QUOTE(Merii @ 2013 03 01, 12:28)
nežinojau, kad žmonės ežiukus namuose augina
Aga, man atveža samurajų gėlę, gaila, negaliu pasinaudoti ūkio banko lizingine mok.kortele, nupirkčiau e-bay gražų vazoną
Turiu baltais pumpurais, o ši bus ružava.
Aš tai esu labai prieš tokius žmonių išsidirbinėjimus, nes kiek yra visokiausių gyvūnų, kurie jau daugybę metų išvedinėjami būtent auginimui namuose, bet vis tiek sugalvoja ežius, krokodilus augint
Gražu tai gražu, bet ne viską kas gražu reikia namo tempt
Aišku jei gyvūnėlis susižeidęs, nusilpęs ir pna. jau kitas reikalas, bet dėl kaprizo, kad nooooooooooriu
Aš aplink saviškę margalapę visą žiemą beveik su padidinamu stiklu vaikščiojau ir bandžiau suprast ar gyva, nes ji kelis mėnesius "užsikonservavusi" buvo ir kadangi tai brangiausias mano pirktas gėliukas, tai jau buvau išsigandus, kad numyriojo (tik guodžiaui, kad negyvas augalas spalvą pakeistų). Ir kokia laimė kai pamačiau gan sparčiai augančią naują šaknytę
Kol kas dzin man jos žiedai - kad tik augtų ir keras tankesnis darytųsi
.................
Mes tai šiandien kaip niekad daug darbų ir tuo pačiu pramogų "apturėjom". Pirmiausia Kaziuke tris valandas pasibuvom - viskas suuuuuuuuuuper
Ir oras buvo puikus (pradėjo snigti tik mums einant link mašinos), ir prisiskanavom visko pradedant vėdarais, šonkauliukaiss u troškintais kopūstais baigiant šimtalapiu ir šviežiais karštais vafliukais su bruknių uogiene
Šiemet prisipirkom daug visko valgomo - visokių "balabaikų" jau seniai per muges nepikinėju, o kažko širdį suvirpinusio ir neužmačiau. Tiesa sau segę nusipirkau, nes jas labai mėgstu
O tadum iš kart lėkėm roletų gėliukams nuo saulės slėpt užsakinėt ir galiausiai prisiruošėm tinklelius nuo uodų užsakyt. Kai paskaičiavo visus tuos gėrius, tai vos neatsisėdau, bet ką daryt - visų jų reik
Iš to baisumo kaip brangu ir kainas pamiršau, bet penktadienį atvažiavęs tiksliai langų išmatuot meistras tikrai primins, nes teks avansą sumokėt
Baisiausias dalykas, tai tinklelis nuo uodų terasinėms durims - jei vertikaliai nutraukiamas žemyn, tai apie 700lt, o jei gražiai kaip durys nuslenkantis į šoną - jau paie 800lt
Radom ir pigiau, maždaug už 350 - 400lt, bet jau baisumas ir konstrukcijos nepatvarumas
Tas brangusis tai kaip "ledfas" ir atrodo, ir fukcionuoja, bet kol kas susilaikėm - sakė gal šio mėnesio gale akcijų bus - teks sekt naujienas