QUOTE(zuikelisv @ 2015 03 01, 22:00)
Na negalėjau neparašyt perskaičius tokią nesamonę. Žmogau jei rašai, ar atsakai už savo žodžois, ar tik protingą ir visažinią nori čia vaizduoti????
Visiems stojantiems vienoda tvarka, testas -penktokams. Kitos klasės manau, ypač 6-7, tikrai užpildytos ir į jas priimama tuo atveju jei atsirada laisva vieta. Mes toli nuo medikų ir iš vis mano dukros klasėje toli gražu nesudaro daugumos, tie kurių bent vienas iš tėvų medikas. Apie ką čia rašo forumietė
breidas kažkoks.
Aš tikrai atsakau už savo žodžius, tad nereik čia taip skausmingai reaguoti
Manęs nedomina vyresnės nei penktos klasės ir mano postas buvo pasvarstymas, atsakant į postą, apie tai, kad bus priimta nedaug vaikų, nes suformuotos klasės iš bendruomenės vaikų.
Kad pirmais metais buvo surinktos stiprios klasės, atsižvelgiant į testų rezultatus, net neabejoju. Šaunuoliai tie vaikai, kurie įstojo ir sėkmės toliau mokantis.
Tad dar kartą, sakau, už savo žodžius aš tikrai atsakau
Pasiskambinau į mokyklą ir užklausiau apie atvirų durų dienas. Tokio renginio kaip atvirų durų dienos - LSMU nėra, būna susirinkimas, kurio metu atsakoma į iškilusius klausimus ir pan. Susirinkimo data ir laikas bus paskelbtas mokyklos puslapyje, kai tik bus patvirtintos "naujos tvarkos" (nežinau kaip visa tai vyksta, ir tai visai ne mano reikalas
).
Užklausiau apie gandą dėl bendruomenės vaikų ir kaip su planuojamu priėmimu penktokėlių iš šalies. Tvarka nesikeitė, bus testas ir tiek. Bendruomenės vaikams papildomi 2 balai.
Taip kad, sukėliau erzelį lygioj vietoj ir sugebėjau užmiint kažkam ant skaudžios vietos
Dėl papildomų 2 balų neturiu jokių pretenzijų. Manau, kad tai normalu ir gerai išlaikius testą, tie 2 balai didelės įtakos rezultatams neturės.
Atsakau už savo žodžius, atsakau