Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos sveikatos mokslų univ. mokykla

QUOTE(jaunamarte @ 2013 04 12, 21:56)
o kur vyks tas  susirinkimas. Ateičiau pasiklausyti!

Jis vyks balandžio 16 d. 18.00 val. LSMU Veterinarijos akademijos Didžiojoje salėje (Tilžės g. 18).
Atsakyti
Kaip įspūdžiai po susirinkimo? bigsmile.gif

maniškiai liko sužavėti- ėjo tėtis su dukrele net stotelių ieškoti. biggrin.gif teliko "smulkmena" - įstoti.
Atsakyti
Įstoti tikriausiai nepasirodys "smulkmena" smile.gif Bet pabandyti verta, nes tikrai panašu, kad mokykloje bus visos sąlygos gerai mokytis.
Atsakyti
Sveiki,

O man klausimas iškilo, kas paaiškėjo per susirinkimą ? Gal jau žinomi mokytojai ? Kokios naujovės nuo kitų mokyklų ? Iki kada galima atnešti tuos prašymus ? Ai o kiek žmonių buvo susirinkime ?

Labai sudomino ši mokykla ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Epass: 17 balandžio 2013 - 20:33
QUOTE(Riva @ 2013 04 17, 18:38)
Įstoti tikriausiai nepasirodys "smulkmena" smile.gif Bet pabandyti verta, nes tikrai panašu, kad mokykloje bus visos sąlygos gerai mokytis.

na, sąrašas dalykų, iš kurių bus stojimo testas tikrai nėra baisus. teoriškai- viską manoji žino. Klausimas tik kaip ji sugebės tas žinias pritaikyti. Laikysiu kumščius, kad susikauptų, neišsigąstų ir turėtų būti viskas OK.
Papildyta:
QUOTE(Epass @ 2013 04 17, 21:31)
Sveiki,

O man klausimas iškilo, kas paaiškėjo per susirinkimą ? Gal jau žinomi mokytojai ?  Kokios naujovės nuo kitų mokyklų ?  Iki kada galima atnešti tuos prašymus ?  Ai o kiek žmonių buvo susirinkime ?

Labai sudomino ši mokykla ....

Mokytojus laiko paslaptyje.- Vis gi- jie šiuo metu dar kažkur dirba. Prašymus galima nešti iki gegužės 1. O žmonių buvo pilna salė.
Atsakyti
Mano ketvirtokas laikė bandomaji testa stojimui i Jezuitugimnazija,tai atrodė, kad vaikai viska žino ir tikrai gan stipriai paruošti, o
visi masiškai sustresavo sužinoje, kad bandomasis testas ir parašė tragiškai. Mokytoja net tėvus kvietė pokalbio
Tai manau svarbiausia vaika pauošti psichologiškai taip pat.
O istoti i šia mokykla manau vistiek nebus smulkmena, nes jau dabar gaunasi beveik du vaikai i viena vieta, o nešti prašymus dar laiko tikrai yra.
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2013 04 18, 14:27)

O istoti i šia mokykla manau vistiek nebus smulkmena, nes jau dabar gaunasi beveik du vaikai i viena vieta, o nešti prašymus dar laiko tikrai yra.

todėl žodį smulkmena- kabutėse ir parašiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Kad tik pažadai, neliktų pažadais. Kaip supratau visų mokytojų dar neturi, nes vyksta derybos, iki rugsėjo 01d. žadėjo tik pirmą aukštą ir valgyklą suremuontuoti. Pirmame aukšte ne tiek jau daug kabinetų, tai tikėkimės penktokams atiduos smile.gif. Tai manau pirmus dvejus metus (geriausiu atveju) vaikai mokysis remonto sąlygomis.
Ir iš tėvų kalbų susidariau tokią nuomonę, kad stos čia, kad dėl visa ko turėti vietą, bet jei įstos į Jezuitus, tai paaukos 250lt (stojąmąjį) ir čia tikrai neliks.
Atsakyti
Manau bus ir tokių, kaip aš: prašymą parašėm, bet mokėti pinigus už neaišku ką, nesiruošiu. Gal penktokams kitaip, bet maniškis liks senojoje mokykloje, juo labiau, kad ir pats nenori niekur eiti. Pažadų jau teko girdėti kitoje vietoje, bet iš gražios vizijos tik 10-15 proc įgyvendinta. Dėl mokytojų vėlgi teko išgirsti, kad priimti tokie, kurių kažkas iš artimųjų dirba Klinikose ar LSMU ( vyras, tėvas), o pats mokytojas yra šiaip sau. Aišku, visi tokie nebus, bet ką gali žinoti, kas klius.
Atsakyti
QUOTE(aimonda @ 2013 04 18, 14:44)

Ir iš tėvų kalbų susidariau tokią nuomonę, kad stos čia, kad dėl visa ko turėti vietą, bet jei įstos į Jezuitus, tai paaukos 250lt (stojąmąjį) ir čia tikrai neliks.

Na- tai mes ne iš tų tėvų schmoll.gif Mūsų merginai- čia pagrindinis variantas, atsarginis- kitas

QUOTE(ernoja @ 2013 04 18, 14:56)
Manau bus ir tokių, kaip aš: prašymą parašėm, bet mokėti pinigus už neaišku ką, nesiruošiu. Gal penktokams kitaip, bet maniškis liks senojoje mokykloje, juo labiau, kad ir pats nenori niekur eiti. Pažadų jau teko girdėti kitoje vietoje, bet iš gražios vizijos tik 10-15 proc įgyvendinta. Dėl mokytojų vėlgi teko išgirsti, kad priimti tokie, kurių kažkas iš artimųjų dirba Klinikose ar LSMU ( vyras, tėvas), o pats mokytojas yra šiaip sau. Aišku, visi tokie nebus, bet ką gali žinoti, kas klius.

na VBS agentūra visada dirba, ypač, kai kažkas naujo daroma, kuriama mirksiukas.gif
Atsakyti
Sutartys pasirašomos su įstojusiais mokiniais, ir avansinis mokestis mokamas prieš pasirašant sutartį, o ne prieš laikant testą.
Iki gegužės 4 d. jokio mokesčio nereikalauja, bent aš taip supratau priėmimo tvarkos aprašyme.
Atsakyti
QUOTE(Riva @ 2013 04 18, 18:48)
Sutartys pasirašomos su įstojusiais mokiniais, ir avansinis  mokestis mokamas prieš pasirašant sutartį, o ne prieš laikant testą.
Iki gegužės 4 d. jokio mokesčio nereikalauja, bent aš taip supratau priėmimo tvarkos aprašyme.

Aš irgi taip supratau- kai vaikas įstoja- sumoki pradinį įnašą.
Atsakyti