Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

Dėkui visoms už nuomones, vat ir mums norisi gražaus vaizdelio pro balkoną, maisto gaminti per atostogas nesinori ir man, bet kai yra mažų vaikų, kartais tenka ax.gif Maniškė aplamai valgo tik naminį maistą mano ruoštą, kitur niekur nieko nelabai pripažįsta...
Dauguma laiko mes keliausime, negu kad leisime dienas viešbutyje, bet teks kai kurias dienas skirti ir ramybėje, tiesiog pabūti pleže, pasimarinuoti vaikų žaidimų aikšlėse, baseinuose ir etc., žodžiu atiduoti duoklę biggrin.gif
Gal kas esate šį viešbutuką bandę? http://www.booking.c...81bd17cdbad2X39
Nemažai rusų atsiliepimų g.gif Kas nelabai vilioja blush2.gif Bendras įvertinimas kaip ir neblogas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DomingoFaustas: 22 vasario 2013 - 17:18
QUOTE(DomingoFaustas @ 2013 02 22, 18:15)

DomingoFaustas, 22 Vas 2013 - 18:15, parašė:

Dėkui visoms už nuomones, vat ir mums norisi gražaus vaizdelio pro balkoną, maisto gaminti per atostogas nesinori ir man, bet kai yra mažų vaikų, kartais tenka  ax.gif Maniškė aplamai valgo tik naminį maistą mano ruoštą, kitur niekur nieko nelabai pripažįsta...
Dauguma laiko mes keliausime, negu kad leisime dienas viešbutyje, bet teks kai kurias dienas skirti ir ramybėje, tiesiog pabūti pleže, pasimarinuoti vaikų žaidimų aikšlėse, baseinuose ir etc., žodžiu atiduoti duoklę  biggrin.gif
Nemažai rusų atsiliepimų  g.gif  Kas nelabai vilioja  blush2.gif Bendras įvertinimas kaip ir neblogas  rolleyes.gif

Dėkui visoms už nuomones, vat ir mums norisi gražaus vaizdelio pro balkoną, maisto gaminti per atostogas nesinori ir man, bet kai yra mažų vaikų, kartais tenka  ax.gif Maniškė aplamai valgo tik naminį maistą mano ruoštą, kitur niekur nieko nelabai pripažįsta...
Dauguma laiko mes keliausime, negu kad leisime dienas viešbutyje, bet teks kai kurias dienas skirti ir ramybėje, tiesiog pabūti pleže, pasimarinuoti vaikų žaidimų aikšlėse, baseinuose ir etc., žodžiu atiduoti duoklę  biggrin.gif
Nemažai rusų atsiliepimų  g.gif  Kas nelabai vilioja  blush2.gif Bendras įvertinimas kaip ir neblogas  rolleyes.gif

Superinis viesbutis thumbup.gif
Pati asmeniskai jame negyvenau, bet pazistu zmones, kurie ten ilsejosi. Siaip Taurito plezas buvo vienas musu mylimiausiu kai lankemes Gran Kanarijoje. Visada praeidavom pro si viesbuti, apskritai toje vietoveje tik keli dideli viesbuciai, ilanka nera didele, labai grazi, jauki, i kalno virsu kylant prasideda nuosavos vilos, kotedzai, kiek toliau golfo aikstynai. Rami vieta, viesbutyje yra ka veikti, salia mini akva parkiukas. mirksiukas.gif Uz keleto km labai grazus Puerto de Mogan miestukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukštaitė: 22 vasario 2013 - 18:17
QUOTE(DomingoFaustas @ 2013 02 22, 18:15)

mano vyras labai norejo,kad imtume si viesbuti, jam labai patiko ir atsiliepimai ir apskritai viesbutis, bet kazkodel pasirinkom ana.. nezinau kodel biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2013 02 22, 16:15)

DomingoFaustas, 22 Vas 2013 - 16:15, parašė:

DomingoFaustas, 22 Vas 2013 - 16:15, parašė:

tai tikrai gerai pastebejote,kad ten daug rusu.ir patys sutikome ne vienus,dar prase,kad nufotografuotumem juos smile.gif ir lenku irgi ten nemazai.tas kurortelis labai pamegtas tiek rusu,tiek lenku.

QUOTE(idile @ 2013 02 22, 17:13)

idile, 22 Vas 2013 - 17:13, parašė:

idile, 22 Vas 2013 - 17:13, parašė:

mano vyras labai norejo,kad imtume si viesbuti, jam labai patiko ir atsiliepimai ir apskritai viesbutis, bet kazkodel pasirinkom ana.. nezinau kodel  biggrin.gif

mano vyras labai norejo,kad imtume si viesbuti, jam labai patiko ir atsiliepimai ir apskritai viesbutis, bet kazkodel pasirinkom ana.. nezinau kodel  biggrin.gif

mano galva,ir neprasovet!bus idomu isgirsti ar patiko,bet as esu beveik garantuota,kad patiks.ir bent jau Glorijoje tai kambariai tikrai geresni nei taure.
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2013 02 23, 00:43)

Laura81r, 23 Vas 2013 - 00:43, parašė:

Laura81r, 23 Vas 2013 - 00:43, parašė:

tai tikrai gerai pastebejote,kad ten daug rusu.ir patys sutikome ne vienus,dar prase,kad nufotografuotumem juos  smile.gif ir lenku irgi ten nemazai.tas kurortelis labai pamegtas tiek rusu,tiek lenku.
mano galva,ir neprasovet!bus idomu isgirsti ar patiko,bet as esu beveik garantuota,kad patiks.ir bent jau Glorijoje tai kambariai tikrai geresni nei taure.

tai tikrai gerai pastebejote,kad ten daug rusu.ir patys sutikome ne vienus,dar prase,kad nufotografuotumem juos  smile.gif ir lenku irgi ten nemazai.tas kurortelis labai pamegtas tiek rusu,tiek lenku.

beje gloria kaip suprantu savo papludymio neturi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(idile @ 2013 02 22, 23:46)

idile, 22 Vas 2013 - 23:46, parašė:

idile, 22 Vas 2013 - 23:46, parašė:

ne,neturi.bet iki pacio graziausio GK Amadores papludimio jums truks nueiti apie 5min.o iki Puerto Rico miestelio ir jo papludimio irgi trunka penkias minutes.taigi,jusu lokacija nuostabi!beje,GK ne kaip Egipte,labai mazai viesbuciu turi savus papludimius.
Atsakyti
QUOTE(Aukštaitė @ 2013 02 22, 17:52)

Aukštaitė, 22 Vas 2013 - 17:52, parašė:

Aukštaitė, 22 Vas 2013 - 17:52, parašė:

Siaip Taurito plezas buvo vienas musu mylimiausiu kai lankemes Gran Kanarijoje.

Siaip Taurito plezas buvo vienas musu mylimiausiu kai lankemes Gran Kanarijoje.

Mums ir patiko, žmonių mažai, vandenynas atviras thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Laura81r @ 2013 02 23, 10:53)

Laura81r, 23 Vas 2013 - 10:53, parašė:

Laura81r, 23 Vas 2013 - 10:53, parašė:

ne,neturi.bet iki pacio graziausio GK Amadores papludimio jums truks nueiti apie 5min.

ne,neturi.bet iki pacio graziausio GK Amadores papludimio jums truks nueiti apie 5min.

Na toks paplūdimys tai gal su vaikais nebent ir gerai, nes šiaip ten tarp pensų, kurių ten gal 90% gulinėjo, kai mes buvom kažkaip visai nesmagu, vandenynas atitvertas, o tiek nusitrenkus maudytis ežere schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerai bus @ 2013 02 23, 10:34)

Gerai bus, 23 Vas 2013 - 10:34, parašė:

Gerai bus, 23 Vas 2013 - 10:34, parašė:

Mums ir patiko, žmonių mažai, vandenynas atviras  thumbup.gif
Papildyta:

Na toks paplūdimys tai gal su vaikais nebent ir gerai, nes šiaip ten tarp pensų, kurių ten gal 90% gulinėjo, kai mes buvom kažkaip visai nesmagu, vandenynas atitvertas, o tiek nusitrenkus maudytis ežere  schmoll.gif

Mums ir patiko, žmonių mažai, vandenynas atviras  thumbup.gif
Papildyta:

Na toks paplūdimys tai gal su vaikais nebent ir gerai, nes šiaip ten tarp pensų, kurių ten gal 90% gulinėjo, kai mes buvom kažkaip visai nesmagu, vandenynas atitvertas, o tiek nusitrenkus maudytis ežere  schmoll.gif

cia kaip kam.vieniems patinka atviras vandenynas,kitiems ramus vanduo.jei norit ekstrymo,prasom i atvira,jei norit ramiau pasiturksti,pasigrozeti auksiniu smeliuku,labai prasom i Amadores.niekaip negaliu sutikti,kad ten 90procentu pensininkai. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2013 02 23, 11:48)

Laura81r, 23 Vas 2013 - 11:48, parašė:

Laura81r, 23 Vas 2013 - 11:48, parašė:

cia kaip kam.vieniems patinka atviras vandenynas,kitiems ramus vanduo.jei norit ekstrymo,prasom i atvira,jei norit ramiau pasiturksti,pasigrozeti auksiniu smeliuku,labai prasom i Amadores.niekaip negaliu sutikti,kad ten 90procentu pensininkai. schmoll.gif

o man atrodo geriausia ten kur siltas vanduo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liida @ 2013 02 23, 23:11)

liida, 23 Vas 2013 - 23:11, parašė:

liida, 23 Vas 2013 - 23:11, parašė:

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja_vilma @ 2013 02 23, 20:13)

Maja_vilma, 23 Vas 2013 - 20:13, parašė:

Maja_vilma, 23 Vas 2013 - 20:13, parašė:

drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif

juk ryt jau islekiat jai neklystu?lauksiu transliacijos sakete turesite siustuva,apie orus,apie viska
Atsakyti
merginos.. gelbekit doh.gif
bandom susitvarkyt visus check'in-ús.. per wizzair niekaip nerandam kaip susimoketi uz orlaivio salono bagaza.. ten kur ale 35LT kainuoja. DUK'uose viskas kaip ir paaiskinta kas ir kaip, bet niekur nera nuorodos kaip butu galima susimoketi blink.gif labai jau gudriai ten viskas sudeliota arba mes labai sudetingai ieskome unsure.gif

HELP!!!
Atsakyti