Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada sodinti vaikutį?

QUOTE(natuliona @ 2007 02 09, 14:07)
Mano pupa sedėjo dar neturėdama 6 mėn. taip išėjo kad niekada nesodinau vaiką , o 5,5 mėn mums išrašė gert skystą kalcį, ir vaikas labai greit sustiprėjo, o vieną dieną posodinau ir žiūriu kad sėdi savarankiškai, net pati nustebau, nes iki to net nebanžiau sodinti vieną, gal biški ant kelių sėdėjo pas mane ir viskas. o 6,5 jau pati atsistojo lovytėje.

o koks kalcis? gal osteocare? jei šis, ar nebėrė nuo taip vadinamojo jo "apelsinų skonio'?
Atsakyti
mano mažius pats išmoko atsisėsti tik 7mėn, iki tol jo nesodindavau, kartais vežimėlyje pats už buomelio prisitraukdavo, o ropot pradėjo 6mėn. Augam ne pagal vadovėlį
Papildyta:
QUOTE(wild @ 2007 02 10, 19:42)
o koks kalcis? gal osteocare? jei šis, ar nebėrė nuo taip vadinamojo jo "apelsinų skonio'?

mes geriam osteocare jau 3 mėnesius, bėrimų nebuvo nė karto
Atsakyti
Maniškis sėdėti pradėjo 6,5 mėn. smile.gif
Atsakyti
mano kleckas vėlokai pradėjo sėdėt- maždaug nuo aštuonių mėnesių smile.gif iš gulimos padėties pats neatsisėda ir dabar, bet moka atsisėst iš ropojimo pozos smile.gif
Atsakyti
mano dukryte dar nesedi pati, tik mokosi, bet pusiau sedimoj padety vezimelyje siek tiek leidziu pabuti nuo 5 men. o dabar kai pradejom valgyti tyreles tai ir pamaitinu sitoje padetyje mirksiukas.gif
Atsakyti
Maniškis sėdėti pradėjo 7,5 mėnesių, bet pats atsisėsti kol kas nemoka schmoll.gif tinginiukas jis šiek tiek yra ax.gif
Atsakyti
mum 6.5men sedim jau pora savaiciu, dar nelabai tvirtai, bet pats sedi gan ilgai, ir atsiseda is padeties ant pilvo, taip sonu atsispyria ir atsiseda 4u.gif
Atsakyti
Mum 8 men bet sedim nelabai tvirtai ax.gif
Atsakyti
Mums 8 mėn. - sėdim tvirtai ir ilgai. Pradėjo sėdėti nuo 6 - 6.5 mėn. Bet kol kas pati iš gulimos padėties neatsisėda, tai pasiseka tik vežimėlyje, nes ten įsikibti patogiau. ax.gif
Atsakyti
maniske ir dar pati neatsiseda, bet labaj stengiasi ax.gif pasodinta sedi, tik jaj viskas labaj rupi aplink, visko rejkia, taj palinguoja dar biggrin.gif
Atsakyti
Pati tvirtai pradėjo sėdėti po 7 mėn. O pati pradėjo sėstis tik po to, kai pradėjo vaikščioti tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melisiukas: 05 kovo 2007 - 17:07
mums 6 mėnesiukai, patys dar nesėdim smile.gif
Atsakyti