Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada sodinti vaikutį?

O nesiokleje nuo kiek men. jau galima? ten gi vaikas irgi kaip ir sedi , ar tai nesiskaito sedejimu?
Atsakyti
QUOTE(ingere @ 2006 05 20, 12:43)
Tad viskam savas laikas. Taip pat nepatarčiau vaiko sodinti ir tarp pagalvių ar kaip nors apkamšytą, ką daugelis tėvų daro.

pritariu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Daria @ 2006 05 23, 20:24)
O nesiokleje nuo kiek men. jau galima? ten gi vaikas irgi kaip ir sedi , ar tai nesiskaito sedejimu?

nepamenu tiksliai nuo kiek mėnesių, blush2.gif bet iš pradžių tik po kokius 10 min. (berod 1-2 mėnesiai)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irjuda: 23 gegužės 2006 - 22:48
As pradejau sodinti viena kelioms minutems tik dabar - vos pries kelias dienas, iki to laiko jei sededavo man ant keliu, visada dar stuburiuka prilaikydavau ranka. O dabar jei pusiau gulom laikau, tai lenkiasi - sedasi ir rekia ant manes, jei nepadedu
smile.gif biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineta21 @ 2006 05 23, 14:29)
Mums daktare sake kad dar anksti(mums 6 men).I autokedute galima. Bus laikas ir atsises. 4u.gif

g.gif Kaip visoms skirtingai.Mums gyd.liepė sodinti tą dieną(už 4d)kai sueis 4mėn.,bet aš irgi nusprendžiau ,kad dar spėsim.Ir esu kažkur skaičius,kad mergaitėm ankstyvas sėdėjimas blogai gimdai.
Atsakyti
Aš buvau griežtai nusiteikusi dukrelę sodinti tik nuo pusės metų.Tačiau ji labai aktyviai siekė atsisėsti pati jau nuo dviejų mėnesių, ir to rezultatas-penkių mėnesių pilnai atsisėdo pati. Taigi neturiu kito pasirinkimo - kad ir nesodinu pati atsisėda ir kuo puikiausiai sėdi, bei žaidžia su žaislais.Netgi siekia tų kurie toliau padėti.Nemanau kad kuo nors pakenks jos ankstyvas sėdėjimas.Juk atsisėdo pati biggrin.gif
Atsakyti
aš savo dukrytę pradėjau sodinti nuo 5,5 mėn,o tą dieną kai jau sukako 6mėn ji paėmė ir pati atsisėdo įsikibus į vežimėlio šonus biggrin.gif
Atsakyti
Savo mažiuką mes pradėjom sodinti nuo 4,5mėn, bet ir tai pasodindavom vos porai minučių nors ir pats jau norėjo sėdėt, bet neleisdavom ilgiau, kai lankėmės pas gydytoją t.y pas chirurgą jis sakė, kad vaikui reik leist sėdėt tada kai jis pats išmoks atsisėst, o prievarta sodint negalima. Pats atsisėst mūsų tinginukas tik dabar prisivertė, anksčiau tingėjo ištiesdavo rankas ir zurkdavo, atseit pasodink mane, o paskui pakelk, kai visiem atsibodo paskui jį šokinėt teko pačiam prisiverst, kai nieks nepadeda ir atsistoja pats biggrin.gif
Atsakyti
Mums po savaites bus 4 menesiai ir mes jau bandem is pusiau sedimos padeties atsisesti ir kartais tai puikiai pavyksta clap.gif . Aisku as dar bandau atgal paguldyti, bet skandalas tada didziulis mad.gif . Taip ir zaidziam visa diena wacko.gif .
Atsakyti
Man labai idomu ar sveika ilgai sedet kudikeliams autokedutese... Juk ten jie beveik sedi. As asmeniskai stengiuos kuo maziau vazinet su maziuku, tik jei labai reikia:)
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2006 05 20, 20:58)
mes pradėjom sodinti kažkur nuo 6mėn. rolleyes.gif geriau vėliau pradėt negu per anksti mirksiukas.gif

QUOTE(Ineta21 @ 2006 05 23, 14:29)
Mums daktare sake kad dar anksti(mums 6 men).I autokedute galima. Bus laikas ir atsises. 4u.gif

As irgi taip visada galvojau, kad ateis laikas ir pats atsises. O buvom praeita savaite poliklinikoj (7 men.), tai kai pasakiau, kad pats dar nesedi ir nestovi, tai pasake jau turetu moketi ir uzrase mankstas-masazus daryti unsure.gif .
Atsakyti
Abu savo vyresniuosius pradejau sodinti nuo 6 men., manau ne anksciau pradesiu sodinti ir mazaji. 4u.gif
Atsakyti
Maniske labai nori sestis, tik pagauna pirstus ir jau keliasi i virsu, ar siaip su pilvo presu dirba biggrin.gif Dabar dar issigudrino isikibt i koki pakabinta zaisla ir bandyt prisitraukti bigsmile.gif Is pusiau sedimos padeties jau buvo atsisedus, bet nusvyro i sona smile.gif Dar anksti jai, nors stipruole ji pas mus:)
Atsakyti