Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos sveikatos mokslų univ. mokykla

Kažkada KTU gimnazija irgi buvo tik vizija, mano vyras baigš ją ,kai vadinosi Kauno eksperimentinė KTU mokykla.Bet buvo kas patikėjo sėkme ir mokytoju kaitos buvo, visko buvo.Tikėkimės ir čia bus geras startas ir dar geresnė ateitis.
Mokestį reiks sumokėt tik pasirašant sutartį su mokykla.
Atsakyti
manau, mokyklos sėkmė labai priklauso nuo mokyklos vadovo, ir čia jie padarė pirmą gerą žingsnį, kad pasikvietė Bučnį vadovauti šitai mokyklai. Juk kokia stipri yra Ugnės Karvelis gimnazija, kurioje jis prieš tai buvo direktorium. Jei tik mums būtų arti ši gimnazija, tikrai norėčiau leisti ten savo vaiką. Taigi, manau ir čia jis padarys tvarką.
Atsakyti
Na, kokie įspūdžiai po testo?

Manoji ne viską spėjo- laiko pritrūko...
Atsakyti
Matematikos uždavinio apie traukinį ir autobusą neišsprendė ir vieną žemyną pamiršo... Šiaip sakė lengvas testas, bet as ten žino, kiek neatidžių klaidų privėlė.
Rezultatai greitai - jau pirmadienį, bet dar negalutiniai, nes daug kas iš tiesų keliaus į Jėzuitus, ir čia dar atsilaisvinti gali vietos.
Kol kas įspūdžiai geri smile.gif
Atsakyti
Maniškė nespėjo visko sad.gif
Atsakyti
Gal žinot, ar jau yra rezultatai?
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2013 05 06, 11:21)
Gal žinot, ar jau yra rezultatai?

http://www.lsmumokykla.lt/ svetainėje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Epass @ 2013 05 06, 15:00)

Aš dar nerandu rezultatų g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamadonata @ 2013 05 06, 14:31)
Aš dar nerandu rezultatų  g.gif

Ir a6 nerandu- gal, sakau, dar posėdis nepasibaigęs..
Atsakyti
Dukra gizus is mokyklos sake, kad rezultatai bus paskelbti 16-17 val. Nezinau is kur ta info, gal kas is tevu sakambino...
Atsakyti
Deja, maniškės sąrašuose nėra..
Atsakyti
O mes džiaugiamės smile.gif
Atsakyti