QUOTE(simute19 @ 2007 11 21, 20:24)
mane juokas ir nervas ima is tokiu mamyciu kurios prisiskaiciusios visokiu knygu jauciasi visazinemis.pati esu ne viena ir ne dvi knygas perskaicius,ir pastebejau kad viena kitai priestarauja,o dar be to vaikai skirtingi,gi vienas gali sedet nuo 4men kitas nuo 7men,juk vienodu nebuna,ir nieko keisto kad kazkas anksciau ar veliau kazka padaro...juk mamos zino ka reikia jos vaikui,juk jaucia kas gerai kas blogai-kada jaucia kad gali sodinti vaika tada sodina,kada jaucia kad reikia rimtesnio maistelio ne vien misiniu,tai duoda kosyciu.kiekviena mama daro skirtingai nes vaikai skirtingi,kas tinka vienam nebutinai tiks kitam,todel nereiktu pasiepti kitu mamyciu elgiasi kad jos daro kitaip nei,juk ju vaikuciai ne tokie kaip tavo...
o tai ka siulai? gal klausyt visokiu mociuciu, tetu ar pan patarimais? jo, as skaitau zurnalus mamoms, knygas apie vaiku vystymasi. nes literaturos patarimais labiau pasitikiu ne tik labiau nei visokiom mociutem, bet kartais ir savo nuojauta. Juk auginu pirma vaika, is kur man tos patirties semtis? Gyveni ir mokaisi
"Blogį nugalėk gerumu"