...
Atsakyti
Aciu,kad atsakot,bet as visai ne to klausiu ax.gif  biggrin.gif Man idomu,ar pvz.ryte yra daugiau tikimybes ,kad bus sauleta ir tik po pietu uzslenka debesys,ar atvirksciai.Ar is viso nera jokiu desningumu.

Siaip procentaliai tikrai maziau debesuotumo buna atvykus mazdaug iki 11 val.. mirksiukas.gif Cia daugelio kopusiu atsiliepimai. Musu atveju irgi pasitvirtino. Zinoma ir visa diena gali buti grazi, bet rekomendacijos butu tokios.
Leidimus reikia issiimti tikrai kad ir dabar (na nezinau kada vykstate).
Musu tikrino laika, viska atidziai perziurejo. Zinau kuriu nepraleido pavelavus.
Cia buvo rekomendacija, kad galima sugudrauti ir uzsisakyti kelis laikus. Taip, sakykim kad galima, bet...
Reiktu atidziai kaip ir bet ka darant taisykles paskaityti. Jei tarkim uzsisakysit du laikus, o pirma sakykim patingesit atvykti, nutarsit vaziuoti kita diena, tuomet jusu del tokio negrazaus elgesio kelis menesius turi teise is viso neleisti kopti. Manau kita situacija, kai apie tai pranesama is anksto ir rezervacija kulturingai atsaukiama. Teko apie visokius atvejus skaityti. Nezinia kaip kuriam darbuotjui kas saus i galva. mirksiukas.gif
Jei jusu atveju kopimas del blogo oro nebutu galimas (lietus, stiprus vejas, sniegas), labai blogu oru ir keltuvai neveikia, tuomet jus su ta pacia rezervacija 2-3 dienas is eiles galit bandyti kopti, na orui pagerejus (tokios taisykles).
Rezervacijoje bet kokiu atveju duoti ir kontaktiniai tel. numeriai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukštaitė: 05 kovo 2013 - 11:30
O gal kas buvot Sioux City GK ar verta? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukštaitė @ 2013 03 05, 12:26)
Siaip procentaliai tikrai maziau debesuotumo buna atvykus mazdaug iki 11 val..  mirksiukas.gif Cia daugelio kopusiu atsiliepimai.

mums pasitaikė iš visos savaitės tik dvi dienos, kai iš ryto švietė saulė... visais kitais rytais atsikėlus pasitikdavo niūrūs debesys ir tik į vakarą išlysdavo saulutė.. nuvažiavus į Teidę vaizdas gali būti įvairus.. priklauso nuo aukščio į kurį pakyli. mums bekylant į viršų, oras keitėsi bent kelis kartus. vienoje vietoje netgi palynojo, bet čia turbūt dėl labai susitelkusių debesų vienoje vietoje... išlindome iš debesų ir atsirado iš kart saulutė smile.gif
čia grinai loterija. bet gi galima ne vieną kartą važiuoti į Teidę. pvz mes važiavome per vieną ir per kitą kelią... vaizdai kardinaliai skyrėsi. NUOSTABU ax.gif
Atsakyti

Aš irgi patarčiau lipt iki pietų. O dėl laiko tikrinimo, tai bent jau mus atidžiai žiūrėjo, draugų, kurie pavėlavo 15 ar 20 min. nepraleido. O dėl tų kelių laikų užsisakymo, tai čia jau kiekvieno sąžinės reikalas;) Išsiimsi kelis laikus, vadinasi kažkam neliks sad.gif
Atsakyti