tai ne atostogas imk, bet kažkaip kitaip ten vadinasi, gal slauga vaiko priežiūrai, tai 100 proc moka.
Nesirkit
QUOTE(Merii @ 2013 02 25, 14:58)
tai ne atostogas imk, bet kažkaip kitaip ten vadinasi, gal slauga vaiko priežiūrai, tai 100 proc moka.
Nesirkit
Nesirkit
Tai tą ir pasiimsiu - nežinau kaip tiksliai vadinasi, nes niekad neėmiau Šiais laikais jau ne 100%, o 80% moka
Dėkui
Merii, šaunuolė vandutė, o ir afrikietis nepėsčias
Ir aš pasigirsiu keliais žiedais
Pražydo NOID miniukas - beveik metai praėjo nuo pirkimo, kol pristaikė augt substrate, o ne kiminuose, kol užsiaugino daug naujų šaknų ir nedrasiai iškėlė naują žiedyną
Kaip maži vaikai džiaugiasi saldainiais, taip aš niekaip negaliu atsidžiaugt paph. delenatii alba Keikvieną dieną juo grožiuosi ir atsigrožėt negaliu - toks tyras baltas grožis
Nedrasiai kaip zuikis ausis suglaudęs iš lėto skleidėsi
Ir tik prieš porą dienų išdrasėjo
Na bet nufotografuot visą augalą juodam fone man misija neįmanoma Jei lapai gražiai žali, tai žiedas "išdegęs", jei su žiedu viskas gerai, tai lapai neaišku kokios spalvos pasidaro
Ir aš pasigirsiu keliais žiedais
Pražydo NOID miniukas - beveik metai praėjo nuo pirkimo, kol pristaikė augt substrate, o ne kiminuose, kol užsiaugino daug naujų šaknų ir nedrasiai iškėlė naują žiedyną
Kaip maži vaikai džiaugiasi saldainiais, taip aš niekaip negaliu atsidžiaugt paph. delenatii alba Keikvieną dieną juo grožiuosi ir atsigrožėt negaliu - toks tyras baltas grožis
Nedrasiai kaip zuikis ausis suglaudęs iš lėto skleidėsi
Ir tik prieš porą dienų išdrasėjo
Na bet nufotografuot visą augalą juodam fone man misija neįmanoma Jei lapai gražiai žali, tai žiedas "išdegęs", jei su žiedu viskas gerai, tai lapai neaišku kokios spalvos pasidaro
QUOTE(Merii @ 2013 02 25, 19:43)
Mumrikas, jau tas palyginimas su zuikio ausim ir kita gėlytė
Ką sakė gydytoja, kas mažiui?
Ką sakė gydytoja, kas mažiui?
Ačiukas
Mes kažkada laikėm kambarinį triušį, tai kai supykdavo, išsigąsdavo arba kokią zbitką iškrėsdavo, tai visad taip ausis suskliausdavo
Ačiū Dievui nieko rimto - plaučiai švarūs, tai sakė tiesiog virusas kažkoks užpuolė. Gers mažius atsikosėjimą skatinančius vaistus ir tikėsimės, kad organizmas natūraliai sugebės su virusu susitvarkyt. Šiandien tempa iki 39 buvo pakilusi, bet nebuvo vangus ir šiaip gerai jautėsi, tai nenumušinėjau - dabar jau 38 ir tikiuosi daugiau nekils
QUOTE(Merii @ 2013 02 25, 20:06)
ogo tempė , kaip nors prašyk, kad daug gertų ką jis mėgsta. Tai jau laukia bemiegė naktelė.
Girdau kiek telpa - jam jau nusibodo į tualetą lakstyt
Dėl miego, tai tfu, tfu, tfu visi miegaliai vyručiai pas mane - sveiki ar serga, bet visad miega puikiai. Nuo pat gimimo tikriausiai nėra nė viebos nemiegotos nakties
Na va, naktis kaip ir maniau buvo ramutėlė - miegojo berniokas kaip tikras vyras. Tik naktį du kartus pašoko, pasitikrino kad mama yra (gal ką susapnavo) ir vėl po sekundės parpt ėmė
Bet vakar, prie didelės temperatūros, toks ramus, tykus buvo, o šiandien energijos perteklius liejasi per kraštus - laksto kaip uraganas
Jo kažkaip temperatūra neveikia - jei 38, tai suprasi tik ranką prie kūno pridėjęs, nes iš elgesio visai nesimato
Bet vakar, prie didelės temperatūros, toks ramus, tykus buvo, o šiandien energijos perteklius liejasi per kraštus - laksto kaip uraganas
Jo kažkaip temperatūra neveikia - jei 38, tai suprasi tik ranką prie kūno pridėjęs, nes iš elgesio visai nesimato
QUOTE(Merii @ 2013 02 26, 14:09)
Žinai, Mumrikuti, gal tą juodą foną palik kitiems, tau geriau sekasi šviesiame
Einu po netą lauko durų rinktis, neįsivaizduoju kurios firmos, man reik šiltų ir vidinių.
Einu po netą lauko durų rinktis, neįsivaizduoju kurios firmos, man reik šiltų ir vidinių.
Vakar AŽ LOD moderatorė lab išgyrė foro būtent juodame fone Man asmeniškai visad pirmiausia rankos prie šviesių dalykų tiesiasi, bet baltuką kai nufotkinau baltam fone, tai ir nebesimatė žiedo
Bet kokiu atveju pakoregavusi foto likau patenkinta abiem variantais, bet tobulėt kaip visad dar yra kur - vat kai susiveiksiu gerą juodą foną ir papildomą apšvietimą, tai tikiuosi didelį žingsnį pirmyn žengt
QUOTE(Merii @ 2013 02 25, 14:29)
Kiek daug žiedų bus Kokios spalvos vandutė?
QUOTE(mumrikas @ 2013 02 25, 18:17)
Gražūs žiedai .O jau ta snieguolė-pūkuotukėtai išvis nuostabi.
Kaip ligonis laikosi,dar karščiuoja?Greičiau sveikit
Einu duonos su česnaku kept,mano vaikinai užsimanė.Bet gal ir gerai tas česnakas,kai virusai puola.
Labas visom.
Tiesa,pamiršau Uranijos cimbidį pagirt,labai gražus.