Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada sodinti vaikutį?

QUOTE(aleksa @ 2005 12 14, 15:19)
Mano vaikas norejo atsisesti jau nuo 4 menesiu bet mes jam neleidom o tik darem pratimus kad pilvo raumenys sustipretu o nuo 6,5 menesio jis kazkaip viena diena pats ir atsisedo. Mums gydytoja patare neskubeti su sodinimu kaip vaikas pats atsises tada ir laikas jam atsisesti  thumbup.gif

o tai kas cia per pratimukai pilvo raumenukams? g.gif idomu, ir as noriu treniruoti 4u.gif

o ka reiskia "norejo sestis"? g.gif is ko jus matot, kad vaikas nori sestis? ja jis daro? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gintale @ 2005 12 15, 12:11)
o tai kas cia per pratimukai pilvo raumenukams?  g.gif  idomu, ir as noriu treniruoti  4u.gif

o ka reiskia "norejo sestis"?  g.gif is ko jus matot, kad vaikas nori sestis? ja jis daro?   blush2.gif

Mažylė norėjo sėdėti- ji visalaik keldavo galvyte, verkdavo,kad neišeina atsisėsti doh.gif O pratimukus mes darydavom tokius- paimi už rankyčių ,pasodini trumpam ir paguldai ir taip kelis kartus. Kai paguldydavau, mažylė cry.gif nes jau taip norėjo sėdėti. Kai pasodini sėdi biggrin.gif šypsosi patenkinta biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelidu: 15 gruodžio 2005 - 16:21
Mano sunus pradejo riestis nuo 4 men. Nuo 5 men jau drasiai sodinau sau ant keliu, 6 men jau sedejo pasodintas, dabar jam 7 men. sedi labai ilgai vienas bet pats dar neatsiseda, visai nedaug truksta, bet jis pas mane dar tik atbulom sliauzioja, nors jam tai labai nepatinka, o va sedi kuo puikiausiai.
Atsakyti
Mano abu vaikai tvirtai ir savarankiškai pradėjo sėdėti nuo 7 mėnesių, o nuo 8 mėn patys atsisėsdavo.
Atsakyti
SODINTI, KOL PATS NEMOKA ATSISESTI NEGALIMA! mes nuo 8 men sedim ir atsisedam!
Atsakyti
QUOTE(gintale @ 2005 12 15, 10:11)
o tai kas cia per pratimukai pilvo raumenukams?  g.gif  idomu, ir as noriu treniruoti  4u.gif

o ka reiskia "norejo sestis"?  g.gif is ko jus matot, kad vaikas nori sestis? ja jis daro?  blush2.gif

Pratimukai tai kai paimi vaika už rankas ir potruputi sodini ji po to pamažu paguldai ji 5 kartus kartoji. Po to kai pilvo raumenukai sustipreja tai jis pats stengiasi atsisesti kelia galva ir kojas ir to pačiu išeina kad vaikas pats daro pratimus.Viena diena pabandžiau prilaikyti jam kojas tai jis pakele galva ir pats atsisedo. taip kartojam tos pratimus kol jis tvirtai nepradejo sedeti. Aišku nereikia piknaudžiauti su tais pratimais kad nepersistengti jis savaime atsises kai ateis laikas thumbup.gif
Atsakyti
Mano storuliukas dar pats neatsisėda,tačiau pasodintas labai ilgai sėdi tiesia nugaryte. Tokiu būdu jis sėdi nuo 6.5mėnesių.
Labai patinka prilaikomam stovėti. O ropinėti nesigauna, nebent pašliaužia atbulai...
Atsakyti
QUOTE(linutte @ 2005 12 16, 13:18)
Mano storuliukas dar pats neatsisėda,tačiau pasodintas labai ilgai sėdi tiesia nugaryte. Tokiu būdu jis sėdi nuo 6.5mėnesių.
  Labai patinka prilaikomam stovėti. O ropinėti nesigauna, nebent pašliaužia atbulai...

Mums irgi panašiai 2.gif ,mes sėdim nuo 7 mėn, bet dar patys neatsisėdam, nebent iš pusiau gulimos padėties, o šliaužti irgi neišeina, tik jau labai norime sėdėti, norime vaikščioti clap.gif
Atsakyti
Mums 8,5 men. ir mes tik per paskutine sav. ismokom atsisesti savarankiskai. Bet dabar jau is visokiu padeciu thumbup.gif
Atsakyti
Mums 8 mėn., bet pati atsisėdusi dar nebuvo schmoll.gif . Sedi gerai pasodinta, t.y. kai už ko nors užsikabina ir atsisėda, tada sėdi tvirtai thumbup.gif . "Norėjo sėstis" nuo kokių 4-5 mėn., bet mes jos nesodinome. Bet mes jau pilnu tempu ropojome thumbup.gif
Atsakyti
Mano dukrytei bevik 3 men (poros dienu truksta), o ji jau nori sestis! is pradziu nesupratau, galvojau, akd gal pilvuka pucia, gal viduriau kai uzkieteje kai ji taip rieciasi... tik veliau dasilo doh.gif kai uz rankyciu siek tiek pakeliau - uoj kaip patiko! bet daugiau taip nedarysiu - ner cia ko. nes pamaciau kaip greitai priprato prie to vieno judesiuko. bet dabar ramiau kai zinau, adk su pilvuku viskas gerai - ji taip sesti bando. net nufotografavau - i kelines isikabina ir traukiasi su galvyte prie kojyciu... bigsmile.gif bet anksti dar, kad poto blogai nebutu... bet kaip ja sulaikyti? g.gif
Atsakyti
o dar geriau - i delniukus pirstus idejau - o ji prisitrauke 2 kartus. ir po to supyko labai blink.gif mamytes, nujauciu, kad ne i gera mums tokie ankstyvi pratimukai... unsure.gif
Atsakyti