QUOTE(DomingoFaustas @ 2013 02 22, 16:15)
DomingoFaustas, 22 Vas 2013 - 16:15, parašė:
DomingoFaustas, 22 Vas 2013 - 16:15, parašė:
Dėkui visoms už nuomones, vat ir mums norisi gražaus vaizdelio pro balkoną, maisto gaminti per atostogas nesinori ir man, bet kai yra mažų vaikų, kartais tenka
Maniškė aplamai valgo tik naminį maistą mano ruoštą, kitur niekur nieko nelabai pripažįsta...
Dauguma laiko mes keliausime, negu kad leisime dienas viešbutyje, bet teks kai kurias dienas skirti ir ramybėje, tiesiog pabūti pleže, pasimarinuoti vaikų žaidimų aikšlėse, baseinuose ir etc., žodžiu atiduoti duoklę
Gal kas esate šį viešbutuką bandę? http://www.booking.c...81bd17cdbad2X39
Nemažai rusų atsiliepimų
Kas nelabai vilioja
Bendras įvertinimas kaip ir neblogas 
Dėkui visoms už nuomones, vat ir mums norisi gražaus vaizdelio pro balkoną, maisto gaminti per atostogas nesinori ir man, bet kai yra mažų vaikų, kartais tenka

Maniškė aplamai valgo tik naminį maistą mano ruoštą, kitur niekur nieko nelabai pripažįsta...
Dauguma laiko mes keliausime, negu kad leisime dienas viešbutyje, bet teks kai kurias dienas skirti ir ramybėje, tiesiog pabūti pleže, pasimarinuoti vaikų žaidimų aikšlėse, baseinuose ir etc., žodžiu atiduoti duoklę
Gal kas esate šį viešbutuką bandę?
http://www.booking.c...81bd17cdbad2X39
Nemažai rusų atsiliepimų

Kas nelabai vilioja

Bendras įvertinimas kaip ir neblogas
tai tikrai gerai pastebejote,kad ten daug rusu.ir patys sutikome ne vienus,dar prase,kad nufotografuotumem juos

ir lenku irgi ten nemazai.tas kurortelis labai pamegtas tiek rusu,tiek lenku.
QUOTE(idile @ 2013 02 22, 17:13)
idile, 22 Vas 2013 - 17:13, parašė:
idile, 22 Vas 2013 - 17:13, parašė:
mano vyras labai norejo,kad imtume si viesbuti, jam labai patiko ir atsiliepimai ir apskritai viesbutis, bet kazkodel pasirinkom ana.. nezinau kodel 
mano vyras labai norejo,kad imtume si viesbuti, jam labai patiko ir atsiliepimai ir apskritai viesbutis, bet kazkodel pasirinkom ana.. nezinau kodel
mano galva,ir neprasovet!bus idomu isgirsti ar patiko,bet as esu beveik garantuota,kad patiks.ir bent jau Glorijoje tai kambariai tikrai geresni nei taure.