Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos sveikatos mokslų univ. mokykla

QUOTE(raar @ 2015 03 02, 09:16)
Ir nueikite į mokyklą kaip aš padariau tiek pernai tiek šiemet ir išgirsite tą pačią informaciją, kad šiemet penktokų iš šalies priims labai mažai. Viso bus tik 3 klasės, dvi jau sudarytos, taip kad šiųmetiniai miesto 5tokai tesudarys max 1 klasę (iki 27 mokinių), kai dvejais ankstesniais metais metais buvo priimama kelis kartus daugiau 5tokėlių.

Cia jums taip administracijoje atsake? Gal galetumete pasakyti su kuo konkreciai kalbejote? Nenorite viesai, galite ir i az rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jugne @ 2015 03 02, 10:26)
Cia jums taip administracijoje atsake? Gal galetumete pasakyti su kuo konkreciai kalbejote? Nenorite viesai, galite ir i az  rolleyes.gif

Darbuotojai. Nežinau pareigų. Nesipažindinom smile.gif
Labai ir pati lauksiu info, jei kas nueisit, su platesniu paaiškinimu, nes neįsidiskutavom, kas kaip ir kodėl kitąmet bus, kadangi prioritetų jokių neturim.
Atsakyti
QUOTE(zuikelisv @ 2015 03 01, 22:00)
Na negalėjau neparašyt perskaičius tokią nesamonę. Žmogau jei rašai, ar atsakai už savo žodžois, ar tik protingą ir visažinią nori čia vaizduoti???? g.gif
Visiems stojantiems vienoda tvarka, testas -penktokams. Kitos klasės manau, ypač 6-7, tikrai užpildytos ir į jas priimama tuo atveju jei atsirada laisva vieta. Mes toli nuo medikų ir iš vis mano dukros klasėje toli gražu nesudaro daugumos, tie kurių bent vienas iš tėvų medikas. Apie ką čia rašo forumietė g.gif  g.gif  breidas kažkoks.

Aš tikrai atsakau už savo žodžius, tad nereik čia taip skausmingai reaguoti 4u.gif
Manęs nedomina vyresnės nei penktos klasės ir mano postas buvo pasvarstymas, atsakant į postą, apie tai, kad bus priimta nedaug vaikų, nes suformuotos klasės iš bendruomenės vaikų.
Kad pirmais metais buvo surinktos stiprios klasės, atsižvelgiant į testų rezultatus, net neabejoju. Šaunuoliai tie vaikai, kurie įstojo ir sėkmės toliau mokantis.
Tad dar kartą, sakau, už savo žodžius aš tikrai atsakau mirksiukas.gif

Pasiskambinau į mokyklą ir užklausiau apie atvirų durų dienas. Tokio renginio kaip atvirų durų dienos - LSMU nėra, būna susirinkimas, kurio metu atsakoma į iškilusius klausimus ir pan. Susirinkimo data ir laikas bus paskelbtas mokyklos puslapyje, kai tik bus patvirtintos "naujos tvarkos" (nežinau kaip visa tai vyksta, ir tai visai ne mano reikalas lotuliukas.gif ).
Užklausiau apie gandą dėl bendruomenės vaikų ir kaip su planuojamu priėmimu penktokėlių iš šalies. Tvarka nesikeitė, bus testas ir tiek. Bendruomenės vaikams papildomi 2 balai.
Taip kad, sukėliau erzelį lygioj vietoj ir sugebėjau užmiint kažkam ant skaudžios vietos lotuliukas.gif
Dėl papildomų 2 balų neturiu jokių pretenzijų. Manau, kad tai normalu ir gerai išlaikius testą, tie 2 balai didelės įtakos rezultatams neturės.
Atsakau už savo žodžius, atsakau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a79: 02 kovo 2015 - 16:33
QUOTE(raar @ 2015 03 02, 10:47)
Labai ir pati lauksiu info, jei kas nueisit, su platesniu paaiškinimu, nes neįsidiskutavom, kas kaip ir kodėl kitąmet bus, kadangi prioritetų jokių neturim.

Mes pernai irgi neturėjom jokių prioritetų ir vis tiek įstojo. Klasė iš tiesų surinkta gana stipri. thumbup.gif

Tik reikia dar norintiems stoti paminėti, kad nuo rugsėjo kyla mokestis už mokslą.
Atsakyti
Stengiausi šitame psl daugiau nesilankyti, bet tas smalsumas... nugali smile.gif ir iš tikrųjų be reikalo apsilankiau. Kiek nesąmonių prirašyta. Ten kur viena mama rašė, kad jau 2 klasės suformuotos iš bendruomenės vaikų žiauriai klysta (ir paaiškint net negalėjo, su kuria pavaduotoja šnekėjo). Juk tai provokacija, šmeižtas tikrąja ta žodžio prasme. Ir išvis bjauru skaityti tokius nepagrįstus dalykus. Net žodžių nėra... Į tokias žinutes net nereikia reaguoti. Čia absurdas. Mokykla turi labai aiškias taisykles tiek dėl priėmimo tiek dėl mokymosi... ir nėra čia ką diskutuoti. Mamos, kurių vaikai čia mokosi, mane supranta. O toms mamoms, kurių vaikai ketina stoti į šią mokyklą, linkiu neklausyti šių nesąmoningų kalbų. Patikėkite, jei vaikai įstos į šią mokyklą, tikrai bus laimingi. Tai tikrai vienas iš geriausių variantų ką galite pasiūlyti savo vaikui šiandien. Puikūs mokytojai, puiki administracija ir tėvų bendruomenė. Atsakau už savo žodžius, nes mano vaikai čia mokosi (ir be jokių protekcijų... ir aš ne medikė). Tai va smile.gifsmile.gif
Atsakyti
Sveiki Dzesmina,

Ir labai puiku, kad apsilankete smile.gif nes tokios nuomones ir laukiamos: mamu, kuriu vaikai jau mokosi. 4u.gif

as pati dar, kai rinkomes pradines mokyklas, buvau taip iteigta nuomones apie viena mokykla, kad net jos nesivertinau. O nuomone aisku buvo gauta is siu forumu, ar is mamu, kurios kazka girdejo, bet vaikai net nesimoke toje mokykloje. Likus vos menesiui iki stojamuju, gavau daug informacijos is mamu, kuriu vaikai mokese butent toje mokykloje ir aisku nebuvo nei vienos neigiamos nuomones. Ir ka Jus sau galvojat, mes istojome i ta mokykla ir jau baigiame 4 klases, siuo metu esu netgi 100proc tikra jog pasirinkimu dziaugiuosi ir rekomenduociau ta mokykla visiems kas tik dometus blush2.gif

tad Dzesmina, tikrai labai dekui Jums uz pasisakyma!! thumbup.gif
Atsakyti
OT:
QUOTE(Dzesmina @ 2015 03 13, 21:11)

Neklaidinkit skaitytojų! (niekur nerašiau kad mokykla "bloga", anei taip galvoju! doh.gif + kur rašiau, kad vaikai bus nelaimingi čia įstoję???? doh.gif doh.gif doh.gif manau, dar ir kaip laimingi! Dėl to visi ir domimės galimybėmis čia įstoti bigsmile.gif Bei niekur nerašiau apie ankstesnius metus, net ne apie tą kalba ėjo...), o jei žodis iš kito lūpų vaidenasi provokacija ir įžiūrit ir pridedat ko visai nėra - fleiminkit delfyje. Siūlot nereaguoti? Tai ir nereguokit, kaip tai padarė n+k šios temos skaitytojų.
Atsakyti
O koks dabar mokestis už mokslą?
Atsakyti
QUOTE(raar @ 2015 03 16, 16:32)
OT:

Neklaidinkit skaitytojų! (niekur nerašiau kad mokykla "bloga", anei taip galvoju!  doh.gif + kur rašiau, kad vaikai bus nelaimingi čia įstoję????  doh.gif  doh.gif  doh.gif manau, dar ir kaip laimingi! Dėl to visi ir domimės galimybėmis čia įstoti  bigsmile.gif  Bei niekur nerašiau apie ankstesnius metus, net ne apie tą kalba ėjo...), o jei žodis iš kito lūpų vaidenasi provokacija ir įžiūrit ir pridedat ko visai nėra  - fleiminkit delfyje. Siūlot nereaguoti? Tai ir nereguokit, kaip tai padarė n+k šios temos skaitytojų.

Niekas nieko čia neklaidina. Tiesiog perskaičius Jūsų komentarus susidaro labai neigiamas įspūdis. Man iškilo klausimas, gal aš nemoku skaityti. Na, dar kartą perskaičiau, ir vis tik savo nuomonės nekeičiu. Jūsų komentarai... Tiek to... Linkiu, kad Jūsų vaikai įstotų smile.gif P.S. o dėl to delfy, tai gal ir nereikėjo čia rašyti... na, nebent pati esate aktyvi komentatorė. Šiaip mes dar puikiai skaitome ir tarp eilučių, ir ne.
Atsakyti
Už mokslus dabar reikės mokėti 5-8 klasėms 450 eurų, 9-10 klasėms - 500. Vyresniems nežinau.
Atsakyti
QUOTE(Dzesmina @ 2015 03 16, 23:04)
Už mokslus dabar reikės mokėti 5-8 klasėms 450 eurų, 9-10 klasėms - 500. Vyresniems nežinau.

11-12 klasėms 550 eurų 4u.gif
Atsakyti
cia per metus ar per pusmeti? blush2.gif
Atsakyti