Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada sodinti vaikutį?

Mano mažajam irgi jau keturi mėnesiukai ir jau bando sėstis, bet dar vis sulaikau ir neleidžiu, tik truputį pamankštinu. Kai bus laikas pas atsisės biggrin.gif
Atsakyti
penktam menesi apie gulejima vezimelyje negalejo buti nei kalbos, nebent priristum. Pradejau vezioti pusiau gulimoj padeti. Kol kas ramu.
Atsakyti
sveikos mamytes,
musu mazius,jau sestis nori nuo 3men.na,bet mes zinoma jo nesodinam.o dabar jam eina 5men.tai asji ant keliu pasisodinu,bet su rankom prilaikau ji ir nugaryte atremiu i save.tvirtai jis pats nesedi ir nezinau kada tai bus,nes kai cia paskaiciau-gali sedeti ir 5men ir 8men.na,kaip bubs taip.tik labai esu pasimetusi nuo kada ji sodinti viena ir kiek laiko leisti sedeti.na,bet gal matysiu kaip bus,kiekvienam savo.
o rieciasi-jau kaip ir sakiau nuo 3men.ir tai daro kur tik imanoma-automobilio kedutej,lovytej ar ant ranku gulimoj padeti.o skandalas baisus,jei niekas nepakelia.o su kojytem remiasi taip pat su dziaugsmu ir bando eiti(zinoma reikia laikyti ji)bet apiue vartymasi net kalbos nera.visiskai nesivarto nuo sono ant sono ir nenori.nez kaip bus,kai paguldau ant pilvo-bando slaiuzti,bet kadangi nieko neiseina-baisus skandalas ir parsosi atgal guldomas ant nugaros.va taip.
Atsakyti
Mes po keletą sekundžių pradėjom sėdėti 6,5 mėn, tada taip kasdien labai akivaizdžiai gėrėjo ir 7 mėnesių jau sėdėjom. 7,5 mėn. sėdim jau užtikrintai biggrin.gif Tik kartais siekdami žaisliuko...nuvirstam tongue.gif Svarbu kasdien nemažai sodinti, kad treniruotųsi nugaros raumenukai smile.gif
Atsakyti
Mes nuo 5nkių mėnesiu pradėjom aktyviai judėti, mėgom gulėti ant pilvo ir suktis aplink save... penkių su pusę pradėjo stotis keturiom o nuo penkių su pusę iki šešių jau atsisėdo ir pradėjo po trupūti ropoti. Šešių mėnesių lygiai atsistojo lovytėje. 4u.gif
Atsakyti
mano kinderiuke sedi nuo 5 men pati na zinoma kai atsisdo tai po keliu savaiciu ir stotis pradejo dabar lovytej atsistoja ir pavaiksto bet daznai BUM buna. manoji neropoja ti isikibus i pirstus zygiuoja pirmyn atgal ir pasodimt tada jau nebeimanoma doh.gif
Atsakyti
Mano lelyte pasodinta pasededavo 6 men. 6men ir 2 savaiciu atsisedo ir pati.Dabar mums uz keleto dienu 7 men tai mes jau sedim kuo puikiausei thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Maniskis norejo sedeti nuo 5 menesiuko.O pats atsisedo budamas 7 men.
Atsakyti
Maniske dar nesedi savarankiskai verysad.gif ,bet vat pradejom lankyti mankstas tai gal jos ja isjudins,lankstesne pasidarys ir prades sedeti g.gif
Atsakyti
Maniskis bernuzelis, 5 menesiu prilaikant kojytes pats atsisesdavo ir jau tvirtai sedejo... O pilnai pats savarankiskai atsisesdavo kazkur 6.5 men, link 7 men.
Jovitah nenusimink, viskam savas laikas, maniskis jau stovi, lovyteje vaiksto (dabar jam jau 7 men ir 2 sav.), o sliauzti galiu sakyti kad nemoka, bando kazka panasaus, bet niekaip neiseina doh.gif Na bet manau ateis laikas ir ismoks, o gal ir ne, juk sako buna kai vaikai ir nesliauzioja wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ritute: 22 spalio 2006 - 15:04
QUOTE(Ritute @ 2006 10 22, 16:05)
Maniskis bernuzelis, 5 menesiu prilaikant kojytes pats atsisesdavo ir jau tvirtai sedejo... O pilnai pats savarankiskai atsisesdavo kazkur 6.5 men, link 7 men.
Jovitah nenusimink, viskam savas laikas, maniskis jau stovi, lovyteje vaiksto (dabar jam jau 7 men ir 2 sav.), o sliauzti galiu sakyti kad nemoka, bando kazka panasaus, bet niekaip neiseina  doh.gif  Na bet manau ateis laikas ir ismoks, o gal ir ne, juk sako buna kai vaikai ir nesliauzioja  wub.gif
Aciu,tikiuosi viskas susitvarkys tik,kad raida labai suletejo-tik guli ir viskas doh.gif Ot tinginiuke wub.gif Bet jusiskis ir neiskuduju leliuku ir tiek jau moka saunuolis 4u.gif O as vis galvoju,gal cia kaltas didelis svoris jos unsure.gif
Atsakyti
mano dukra 6 mėn pradėjo sėdėti smile.gif
Atsakyti