Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada sodinti vaikutį?

QUOTE(gintale @ 2005 12 19, 13:35)
o dar geriau - i delniukus pirstus idejau - o ji prisitrauke 2 kartus. ir po to supyko labai  blink.gif mamytes, nujauciu, kad ne i gera mums tokie ankstyvi pratimukai...  unsure.gif

man atrodo, kad nieko blogo tokie pratimukai, tik nereikia leisti ilgai būti sėdimoj padėty smile.gif
Atsakyti
Mano dukrytė pasodinta sėdėdavo nuo 6 mėn, o nuo 7 mėn pradėjo ropoti ir pati atsisėsti thumbup.gif
Atsakyti
mano sūneliui jau trys su pusę. Mes taip pat darome pratimus. Ir jamtaip patinka, kai jis atsisėda, tada dairytis pradeda. Bet pats dar nenori sėdėti. Aš ir nesodinu, tik pilvo raumenis mankštinam. Aš kažkur skaičiau, kad mergaitėm iki 6 mėn. net bandyti sėdėti negalima, kad nebūtų problemų vėliau, atseit gali plokščiapadystė išsivystyti ir gimdyti bus sunku. Bet manoji tai 6 sėdėjo biggrin.gif O dabar jai 4 metukai su puse. gaila pripažinti bet plokščiapadystė yra. verysad.gif
Atsakyti
o jetus, kiek man dar ilgai reiks laukt, kol atsises doh.gif
Atsakyti
Manoji mergyte uzvakar labai nustebino blink.gif As ja laikau ant keliu pusiau sedimoje padetyje o ji tik sast ir atsisedo.Ir dabar is pusiau sedimos padeties labai noriai sedasi.Tik truputi paimi uz pirsciuku ir ji tiesiai sedi
Atsakyti
Mano mergina nuo pusiau sėdimos padėties taip pat labai lengvai atsisėda tačiau iš gulimos padėties dar nepasikelia.Nors pasodinta jau gana tvirtai sėdi.Mes taip pat darove visokius pratimus, mankštinamės ant kamuolio smile.gif Tačiau manau,kad kiekvienam vaikučiui turi ateiti tam tikras laikas kada jis pradės sėdėti. clap.gif newyear.gif
Atsakyti
Jei mažiukas rodo norą sėst, kodėl neleist jam pasipraktikuoti? Maniškiui tai suteikia labai nemažai džiaugsmo, o kai leidžiu pastovėt į pirštus isikibus, išvis, pilnos kelnės laimės. Aplamai, jam labiau rūpi stovėt, ne sėst.
Atsakyti
maniske jau gerai sedejo 5men be savaites 6 pati atsisesdavo tai kad ji jau menuo kai pati lovytej arba i mano koja isitverusi atsistoja...
Atsakyti
Mano dukrytė pati sedėti nemoka. Ji net nesistengia. Jei sodini, tai iškarto stojasi. Šiandien jai 7 mėn. tai vaizdas toks: nei normaliai sėdi, nei stovi. Bet , tikiuosi, kad greit atsistos.
Atsakyti
O aš jau galvojau kadagi mano atsisės, nors dar tik šeši mėn. g.gif Tai mes dar palauksim, nors jau labai nori jis sėst biggrin.gif , bet dar nesigauna jam
Atsakyti
kaip idomu - mum gydytoja patare jau dabar po truputi sodinti bet neramstyti o sodinti palaikyt ir statyt kad tupinetu ... vat tai kol kas tik pasodinu bet dar pats tikrai nesedi - o taip laukiu rolleyes.gif o vartaliojasi tai jau nuo 3 men pilnai kaip nori wub.gif
Atsakyti
Kaip faina skaityti apie tai kaip mazyliai sedasi biggrin.gif laukiu nesulaukiu kol maniskis sedes, bet kol kas mums dar toli ax.gif Isivaizduoju mamas kurios atsikelusios pamate lovytej leliuka sedinti thumbup.gif
Atsakyti