visai pasimeciau....... nuo kada galima pradet sodint?mano sunui be keliu dienu 4 men. jis be galo nori sest, noriai rieciasi ir su rankytem prisitraukia kad galetu atsisest.o jei neliedi pradeda verkt
QUOTE(mantuke @ 2007 08 14, 13:54)
visai pasimeciau....... nuo kada galima pradet sodint?mano sunui be keliu dienu 4 men. jis be galo nori sest, noriai rieciasi ir su rankytem prisitraukia kad galetu atsisest.o jei neliedi pradeda verkt
Vaikui galima leisti sestis nuo 6 men. Bet as leisdavau ir anksciau, bet po neilgai. Kantrybes
Nemanau kad yra nustatytas laikas nuo kada jau gali sodinti vaikuti,kad jam nepakenktu As leisdavau sestis kai jis pats noredavo,uz rankyciu paimdavau ir pats atsisesdavo Aisku po truputi tik,leisk ir tu,zinoma su saiku.Nekankink vaikiuko,jeigu nori siek tiek jis pasideti Sekmes
Sestis normalu, kad tokiam amziuj nori. Bet juk pats vienas savarankiskai dar nesedi?Vadinasi dar ne laikas.Negalima ramstyti nei pagalvem, nei kuo kitu, geriau stacia palaikyk, jei taip norisi daugiau pasaulio matyti. Paprastai vaikai sedi nuo 6-8men.
Maniske parode pastangas sestis 4.5men, bet dar ir dabar savarankiskai nesedi, nors ir nori.
Maniske parode pastangas sestis 4.5men, bet dar ir dabar savarankiskai nesedi, nors ir nori.
As pradeju sodinti,kai pamaciau,kad to nori.kazkur nuo 4men.Paremdavau tarp pagalviu ir sededavo patenkinta.O kad LT pediatrai rekomenduoja sodinti nuo 6men. man nelogiska.Kiekvienas vaikas skirtingas,reikia atsizvelgti i jo poreikius
Sodinti galima tik nuo puses metuku.
QUOTE(mantuke @ 2007 08 14, 13:54)
Maniškei tas pats!!! Kai pasodinu, tai tokia tiesi nugarytė! Aš tai sodinu, bet neilgai palaikau.Kaip sakant po truputį treniruoju...
mano suneliui tik 4 men. suejo o jis jau taip stengiasi atsisesti Jei trupuciuka padedu tai ir atsiseda Bet buvom pas gydytoja tai pasake jam nepadeti, o jeigu pats bando tai prasom Nu tai daugiau ir nepadedu
Sūnus pats atsisėdo maždaug 8 mėnesį o dukra tik suėjus 6 mėnesiams. Dukra viską išmoko anksčiau - vartytis ant pilvuko pati - 3 mėnesių, stovėti 6,5, vaikčioti 9,5 mėn. Manu kad nereikia sodinti tol kol vaikas pats nesugeba atsisėsti
Sėdėti sūnelis norėjo jau maždaug nuo 3,5 mėn., o leidome kaip ir priklauso nuo 6 mėn. Ropodamas jis atsisėda ant užpakaliuko šonu, o po to išsitesia ir pats tvirtai sėdi Tačiau dabar jau tai nebeįdomu- nori stovėti, tik ir žiūri už kuo užsikabinti ir atsistoti
Sedeti kudikiui galima, ne anksciau kaip 6 men.