QUOTE(a79 @ 2015 04 09, 07:56)
Ir aš taip buvau supratus iki vakar...tačiau vakar per susirinkimą buvo aiškiai pasakyta plius 5 balai. Pernai įstojo su 37 (+) balais...tai realiai tie penki balai jau ne mažas paskatinimas Bet vėl gi, nėra ko stebėtis, steigėjas LSMU, tad logiška, kad mokykla yra kaip motyvacinė priemonė darbuotojams auginantiems vaikus. Mano galva, viskas čia gerai, gabus vaikas įstos, o jei neįstos...vadinasi kitur save atras
Klausiu jau besimokančių vaikų tėvelių, visose mokyklose yra klasės fondai ir panašios neoficialios rinkliavos - gal galit pasidalinti realia patirtimi kiek išleidžiat per metus papildomai (neskaičiuoju pratybų ir pan. priemonių)?
Mokykloj kol kas suremontuotas tik pirmas aukštas....koks tėvų indėlis į visa tai, jau neskaitant oficialių mokesčių?
Bėgu prieš traukinį, skaičiuodama papildomas išlaidas Gal finansiškai nepavešiu
Klausiu jau besimokančių vaikų tėvelių, visose mokyklose yra klasės fondai ir panašios neoficialios rinkliavos - gal galit pasidalinti realia patirtimi kiek išleidžiat per metus papildomai (neskaičiuoju pratybų ir pan. priemonių)?
Mokykloj kol kas suremontuotas tik pirmas aukštas....koks tėvų indėlis į visa tai, jau neskaitant oficialių mokesčių?
Bėgu prieš traukinį, skaičiuodama papildomas išlaidas Gal finansiškai nepavešiu
Klasės fondas buvo 100 lt metams, remontai mokyklos lėšomis.