Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos sveikatos mokslų univ. mokykla

QUOTE(svetima @ 2016 05 10, 16:58)
Turbūt, nes berniukų žymiai mažesnis praeinamas balas šiemet  :hm
Papildyta:
Gal kas jau buvote sutarties LSMU?
Ar vaikas turi dalyvauti?

O kodel berniuku mazesnis ?
Atsakyti

Sveikos mamytės kieno vaikučiai lanko šią gimnaziją.

Nuo kitų metų mokslas 1000eur .Kaip reaguojate į tai?Kokios mintys?

Atsakyti
QUOTE(MUDU @ 2017 03 11, 17:26)
<p>Sveikos mamytės kieno vaikučiai lanko šią gimnaziją.
</p><p>Nuo kitų metų mokslas 1000eur .Kaip reaguojate į tai?Kokios mintys?</p>

Patikslinkit- čia tik nuo šių metų įstojusiems bus tokios kainos, jos jau besimokantiems negalios? Jei įstojau su 500e, tai ir mok4siu po toek, ar 2ia visiems pasikeičia į 1000e?
Atsakyti

Aš supratau,kad visiems,išskyrus tie ,kurie rašėsi sutartį iki 2018m jiems 800eur. Gal ir klystu,tačiau bet kokiu atveju tai yra nemažai ypač auginant ne vieną vaiką.Todėl jau girdžiu nemažai kalbų apie "išėjimus" kitur,ieškomas alternatyvas.Tame tarpe ir mes svarstome kitus variantus,penktokams pasirinkimo nedaug,vyresniems situacija palankesnė

Atsakyti
QUOTE(MUDU @ 2017 03 17, 12:06)
<p>Aš supratau,kad visiems,išskyrus tie ,kurie rašėsi sutartį iki 2018m jiems 800eur. Gal ir klystu,tačiau bet kokiu atveju tai yra nemažai ypač auginant ne vieną vaiką.Todėl jau girdžiu nemažai kalbų apie "išėjimus" kitur,ieškomas alternatyvas.Tame tarpe ir mes svarstome kitus variantus,penktokams pasirinkimo nedaug,vyresniems situacija palankesnė</p>

vaiko klasėje daug kas išgirdę padidėjusį mokestį susiėmė už galvų,tačiau bųtent dėl mokesčio padidėjimo niekas negalvoja išeiti. Mokykla verta tokio mokesčio, o mano vaikas tokios mokyklos smile.gif
Atsakyti
galvojau apie šia mokykla , ji salia musu namu , bet gi ir prabangus mokslas Lietuvoje darosi, kiek dar kartu pakils kol bais ja mano busima penktokė?
Atsakyti

Gerai jei vienas vaikas,o kai dar 2 nori paties geriausio...  Gaila,bet finansai neišneš ,kad ir kaip norėčiau pietūs ,papildomi užsiėmimai,išvykos....Sėkmės visiems kas turi galimybes,mokykla tikrai gera.

Atsakyti
Laba,

svarstom ir mes apie šią m-klą savo 5-kei. Abejonių daug - ar verta, ar paveš ir pan. unsure.gif
Galvoju, ar tikrai gerai ruošia vaikus? Ar nebus taip, kad svarbu įstoti, o po to nori mokykis, nori ne (vis tiek pinigus moki)?
Pasidalinkite, kas galite, prašau, patirtimi 4u.gif
pati dukra labiau nori į Jono Pauliaus g., bet bijau, kad jei vėliau sugalvotų į LMSU, gal būtų sunkiau įstoti nei iš karto? ax.gif
Atsakyti

Dėl mokymo kokybės verta, bet žiauriai brangu. Maniškė mokosi, esu labai patenkinta, bet bijau, kad kitais metais nepatemsiu išaugusio mokesčio.

Atsakyti
QUOTE(elifė @ 2017 04 04, 09:24)
Laba,

svarstom ir mes apie šią m-klą savo 5-kei. Abejonių daug - ar verta, ar paveš ir pan.  unsure.gif
Galvoju, ar tikrai gerai ruošia vaikus? Ar nebus taip, kad svarbu įstoti, o po to nori mokykis, nori ne (vis tiek pinigus moki)?
Pasidalinkite, kas galite, prašau, patirtimi  4u.gif
pati dukra labiau nori į Jono Pauliaus g., bet bijau, kad jei vėliau sugalvotų į LMSU, gal būtų sunkiau įstoti nei iš karto? ax.gif

Neišeis nori mokaisi, nori ne. Galutiniame pusmečio įvertinime negali būti pažymio žemesnio už 7. Mes kol kas mokykla ir jos mokytojų darbu esame labai patenkinti.
Atsakyti
Ar yra buvusių atvirų durų dienose? Daug buvo vaikų? Įdomu,koks šiemet bus konkursas, ko tikėtis ax.gif
Atsakyti
mokestis kyla, mokslo metai ilginami, idomu, ar vis dar bus anslagas i sia mokykla? biggrin.gif

Tuo metu Lietuvos sveikatos mokslų universiteto gimnazija (LSMU gimnazija) pranešė nusprendusi, kad kitais metais, planuojama, šią įstaigą lankantys mokiniai mokysis iki Joninių, o sugrįžę po atostogų, kitus mokslo metus pradės rugpjūčio paskutinę savaitę. „Šiais mokslo metais LSMU gimnazija nutarusi dirbti ilgiau – turės rekomenduojamąjį vasaros semestrą“, – sakė jos direktorius Arūnas Bučnys.

Skaitykite daugiau: http://www.delfi.lt/...e.d?id=74311974

Atsakyti