QUOTE(Sypsne @ 2007 04 25, 00:10)
lankem ir masaziukus pora kartu, sake kad raumenukai isitempe, is neorolgo puses jokiu pakitimu nerasta..tiesa,vartosi gerai tik nuo 7,5men..ir svoris nemazas..apie 11kg,sakau gal tai turi itakos..
gal kas turim siuo klausimu patirties?
ką galiu patart iš savo patirties- vaikas mano pirmas, bet jau vargelio vargta mums ir raumenų tonusas per didelis buvo, ir visokie specifiniai motorikos sutrikimai. Jūsų situaciją sunku pakomentuoti, bet patarimas vienas- vien masažų neužtenka...mano mažė vėlai pradėjo vartytis, tik 5,5 mėn o man jau tiek baimė buvo, visi bendraamžiai jau sėdėt bando, o mes dar nesivartėm...užtat progresas - pradėjom vartytis normaliai 5,5 mėn, o atsistojom ant keturių 6 mėn, o ropoti pradėjom 6,5 mėn o labai padėjo kineziterapija, nes po tų mankštų ir ropoti pradėjo labai anksti ir va pradėjom vaikščioti anksti- 10 mėn bet daug dirbom- kineziterapija, masažai, tada vėl kineziterapija, vel masažai...namie taip pat dirbom, turėjau ir spec kamuolį nusipirkus manau, kad Šypsne, prašyk pediatro siuntimo pas kineziterapeutus, reabilitologus, turi skirti procedūras, tik nemokamų mažai duoda, samdyk pati paskui, kad tie 3-4 nemokami kartai nenueitų veltui gal kas turim siuo klausimu patirties?
QUOTE(Ulanakė @ 2007 04 25, 21:55)
Bet taip buvo manau dėl to kad organizmas neisisavino kalcio, kai atlikom šlapimo tyrimus dėl kalcio, tai atsakyme rodė tik labai mažą jo kiekį iki normos buvo labai toli. Taip buvo dėl to pasak gydytojos kad mažai gauna vitamino D ( nors davinėjau kiekvieną dieną po 3 lašus)
ampulė nėra gera, išvis ji buvo išimta iš apyvartos, nepraėjusi testacijų dab vėl atsirado...matyt kažkokia farmacijos firma vėl prakišo gerai, kd paklausiau savo giminaitės medikės ir negirdžiau tos ampulės
QUOTE(Sypsne @ 2007 04 25, 23:30)
po 2 lasiukus, dar duodu zuvu tauku ir vit. Multitabs
kokį vit.d geriat? vandeninį ar aliejinį?