Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada sodinti vaikutį?

Manau, nuo 6 men jau galima, o jei dar i pusiau gulima padeti, tai visai super. As pradejau pilnai sodinti nuo 6,5men., nors pati dar tvirtai nesededavo.
Atsakyti
jei pusiau sedom- manau, galima drasiai nuo kokiu 5 menesiu, juk daugiau pasaulio mazulis matys, liuks thumbup.gif , o pilnai sodinti reiketu tik tada, kai jau pats kudikis sedi...
beje, jei kudikis turi rachito pozymiu, anksti jo sodinti nepatartina
Atsakyti
Labas mamytes. Mano dukrytei 3 men ir 1,5sav. Siandien pastebejome kad maziuke nori keltis.Duodu isikibti i ranka ir ji pati keliasi link manes, prisitraukia tiesiog prie mano ranku. Nezinau ar taip galima daryti, nes kiek skaiciau kadsodinti galima nuo 6 men. O ar cia kazka blogo padarysime jeigu jai padesime taip keltis is gulimos padeties?
Atsakyti
Mano maziuke tai pradejo normaliai sedeti ne taip ir seniai,bet paciai dar nepavyksta atsisesti,nors pati labai nori,stengiasi.
Atsakyti
QUOTE(Vaidutex @ 2007 08 01, 20:32)
Labas mamytes. Mano dukrytei 3 men ir 1,5sav. Siandien pastebejome kad maziuke nori keltis.Duodu isikibti i ranka ir ji pati keliasi link manes, prisitraukia tiesiog prie mano ranku. Nezinau ar taip galima daryti, nes kiek skaiciau kadsodinti galima nuo 6 men. O ar cia kazka blogo padarysime jeigu jai padesime taip keltis is gulimos padeties?

Sveikute! mirksiukas.gif Mano sunelis dare taip pat kai buvo 4menesiuku...jau maniau kad koks vunderkindas bus lotuliukas.gif bet po kiek laiko jis jau nebenirejo taip skubet,dabar jam 7,5men ir jis dar gerai nesedi,pasedi ir krenta,tingi bachuras sedet...o ropuoti tai nori,bando ir gerai jam iseina.O sodinti berniukus galima pradeti nuo 5men,o mergytes nuo 6menesiuku,nes gali iskrypti stuburiukas,mergytem yra sakoma kad gali uzsiriesti gimda,taip kad geriau neskubet,viskas su laiku thumbup.gif
Atsakyti
Pradojom dazniau sodinti mazdaug 6 men tai po keliu sav jau sededavo ilgiau, o dabar ir sedimos padeties ropoti pradeda ar net keturiom atsistoja isikibus kur nors biggrin.gif
Atsakyti
musu mergyte pusiau gulom budavo nuo 4men-labai noredavo sedeti, bet pati atsisedo ir pradejo tvirtai sedeti tik 7men ax.gif
Atsakyti
Jau taip savarankiškai atsisėsti ir sėdėti tvirtai pradėjo nuo aštunto mėn. ax.gif
Atsakyti
Dukryte buvo stipri,viska anksti pradejo daryti.5 su puse menesio pasodinta jau sedejo puikiai,na bet neleidau dar daug sedeti del stuburiuko,tai oi piktumu budavo doh.gif ,na o pati pradejo atsisesti tik 7 menesiu,manau ne per anksti,gerai smile.gif
Atsakyti
sveiki smile.gif aš savo mergyte jau sodinu klausiau savo gydytojos ir mums leido sėstis bigsmile.gif o dabar mane čia išgazdinot nebežinau ar sodint verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **VIP**: 03 rugpjūčio 2007 - 15:43
medikai rekomenduoja sodint nuo 6men.Mums 5 -tas men.Dar iki sedejimo turbut toli,bet jau issitraukiau sportini vezimeli ir veziojau gulimoj padety.Nes sitas vezimas ne toks sunkus blush2.gif
Atsakyti
As sodinau mazdaug nuo 5 men pusiau gulimoj padety, nors jis jau pats sedejo gan tvirtai.
Atsakyti