Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada sodinti vaikutį?

pats savarankiskai sedet pradejo 6 menesiu user posted image
Atsakyti
Musiske tik galva kelia ir bando per pilvuka riestis, bet su rankytem neprisitraukineja kol kas
Atsakyti
Pati pradejo sedeti 8 menesiu, bet atsisesti dar nemoka iki siol. Nors lovyteje pasodinta jau atsistoja.
Atsakyti
mes pasodintos sedime tvirtai nuo 6,5 men kazkur o pati atsisesti ir atsistoti ismoko 7 men
Atsakyti
visos raso "tvirtai sedi', o ka tai reiskia ? ar kad vaikiukas tiesiai sedi be jokios atramos nugarytei ar nepasilaikydamas?
mano labai nori sedeti bet jai reikia nors viena rankyte prisilaikyti...
Atsakyti
pats sedi- kai nereikia pagalviu, divano nugareles ir tt
mes nuo 6 menesiu:) jei teleka ijungsiu - tai galiu ir iseiti:)
Atsakyti
Neparemtas ir neprilaikomas sedet pradejo 5.5 men, o pats ir atsisest ismoko 7.5 men.
Atsakyti
aš pasiguodžiau daktarei,kad mažė dar nesėdi,tai daktarė pasakė,kad sedėti pilnai pradedama nuo 10mėn.,nors mano dukterėčia jau 6mėn.pilnai sedėjo 9mėn.jau pradėjo vaikščioti smile.gif
Atsakyti
tikrai masaziuku tai reikia.Mano mazajai kviesdavau y namus privaciai ir tuo paciu pati mokiausi.mazajy masazuoju jau pati,mum 4men ir jau labai nori sedet thumbup.gif ,bet per daug neleidziu.tik seip tipo laikau sedom o jis patenkintas.O svors irgi daug reiskia,nes pusbrolio lialius irgi buvo druckis tai velei nulaike pusiausvyra.Tai reikia dirti ir dirbti su vaiku smile.gif .Baseinai irgi labai padeda. thumbup.gif Sekmes,norekit bandykit ir pavyks. mirksiukas.gif
Papildyta:
O daktare nusipeza...Ydomu kas ten per daktare??? doh.gif Nes berniukai jai viskas gerai tai 6men sedi jau savarankiskai bisky dar palinguodami,o mergaites 7men nestuke.gif Dar negirdejau ir nemaciau,kad sedetu tik 10men.Manoji 10 men jau ejo savarankiskai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsne @ 2007 04 25, 01:10)
nebezinau nei ka daryti..mano 9 menesiuku kleciukas nesedi..na kai pasodinu pasedi kelias minutes ir tada krenta i sona arba ant nugarytes..paprasciausiai neislaiko pusiausvyros verysad.gif lankem ir masaziukus pora kartu, sake kad raumenukai isitempe, is neorolgo puses jokiu pakitimu nerasta..tiesa,vartosi gerai tik nuo 7,5men..ir svoris nemazas..apie 11kg,sakau gal tai turi itakos..
gal kas turim siuo klausimu patirties?

masazo kursas yra 10 kartu, po kurio pasimato rezultatai, taigi padarykit visa kursa ir pamatysit poveiki mirksiukas.gif dar yra mankstos vaikiukams, kurios labai padeda thumbup.gif mano kleckas turejo per zema raumenu tonusa, bet po 10 masazu pradejo vartytis jam tuomet buvo 3 menesiai mirksiukas.gif dabar jam 4,5 menesio lankom mankstas tai jam galva nuo horizontalaus pavirsiaus kelia smarkiai smile.gif
Atsakyti
[mano merginai virs 3 men. ir ji be galo verziasi sedet. Jei leidi isikibt, paima ir atsiseda... bet dar neleidziu jai labai isijaust i ta malonuma, tai pyksta be galo...net nezinau ir ka daryt...
Atsakyti
4u.gif Mums 5men.mes valgom pusiau gulsciom. 4u.gif
Atsakyti