pats savarankiskai sedet pradejo 6 menesiu
Musiske tik galva kelia ir bando per pilvuka riestis, bet su rankytem neprisitraukineja kol kas
Pati pradejo sedeti 8 menesiu, bet atsisesti dar nemoka iki siol. Nors lovyteje pasodinta jau atsistoja.
pats sedi- kai nereikia pagalviu, divano nugareles ir tt
mes nuo 6 menesiu:) jei teleka ijungsiu - tai galiu ir iseiti:)
mes nuo 6 menesiu:) jei teleka ijungsiu - tai galiu ir iseiti:)
Neparemtas ir neprilaikomas sedet pradejo 5.5 men, o pats ir atsisest ismoko 7.5 men.
tikrai masaziuku tai reikia.Mano mazajai kviesdavau y namus privaciai ir tuo paciu pati mokiausi.mazajy masazuoju jau pati,mum 4men ir jau labai nori sedet ,bet per daug neleidziu.tik seip tipo laikau sedom o jis patenkintas.O svors irgi daug reiskia,nes pusbrolio lialius irgi buvo druckis tai velei nulaike pusiausvyra.Tai reikia dirti ir dirbti su vaiku .Baseinai irgi labai padeda. Sekmes,norekit bandykit ir pavyks.
Papildyta:
O daktare nusipeza...Ydomu kas ten per daktare??? Nes berniukai jai viskas gerai tai 6men sedi jau savarankiskai bisky dar palinguodami,o mergaites 7men Dar negirdejau ir nemaciau,kad sedetu tik 10men.Manoji 10 men jau ejo savarankiskai
Papildyta:
O daktare nusipeza...Ydomu kas ten per daktare??? Nes berniukai jai viskas gerai tai 6men sedi jau savarankiskai bisky dar palinguodami,o mergaites 7men Dar negirdejau ir nemaciau,kad sedetu tik 10men.Manoji 10 men jau ejo savarankiskai
QUOTE(Sypsne @ 2007 04 25, 01:10)
nebezinau nei ka daryti..mano 9 menesiuku kleciukas nesedi..na kai pasodinu pasedi kelias minutes ir tada krenta i sona arba ant nugarytes..paprasciausiai neislaiko pusiausvyros lankem ir masaziukus pora kartu, sake kad raumenukai isitempe, is neorolgo puses jokiu pakitimu nerasta..tiesa,vartosi gerai tik nuo 7,5men..ir svoris nemazas..apie 11kg,sakau gal tai turi itakos..
gal kas turim siuo klausimu patirties?
gal kas turim siuo klausimu patirties?
masazo kursas yra 10 kartu, po kurio pasimato rezultatai, taigi padarykit visa kursa ir pamatysit poveiki dar yra mankstos vaikiukams, kurios labai padeda mano kleckas turejo per zema raumenu tonusa, bet po 10 masazu pradejo vartytis jam tuomet buvo 3 menesiai dabar jam 4,5 menesio lankom mankstas tai jam galva nuo horizontalaus pavirsiaus kelia smarkiai
[mano merginai virs 3 men. ir ji be galo verziasi sedet. Jei leidi isikibt, paima ir atsiseda... bet dar neleidziu jai labai isijaust i ta malonuma, tai pyksta be galo...net nezinau ir ka daryt...
Mums 5men.mes valgom pusiau gulsciom.