Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada sodinti vaikutį?

Aš, kaip patardavo gydytojai, nesodindavau visiškai. Pati (iš giliai gulimos pozos)atsisedo 8mėn. ir 4 d., dabar jau sedi labai tvirtai, kaip suaugusi thumbup.gif . Manau, kiekvienam savo laikas ir anksti sodinti (nors ir labai nori) nereikia ne dėl gimdos užsilenkimo, o dėl anktyvų stuburo patologijų. Statistika negalilestinga, daugiau nei pusė ikimokyklinukų jau turi įvairių stuburo iškrypimų, o šaknis galima ieškoti ankstyvajame tėvų pasididžiavime - mano vaikas sedi (o jam tik 5 mėn. blink.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natali: 05 vasario 2006 - 00:38
Mano mazoji tai nuo 5 men. labai norejo sedeti ,bet neleidau.Savaite pavaikciojom i masazus tai labai sustiprejom tai nuo 6 men. po truputi ismoko sedeti pati.Mums labai padejo masazai. thumbup.gif
Atsakyti
Mūsų mažius labai norėjo sėdėt nuo kokių 4,5 mėn., bet tvirtai pats sėdi nuo 6mėn.
Atsakyti
o mes sėdėt pradėjom norėt nuo 3 mėn doh.gif kai buvo 3,5 mėn, jei nemiegodavo, tai vežime negulėdavo schmoll.gif pats pradėjo sėdėt nuo beveik 5 mėn 4u.gif
Atsakyti
Mažiukui 5,5 mėn, vežime jau sėdi, nes gulėti nebenori, ant kelių pasėdi, šiek tiek pasėdi ir vienas, to sėdėjimo tvirtu dar nepavadinčiau.
Atsakyti
Mūsų mažoji pradėjo riestis norėdama sėst gal nuo kokių 3 - 3.5 mėn. doh.gif nieko aš jei nedraudžiau,žinoma pati nesodinau,pagalvėm neramščiau,tik ant kelių pusiau gulom laikydavau.Ji 5mėn.atsisėdo pati,o kai pats vaikas atsisėda tai jis stipriau ir laikosi thumbup.gif .Nereikėjo man su ja atskirai pratimų daryti pilvo presui,ji pati per diena tiek atsilenkimų padarydavo doh.gif ,kad galima tik stebėtis biggrin.gif .Mnau,kad ir kiti vaikučiai tą ptį daro mirksiukas.gif
Atsakyti
norejau paklausti gal zinote ar 2 menesiu 2 savaiciu kudiky galima sodinti pusiau sedomis?
Atsakyti
Labukas 4u.gif .Aš net pažiūrėjau nuotraukas savo mažės,nuo kad laikėm pusiau sėdom g.gif .Dar trijų mėnesių neturėjo.Man kažkas buvo sakę,svarbu,kad stuburas būtų tiesus.Męs ją laikydavom nešiojamoj kėdutėj,o ten juk vaikas irgi nevisiškai guli.Bet manyčiau,kad gali paklausti ir daktarės ar seselės kai lankysiesi poliklinikoj ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2005 12 14, 14:05)
O mano pupa pirma repliot pradejo, o tik tada normaliai sedet. Tai praktikskai kai pradejo saedet ir stovet isikibus pradejo smile.gif Manau, kad cia kiekvienam vaikui individualu...

Labai individualu. mano vienas sėdėjo jau 5 mėn, o kitas dar 8 mėn ir nenori sėdėti.
Atsakyti
sedim nuo 5.5 men. noras atsirado anksciau zinoma, bande keltis, tai as lengvai kojiets prilaikydavau ir jis labai engvai greit ismoko sedet. svarbu ilgai neleist jam temptis stengiantis atsisets a tai isvarza kokia pasigaus. vienzo presa stiprino biggrin.gif ir niekad pvz ant lovos nesaugojau ypac, jei krenta, tai krenta, jam net msagu budavo, nes viska juokais suvesdavau wink.gif ax.gif
Atsakyti
Gal nuo kokiu 4,5 mėn ėme jua taip normaliai riestis,5men jau išmoko issikibus i mano ranka atsikelt ir sedėt atsirėmus. lotuliukas.gif Okai tik 6mėn sulaukė tai nesirėmus sedėt pradėjo thumbup.gif Tik va nemoka ji pati atsisėst verysad.gif ,nebent ranka duodu tai iškart prisitraukia ir sėdi lotuliukas.gif
Atsakyti
Pradejome sedet nuo 6 men.
Atsakyti