Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada sodinti vaikutį?

o maniskiui 9men,taciau jis pats tik atsistoja,o sedet....tai nesedi dar unsure.gif t.y.na,sedi keduteje ir pan,bet tarkim ant kilimo ar ant sofos tai nuvirsta ir viskas,nors matau,kad is esmes sedeti gali,tik nenori.Na,bet jei stojasi pats,megina vaiksciot,tai matyt nera blogai???
Atsakyti
Mums dabar 6,5mėn. ir trumpai pasėsėt galim rolleyes.gif Bet po kelių minutėlių griūva ant šono ar į priekį blink.gif Norėjo sėstis jau gal nuo 4 mėn. Laukiam, kada galės pasėdėt vienas thumbup.gif
Atsakyti
Mano vaikas sedosi gal nuo 3.5men. Bet pats jau tvirtai sedejo baigiantis 6-tam menesiui smile.gif
Atsakyti
mano vaikutis sedosi jau 3,5, dabar 4 men bet dar nesedi, o va drauges jau 4 sedejo trumpai, ir tiesi nugarele buvo, turbut kad pati pradejo sodinti, nieko neklause unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gintale @ 2005 12 14, 13:12)
Sveikos, nuo kokio menesiuko jusu mazylis jau gali issedeti kuri laika?
O nuo kada pradejo bandyti sestis? kaip visa tai vyko?  4u.gif

Mano mažius nuo 4mėn pradėjo sėstis , bet mes dar neleidom. Dabar jam jau 5mėn, ant kelių sėdi normaliai tvirtai, bet vienas dar nesėdi nes užpakaliukas dar smailas biggrin.gif . Kiek žinau tai nuo 6mėn turėtu sedėti. Nors vaikas vaikui nelygu.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2006 01 18, 20:16)
Mano vaikas sedosi gal nuo 3.5men. Bet pats jau tvirtai sedejo baigiantis 6-tam menesiui smile.gif

mano lygiai taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano s8nelis tvirtai sėdėjo 5.5 mėnesio.7 mėn.pradėjo ropoti, o dabar jau 9-as mėnesiukas- stojasi ir prisilaikydamas paeina smile.gif
Atsakyti
Mano dukrytei tuoj 8 mėnesiai, tačiau ji pati neatsisėda, o jei aš ją pasodinu, tai ji išsėdi keletą sekundžių ir virsta. O kai jai buvo 4 mėnesiai atrodė,kad vaikas tuoj atsisės. Pasirodo nieko panašaus. Miglė sėdėti visai nenori. Aš ją sodinu, o ji stojasi ir viskas. Nežiūrint į tai, laukiu kada Miglė pati atsisės ir išsedės ilgesnį laiką.
Atsakyti
maniškis karapūzas irgi labai nori sėdėti. Jei pakiši pirštus - tik capt ir jau bando keltis, o veidas pilnas džiaugsmo. Kai guli, tai visas susikaupęs bando atsisėsti. labai juokingas vaizdelis būna. Tik ar ne per anksti? g.gif
Atsakyti

mes sėdėt pradėjom nuo 6,5 ,bet neilgai išsilaikydavo ,griūdavo, dabar jau tvirtai ir ilgai sėdim, bet atsisėda jei kojytes jam prispaudi, pats iki galo dar nelabai moka.
Atsakyti
o mes vakar tik snai -patys ir atsisedom clap.gif. o buvo taip- ziuriu, kad galvyte kelia, presiukas itemptas, tipo stengiasi pats atsisest, kojytes makaluojasi ore. tai as jam kojytes prispaudziau prie zemes, o jam matyt tik tiek ir tetruko. ziuriu jau sedi. faina.tai dabar taip ir sportuojam- atsilenkimus darom. as tik kojytes palaikau, ojis prisitraukia. galvoju jeigu jau vaikas sportuoja, gal jau ir mamai pats laikas pradet atsilenkimus daryt- pilvuka pastangrint. lotuliukas.gif fitness4.gif
Atsakyti
QUOTE(ladybird20 @ 2006 01 18, 22:17)
mano vaikutis sedosi jau 3,5, dabar 4 men bet dar nesedi, o va drauges jau 4 sedejo trumpai, ir tiesi nugarele buvo, turbut kad pati pradejo sodinti, nieko neklause unsure.gif

mano mazutei dabar 4 men ir labai nori sestis, bet gydytoja neleidzia g.gif schmoll.gif
sake mazdaug nuo 6 men. bet gal kiekvienam vaikui individualiai? g.gif
Atsakyti