Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos sveikatos mokslų univ. mokykla

Taip ax.gif , būsimas penktokas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Riva @ 2013 07 09, 18:23)
Neskubam su uniforma, kad paskui rugsėjį nepasirodytų mažoka smile.gif

Tai kad nėra kur skubėti sad.gif. Nuėjom su dukra uniformos pirkti, tai "sijonų dar neatvežė", "logotipo ir kaklaskarės dar neturim". Sako: "pirkit švarką dabar, nes paskui teks iš likučių rinktis" Kokių dar likučių????
Norėjom su iškilminga nuotaika uniformą nusipirkt, bet nepavyko.
Atsakyti
Tai, kad net tinklapyje mokyklos nurodyta, kad mergaiti6kom uniformom prekiaus nuo rugpjūčio 1 dienos. Nors mus pardavėja perspėjo, kad neverta laukti kol bus viska suveže, jeigu atsitaikom kelnes ir švarka , tai ir reik pirkt, nes paskui gali dydžio nepasitaikyt tokio. Tai mes ir papirkom. Ekstra atveju marškinius baltus turi, kaklaraišti tikrai manau gausim.Tai bent dėl uniformos neteks lakstyt kaip ponui Bynui po aerouosta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti
Nusipirkom mes švarką ir kelnes. Likusią atributiką vėliau įsigysim. Nusistebėjau pradžioj, kad berniukiški švarkai įliemenuoti. Apsivilkau pati - kaip nulietas thumbup.gif . Reiks dar prieš pat rugsėjį šiek tiek pasilenkti rankoves ir kelnes. Šiaip labai elegantiškos, gražios uniformos.
Atsakyti
Deja deja uniformų tiekėjas tikrai nuvylė ir manau tikrai ne mus vienus.Kaip siūlyti savo paslaugas ir neužtikrinti visų prekių dydžio turėjimo? Tikrai ne vienas mums žinomas mokinukas berniukas siuvasi švarkus,ar kelnes ir visa bėda jau yra tame,kad siuvėjos negarantuoja spėjimą rugsėjo pirmąjai :-(
Gal mergaitėms pasisekė labiau? ax.gif

Atsakyti
Bėda su uniformomis. Ketinom nusipirkti viską liepos gale - dydžių nebuvo. Švarkai pasiūti sliekams, o ne vaikams, kelnnes dar šiaip taip radom tokias, kur nedaug taisyti reikia. Pažadėjo, kad rugpjūčio vidury bus platesnių švarkų. Vakar pareiškė, kad jau tik rugpjūčio 26 d. Nei laukt nei siūtis... Ar tik nebus taip, kad teks rugsėjo pirmą be švarko keliauti į mokyklą.
Atsakyti
QUOTE(Riva @ 2013 08 15, 12:13)
Bėda su uniformomis. Ketinom nusipirkti viską liepos gale - dydžių  nebuvo. Švarkai pasiūti sliekams, o ne vaikams, kelnnes dar šiaip taip radom tokias, kur nedaug taisyti reikia. Pažadėjo, kad rugpjūčio vidury bus platesnių švarkų. Vakar pareiškė, kad jau tik rugpjūčio 26 d. Nei laukt nei siūtis... Ar tik nebus taip, kad teks rugsėjo pirmą be švarko keliauti į mokyklą.

LSMU mokyklai parašiau el paštu apie nesklandumus,prieš geras dvi savaites,deja jokio atsako negavau.
Mane tikrai sudomino kažkieno atsiusta nuoroda apie Vilniuje esančias uniformas,kodėl taip prieštaraujama jog įsigytume ten.Prie kelnių spalvos švarką manau priderintume.O ir kainos tikrai gerokai pigesnės.
Aš buvau pirmadienį užvažiavus,tai sakė 20d gaus papildymą,o Jums jau ir 26d patapo doh.gif
Nesuku galvos,jei negausime,tai keliausim su megztuku,jei šilta tik su baltinukais,kai atsiras švarkai tikrai nusipirksime.Nesiruošiu rizikuoti siuvimu ir mokėti brangiau ,kai jau bent 9 siuvėjos pasakė"gal spėsime" ,bet negarantuojame doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MUDU @ 2013 08 15, 12:33)
LSMU mokyklai parašiau el paštu apie nesklandumus,prieš geras dvi savaites,deja jokio atsako negavau.
Mane tikrai sudomino kažkieno atsiusta nuoroda apie Vilniuje esančias uniformas,kodėl taip prieštaraujama jog įsigytume ten.Prie kelnių spalvos švarką manau priderintume.O ir kainos tikrai gerokai pigesnės.
Aš buvau pirmadienį užvažiavus,tai sakė 20d gaus papildymą,o Jums jau ir 26d patapo doh.gif
Nesuku galvos,jei negausime,tai keliausim su megztuku,jei šilta tik su baltinukais,kai atsiras švarkai tikrai nusipirksime.Nesiruošiu rizikuoti siuvimu ir mokėti brangiau ,kai jau bent 9 siuvėjos pasakė"gal spėsime" ,bet negarantuojame doh.gif

Gal galetumet imesti nuoroda apie Vilniuje esancias uniformas. Manau daugeliui butu naudinga.
Mergaitei nupirkau sijona, kaklaskare, emblema ir megztuka. Svarku nebuvo jos dydzio. Visi mazam ugiui. O siaip zadeta kokybe nuvyle. Uniformu pristatyme zadejo, kad sijonu ir kelniu juosmeny bus reguliuojamos gumytes. Ju nera. Zadejo, kad uniformos bus taip pasiutos, kad bus galima siaurinti, platinti, palenkti, atlenkti vaikui paaugus ar ,,sukudus". Gaila, ir cia pazadu neistesejo.
Mergaite yra 164 ugio, sijona paemiau 176. Bet sijono ilgis pusantros plastakos virs keliu. Tai koks jo ilgis bus, kai ji uzaugs iki 176 doh.gif , o atlenkti nera ka. Taigi, kaina neatitinka kokybes g.gif
Atsakyti
Na, mums pasiseke labiau- matyt mano panele atitiko standartini modeli. Viskas tiko pagal dydi, tik svarka paemiau dydziu didesni, kad rankoves ilgesnes butu. O megztuku jau yra ir pilku, ir melynu? Praeita savaite turejo tik pilkas lemenes ir sake, kad megztuku tures tik spali smile.gif
Atsakyti
Liepos mėn pirkom švarką ir marškinius- kaip tik mano kūdenai smile.gif Sijonas vos ne sprindžiu per platus, bet totalus mini smile.gif. tai pirkom ruošinį siuvimui, ir siuvame...
Atsakyti
Sveiki.
QUOTE(Llaume @ 2013 08 15, 20:16)
Gal galetumet imesti nuoroda apie Vilniuje esancias uniformas. Manau daugeliui butu naudinga.

www.auksosiulas.lt

Aš manau jog ir Jūs savo el.pašte šią nuorodą turite mirksiukas.gif

Bet kokiu atveju gamintoju nusivylėme...
Atsakyti
Aš irgi pagalvojau, o kaip su stambesniais vaikais? Gerai, kad maniškiui tiko švarkas, bet stambesnis berniukas tikrai neįsispraustų....

Buvom šiandien užsukę į mokyklą apsižvalgyti. Totalus remontas dar. Na, pirmas aukštas kaip ir į pabaigą, bet kiti...toli gražu. ožiu kurį laiką teks mokytis remonto sąlygomis. Mokytojai patys dėžes nešioja, baldus suka, sakė ir tėvų pagalbos prašys...
Atsakyti