Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos sveikatos mokslų univ. mokykla

QUOTE(a79 @ 2015 04 09, 07:56)
Ir aš taip buvau supratus iki vakar...tačiau vakar per susirinkimą buvo aiškiai pasakyta plius 5 balai. Pernai įstojo su 37 (+) balais...tai realiai tie penki balai jau ne mažas paskatinimas smile.gif Bet vėl gi, nėra ko stebėtis, steigėjas LSMU, tad logiška, kad mokykla yra kaip motyvacinė priemonė darbuotojams auginantiems vaikus. Mano galva, viskas čia gerai, gabus vaikas įstos, o jei neįstos...vadinasi kitur save atras  4u.gif

Klausiu jau besimokančių vaikų tėvelių, visose mokyklose yra klasės fondai ir panašios neoficialios rinkliavos - gal galit pasidalinti realia patirtimi kiek išleidžiat per metus papildomai (neskaičiuoju pratybų ir pan. priemonių)?
Mokykloj kol kas suremontuotas tik pirmas aukštas....koks tėvų indėlis į visa tai, jau neskaitant oficialių mokesčių?
Bėgu prieš traukinį, skaičiuodama papildomas išlaidas  lotuliukas.gif Gal finansiškai nepavešiu  lotuliukas.gif

Klasės fondas buvo 100 lt metams, remontai mokyklos lėšomis.
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2015 04 09, 06:56)
Klausiu jau besimokančių vaikų tėvelių, visose mokyklose yra klasės fondai ir panašios neoficialios rinkliavos - gal galit pasidalinti realia patirtimi kiek išleidžiat per metus papildomai (neskaičiuoju pratybų ir pan. priemonių)?

Pas mus klasės fondas - 50 litų per metus. Dar prisideda įvairios ekskursijos, bet čia jau sunku kainą pasakyti. Kaip ir viskas, kol kas daugiau už nieką mokėti nereikia.
Atsakyti
Kaip jaučiatės po stojamųjų? Mano kelių pažįstamų mergaitės stojo, tai nuomonės skirtingos. Viena sakė, kad buvo labai sunkus testas ypač matematikos, o kitos mergaitė pasakojo, kad buvo lengva, tik gal lietuvių kiek sudėtingesnės užduotys. Tai viena labai laiminga išėjo, o kita susirūpinusi. O kokia jūsų nuomonė?
Atsakyti
Bus matyt po gegužės 14 lotuliukas.gif
Maniškio testo vertinimas: matematika labai lengva... lietuvių - normaliai, pasaulio pažinimas "įdomiai" lotuliukas.gif Suprask dabar, kad gudrus lotuliukas.gif

O šiaip, jei įstos, tada ir mąstysim ką darom: liekam senojoj mokyklos, ar ... Nesu įsitikinus kaip būtų geriau blush2.gif

Nepastebėjau, kad mano moksleivis būtų linkęs į biomedicininius/biosocialinius mokslus, vat tai ir verčia abejot ar ši mokykla (jei pavyktų įstot) maniškiui būtų tinkama. Kad auginam tiksliuką iki kaulų smegenų, tai net abejonių nekyla, bet ar jam bus įdomu chemija, biologija sustiprintu lygiu.... didelis klausimas g.gif

O šiaip, kantrybės visiems belaukiant rezultatų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a79: 04 gegužės 2015 - 19:35
Įdomu, su kokiais balais vaikai įstojo g.gif . Mano gavo 42, ir nepavyko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(m@muliukas @ 2015 05 14, 14:42)
Įdomu, su kokiais balais vaikai įstojo  g.gif . Mano gavo 42, ir nepavyko  blush2.gif

skambinau dabar i mokykla, sake istojo su 42,5 balo. Manau, dar Jums yra šansų daug patekti, nes visgi bus įstojusių į abi mokyklas, o pasirinkusių KJG, SĖKMĖS 4u.gif

maniske neistojo, surinko 38,5 blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veitė: 14 gegužės 2015 - 14:48
QUOTE(Veitė @ 2015 05 14, 15:46)
skambinau dabar i mokykla, sake istojo su 42,5 balo. Manau, dar Jums yra šansų daug patekti, nes visgi bus įstojusių į abi mokyklas, o pasirinkusių KJG, SĖKMĖS  4u.gif 

maniske neistojo, surinko 38,5 blink.gif

O kiek kurio dalyko max balų buvo galima surinkt? Kaip supratau viso 50 balų iš testo?
Atsakyti
QUOTE(snickers @ 2015 05 15, 12:56)
O kiek kurio dalyko max balų buvo galima surinkt? Kaip supratau viso 50 balų iš testo?

Lietuvių kalba - 20 balų;
Matematika - 20 balų;
Pasaulio pažinimas - 10 balų.

Su 41,5 balo likom už borto biggrin.gif Bet bent jau pabandėm.
Suprantu, kodėl neviešina visų rezultatų, bet tikrai būtų įdomu, kelinti eilėj likom lotuliukas.gif
Atsakyti
panasu, kad i 1 bala telpa apie 10 vaiku
Atsakyti
QUOTE(Veitė @ 2015 05 17, 12:26)
panasu, kad i 1 bala telpa apie 10 vaiku

Tai įdomu, pagal ką atrinko, jei čia pokalbio kaip Jėzuituose nėr. Tarkim 5 ar 6 ar net 10 vaikų galėjo surinkti 42,5.
Vis tik labai daug vaikų dalyvauja testuose visose trijose mokyklose: Jėzuituose, LSMU ir KTU licėjaus. Rinksis tik vieną, savo prioritetinę. Nemažas šansas įstoti surinkus ir 41,5.
Atsakyti
Įdomiausia dalis, kiek iš įstojusiųjų jau "turėjo" tuos +5 lotuliukas.gif

Nes viena surinkti 42,5 ir visai kas kita 37,5

Atsakyti
Istojome tiek i LSMU mokykla, tiek i Jezuitu gimnazija. Renkames Jezuitus. Sekmes visiems, kurie laukia atsilaisvinanciu vietu LSMU mokykloje,- mes savo vieta perleidziame 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aiwa: 21 gegužės 2015 - 14:54