Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos sveikatos mokslų univ. mokykla

QUOTE(Llaume @ 2015 07 30, 08:18)
Galima, svarbu, kad būtų nemargi ir nustatytų spalvų  4u.gif

Dėl sąsiuvinių manau, kad priklauso nuo mokytojų. Vieniems reikia rašyti į plonus, o kitiems geriau, kad į storesnius. Nuoširdus patarimas: Jūs palaukite kol mokytojai pasakys savo reikalavimus smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mergytės 4u.gif atėjau konsultacijos iš čia jau besimokančių mokinių mamų 4u.gif ar esate patenkinti? mokestis už mokslą, jei teisingai supratau, beveik dvigubėja šioje mokykloje ir bus kone dvigubai didesnis, nei KJG ax.gif ar mokymo kokybė to verta? 4u.gif
Atsakyti
Ar irgi norėčiau išgirst nuomonę besimokančiųjų vaikų mamų, nes kaina tai vos ne kaip universitete ar kolegijoje, kur gali įgyti profesiją,o ne vidurinį išsilavinimą. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jursla: 29 kovo 2016 - 14:19
Jursla, apsisprendėt, mėginsit stoti?

Atsakyti
Mano dukra mokosi čia trečius metus, bet nieko negirdėjau apie mokesčio kėlimą. Kaina tokia pat kaip KJG. Jeigu turite informacijos apie pasikeitimus, tai labai norėčiau, kad pasidalintumėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Llaume @ 2016 03 29, 16:38)
Mano dukra mokosi čia trečius metus, bet nieko negirdėjau apie mokesčio kėlimą. Kaina tokia pat kaip KJG. Jeigu turite informacijos apie pasikeitimus, tai labai norėčiau, kad pasidalintumėt  4u.gif

taigi štai 4u.gif
http://www.lsmugimna...jimo_tvarka.pdf
naujai įstojusiems metinis mokestis 800e, o jau besimokantiems atitinkamai 450, 500, 550e.
KJG apie mokesčio pasikeitimą nieko nerašo, o kadangi stojimo tvarka jau paskelbta, spėju kad nieko ir nebekeis.
taip gaunasi, kad naujai stojantiems LSMUG kone dvigubai brangesnė...
plius, kaip suprantu, naujai įstoję dar papildomai turės mokėti 350e "pradinio vienkartinio mokesčio", plius prie tų 800e, nes jų mokėjimo paskirtis skiriasi. jei teisingai suskaičiavau, stojimo testo mokestis, plius tas pradinis, plius pirmųjų mokslo metų, viso labo gaunasi 1200e. KJG - 450e plius 20e už stojimą, plius 120 e pradinis mokestis, tai bendro 590e. skirtumas lygiai dvigubas...
bala nematė tų sumų, bet jei kitąmet vėl kils? ir vėl? g.gif perskaičiusi šią temą, susidariau įspūdį, kad kaip metai, taip didesnis mokestis šioje gimnazijoje g.gif
todėl ir klausiu čia besimokančių, ar gimnazija to verta... ar ne labiau verta rinktis eilinę paprastą laiko patikrintą mokyklą, ir tuos 1200e per metus atseikėti būreliams ir korepetitoriams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kulverstuk: 29 kovo 2016 - 16:31
QUOTE(kulverstuk @ 2016 03 29, 14:42)
Jursla, apsisprendėt, mėginsit stoti?

Taip, mėginsim, bet kaina mane irgi šiek tiek pribloškė.
Pažįstamų mergaitė mokosi ne pirmi metai, jai sakė nuo rudens kaina pakilo 120 €.
Man kažkaip viduriniam išsilavinimui ir gaila tokią sumą atiduot, nes dar bus ekskursijos, klasės rinkliavos, uniformos, priemonės ir pan., tai dar papildomi pinigai. Į eksursiją jei vyksta už Lietuvos ribų, tai sumos būna virš 100 €.
Pirmi metai įsivaizduoju 1500 € sieks viską supirkus, vėliau iki 900-1000 €...
Atsakyti
QUOTE(Jursla @ 2016 03 30, 15:47)
Taip, mėginsim, bet kaina mane irgi šiek tiek pribloškė.
Pažįstamų mergaitė mokosi ne pirmi metai, jai sakė nuo rudens kaina pakilo 120 €.
Man kažkaip viduriniam išsilavinimui ir gaila tokią sumą atiduot, nes dar bus ekskursijos, klasės rinkliavos, uniformos, priemonės ir pan., tai dar papildomi pinigai. Į eksursiją jei vyksta už Lietuvos ribų, tai sumos būna virš 100 €.
Pirmi metai įsivaizduoju 1500 € sieks viską supirkus, vėliau iki 900-1000 €...

Netilpsi ir veliau i 1000e,nes vien metinis mokestis bus 800e,jei nepakils kitamet.
Labai mazai kas cia dalijasi patirtimi kazkodel.
Atsakyti
Mes testams užsiregistravom į LSMU ir į jėzuitus, o kaip seksis bus matyt. LSMU būtų arčiau namų ir labiau priimtina, nes dukra lanko pradinėje etiką. Jėzuituose jai reikia viską naujai ruoštis iš tikybos klausimų, bet čia pigiau ir kolkas stipriausia gimnazija Kaune... smile.gif
Atsakyti
KJG irgi mokslas brango ir manau dar brangs..Nenorėkit kokybiško mokymo už dyką..Ir taip čia labai pigu, palyginus su privačiom mokyklom.
Atsakyti
QUOTE(svetima @ 2016 04 04, 13:24)
KJG irgi mokslas brango ir manau dar brangs..Nenorėkit kokybiško mokymo už dyką..Ir taip čia labai pigu, palyginus su privačiom mokyklom.

šioje temoje mokslo už dyką niekas ir neieško 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kulverstuk: 04 balandžio 2016 - 16:07
QUOTE(svetima @ 2016 04 04, 13:24)

Na man visada priimtiniau vertinti faktus ir skaičius- šiemet KJG nepabrango, ar pabrangs- neaišku, o va LSMUG pabrango 30 procentų. Solidu. Jei taip kasmet?

Atsakyti