Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos sveikatos mokslų univ. mokykla

QUOTE(zuikelisv @ 2013 09 24, 08:30)
Ale va mes turim galimybę lyginti tą nelemtą Jezuitų ir šią mokyklą, tai anojoj užduoda namų darbų penktokėliams žyyymiai daugiau, kaži pas mus ko taip ,,skūpiai" g.gif Maniškė pradinėj daugiau dirbdavo, nei dabar. Neramina mane tik tai.

O gal mūsiškiai mokykloje viską pasidaro :-) Man namų darbų užduotys nėra rodiklis,jog taip yra geriau.Svarbu jog suprastų ir įsisavintų medžiagą.
QUOTE(Katinytis @ 2013 09 24, 09:20)
Čia taip manau tik pirmas mėnuo toks, nes stengiasi kuo labiau suminkštinti vaiku adaptacija naujoj vietoj. Net ir pažymiu nėra ši mėnesi  ax.gif .Galvoju , kad toliau isivažiuos  ax.gif .

Jėzuituose irgi nerašo,kogero visur tas pats-penktokams adaptacija. mirksiukas.gif

Aikutemanasis irgi labai jau nenori šokių pamokos,o dar ir technologijose mergaitiškos užduotys(siuvimas) doh.gif Kada gi prasidės berniukams skirtos užduotėlės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(MUDU @ 2013 09 27, 19:29)
O gal mūsiškiai mokykloje viską pasidaro :-) Man namų darbų užduotys nėra rodiklis,jog taip yra geriau.Svarbu jog suprastų ir įsisavintų medžiagą.

Jėzuituose irgi nerašo,kogero visur tas pats-penktokams adaptacija. mirksiukas.gif

Aikutemanasis irgi labai jau nenori šokių pamokos,o dar ir technologijose mergaitiškos užduotys(siuvimas) doh.gif Kada gi prasidės berniukams skirtos užduotėlės? g.gif

Sveiki, o kaip vyresniems sekasi? Dešimtokams, vienuoliktokams? Ar stiprios klasės susirinko? Ar mokytojais patenkinti?
Atsakyti
QUOTE(opra @ 2013 10 02, 00:30)
Sveiki, o kaip vyresniems sekasi? Dešimtokams, vienuoliktokams? Ar stiprios klasės susirinko? Ar mokytojais patenkinti?

Sveiki.Kogero vyresniųjų klasių tėveliai čia nebesilanko,nebent patys mokiniai užbėgtų pasisakyti.

Spaliui prasidėjus turime ir pirmuosius įvertinimus dienyne. ax.gif Dabar jau bus galima matyti kaip iš tiesų seksis vaikams.
Atsakyti
Pas mus tikrai kol kas nieko blogo ir net vidutiniško. Sūnus užsibrėžė siekti paskatinimo gerai besimokantiesms ir stengiasi eito siekio link.
Atsakyti
Įdomu, kodėl taip tylu? smile.gif Negi neturime kuo pasidžiaugti? biggrin.gif Mes vis dar laimingi pasirinkę šią mokyklą... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzesmina @ 2013 11 23, 18:56)
Įdomu, kodėl taip tylu? smile.gif  Negi neturime kuo pasidžiaugti? biggrin.gif  Mes vis dar laimingi pasirinkę šią mokyklą... smile.gif

drinks_cheers.gif Atmosfera mokykloje puiki, o tai- didelis pliusas- nereikia vaiko kasryt i katorga varyt. Moksluose didziausia pazanga pastebiu anglu kalboje, dar mano mergina "atrado" lietuviu kalba- stai ka reiskia geras mokytojas. Dziugu, kad vaikai turi ka veikti ir per pertaukas, ir po pamoku, maniske vis praso, kad pasiimciau veliau is mokyklos biggrin.gif
Atsakyti
O tai ką veikia? Yra kokių nors būrelių? Kelintokai čia pasisakančių vaikai?
Atsakyti
Kaip sekasi penktokėliams? Ar nėra labai sunku mokintis? Ar nenubyrėjo dalis penktokėlių?
Atsakyti
Manau, kad penktokėliams sekasi gerai. Bet jau mano tai tikrai gerai. O mokytis nėra labai lengva, mokytojai reiklūs. Kiek žinau niekas nenubyrėjo biggrin.gif Vakar buvo tėvelių diena. Likau sužavėta mokytojų požiūriu į mokinius ir apskritai bendravimu 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mano penktokėlis ir mes taip pat patenkinti. Dabar vis prašo, kad anksčiau į mokyklą nuvežčiau :)Aišku, čia ne dėl mokslų, o dėl žaidimų. Bet visumoj atmosfera puiki, nebuvo dienos, kad nenorėtų į mokyklą, net per rudens atostogas jau buvo pradėjęs zysti "greičiau į mokyklą..." smile.gif
Atsakyti
Maniškis sirgo keturias dienas, tai buvo vaikui kaip bausmė būti namie, o ne mokykloje. Tokio nusivylimo, kai gydytoja pasakė kad teks išbūt tas keleta dienu namie, nesu mačiusi. Niekad netikėjau , kad mano sūnus taip mokinsis gimtaja kalba, nes prieš tai mokykloje buvo nurašytas kaip "tiksliukas". Dabar gi lietuviu kalbos vidurkis apskritas 10.
Mes esam labai patenkinti vaikais, mokytojais, aplinka, požiūriu i vaika, užklasinėm veiklom thumbup.gif wub.gif .
Atsakyti
o kaip mažieji moksleiviukai atvažiuoja? iš tikro klausiu apie tuos, kurie viešuoju transportu, jei tokių yra. nelabai toli nuo stotelės eiti? šviesoforas yra, jei reikia gatvę pereiti?
Atsakyti