Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos sveikatos mokslų univ. mokykla

Pažiūrėjau sąrašą ir aš. Labai nemažai pedagogų du dideliu darbo stažu. Patirtis yra gerai, bet kai jau pensija artėja, tai nežinau, kažkaip nepanašu į "veržlią" mokyklą...
Atsakyti
QUOTE(vabite @ 2013 06 13, 14:16)
Pažiūrėjau sąrašą ir aš. Labai nemažai pedagogų du dideliu darbo stažu. Patirtis yra gerai, bet kai jau pensija artėja, tai nežinau, kažkaip nepanašu į "veržlią" mokyklą...

Vienas keturiasdešimties jau būna "pasenęs" (viską žino ir nieko nebenori sužinoti), o kitas penkiasdešimties jaunas ir veržlus... Nevertinčiau žmonių tik pagal amžių... Man universitete dėstė 76 metų profesorius, ir galiu jį minėti tik geru žodžiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamadonata: 13 birželio 2013 - 14:22
QUOTE(vabite @ 2013 06 13, 12:16)

skaičiuojant jei baigęs 23 plius 20 ar 22 darbo stazas, tai pedagogas 43-45 metų, labai dar nesenas sakyčiau.
Žinoma nei pasisakantys ,,už" šią` mokyklą, nei pasisakantys,,prieš" ją, negali būti objektyviai žinantys, kas ir kaip bus šioje mokykloje. Manau, kad po kokių 2-3 metų bus aišku kas ir kaip. Ir tada gailėsis, arba tie kurie patikėjo ja ir į ją atėjo, arba tie kurie liko senosiose mokyklose, kuriose nevisas aukštumoje, bet ramybės dėlei nieko nekeitė. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikelisv: 13 birželio 2013 - 14:51
Jeigu ne paslaptis apie kuriuos mokytojus turite neigiamų atsiliepimų ? O gal kitus pažįstate, nes įdomūs būtų atsiliepimai. Labai jau norisi sužinoti, nes pateikėme dokumentus į šią mokyklą. Turėtų greitai paskelbti stojimo rezultatus į 9 klases......

QUOTE(ernoja @ 2013 06 13, 12:21)
Bent apie du mokytojus turiu atsiliepimų tik iš blogosios pusės. Tikrai nesigailiu nei aš, nei sūnus, kad ten neinam. Iš sūnaus klasės buvo dar ir daugiau žadėjusių eiti, bet dabar lieka visi senojoje mokykloje.

Atsakyti
QUOTE(Epass @ 2013 06 13, 22:06)
Jeigu ne paslaptis apie kuriuos mokytojus turite neigiamų atsiliepimų ? O gal kitus pažįstate, nes įdomūs būtų atsiliepimai. Labai jau norisi sužinoti, nes pateikėme dokumentus į šią mokyklą. Turėtų greitai paskelbti stojimo rezultatus į 9 klases......

Tiek to, gal tik mano šaltiniai prastai apie juos mano. Lituanistė Liaudinskienė gera mokytoja, stiprus chemijos mokytojas. Apie anglistą jauną girdėjau visokių atsiliepimų, buvo nepatenkintų jo aiškinimo metodais. O daugiau tingiu vėl puslapį atidarinėti ir pavardes žiūrėti.
Atsakyti
Nelabai suprantu kaip galima ivertinti mokytoja, juolab kad kas vienam blogas kitam gali būti labai nuostabus žmogus. Ir tikrai niekad nemačiau mokyklos ar kokios tai istaigos kur sėdi visi nuostabuoliai - geruoliai.Jei kas tokia mokykla žinot , tai pasakykit visi urmu nueisim ax.gif .
Atsakyti
Taigi,labai įdomu kas mokys. Juk buvo konkursas, tai pagal kažką rinko geriausius. Papasakokit ką žinot, kokia čia paslaptis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(opra @ 2013 06 15, 00:54)
Taigi,labai įdomu kas mokys. Juk buvo konkursas, tai pagal kažką rinko geriausius. Papasakokit ką žinot, kokia čia paslaptis smile.gif

Tikrai, pasidalinkite savo ziniomis kas ka zinot apie mokytojus gera ar bloga, o jau patys spresime ka toliau daryti, juk tam ir skirta si tema. smile.gif
Atsakyti
Gal kas jau isigijote uniformas, bent jau kolkas parduotuvėje berniukams turi tik bazine- kelnes ir švarka, baltus marškinius. Emblemu dar nėra ax.gif
Atsakyti
Neskubam su uniforma, kad paskui rugsėjį nepasirodytų mažoka smile.gif
Atsakyti
Mano kruopiukas daugiau negu reiktu palankstyt tikrai neišaugs lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2013 07 09, 18:08)
Mano kruopiukas daugiau negu reiktu palankstyt tikrai neišaugs  lotuliukas.gif

Kruopiukas tai penktokas?
Atsakyti