QUOTE(Merii @ 2014 01 16, 11:22)
kaip laikosi adeniumukai? Manųjų lapeliai nugelto, tai šiandien nuskabiau, greičiau nauji ataugs.
Ir kaip neauga ceologyne cristata, jau nžn kaip jai įtaikyti. yra vienas pypsis, bet abejoju, kad ten žiedstiebis. Kažkokios man lomkės, lb niežti iš skm tą krūmą, kur db parduoda, nusipirkt. Bet jei vėl bus tas pat?
Laukiu vandos raudonų žiedų, kažko daug nebus, keli žiedai, bet vistiek jų noriu.
Papildyta:
maniškiui į rankas 825 ir jokių vokelių
Man atseikėjo 520. Visas ūkis, paskolos ant mano sprando. Taip blogai, kad net mašinos atsisakiau taupymo sumetimais
Db vis mąstau kaip prisidurti kokį litą, tik kol kas nieko nesugalvoju.
Maniškiai laikomi šiltai, ant pietinės palangės, tai auga, kelis Adenium arabicum laikiau vėsiai.. numetė beveik visus lapelius, tai kažkaip suabejojau ir pernešiau šiltai žiemoti su kitais.. nors liktais gali jie žiemoti ir vėsiai, tik tada reikia labai retai laistyti
(vėliau gal nuotrauką įkelsiu kaip maniškiai atrodo).
Ir maniškė Coelogyne neauga, nors ir pirkta buvo kelių bulvyčių, tai žiedų pokolkas nelaukiu, užsiaugina po vieną naują bulvytę per metus, lapai nuruduoja ir tiek
įtariu ką iš pat pradžių padariau ne taip, pasodinau į tokį kiaurą indelį su nedaug substrato.. įtariu ji man gerokai perdžiūna.. norėčiau persodinti, bet kiek pažiūriu užaugusi bulvytė jokių šaknų neaugina..
Tai vat liūdna su tais atlyginimais.. kas svarbiausia kiek jau metų nelabai ir didėja jie, o kuro, maisto kainos tai padidėjo vos ne kelis kartus.. Jei tą patį gaudama prieš 5 metus gyvendama viena ir išgyvenau, tai dabar jau nebe
QUOTE(Mililė @ 2014 01 16, 11:41)
Dėl astrų, tai nežinau, ant pakiukų būna info
Čiliukus dedu į troškinius, salotas, ant kiaušinienės
Darau žiemai makalošes visokias. Pasidžiovinu.
Man tai visko reikia, tik žemės ir laiko priežiūrai tiek nėra
Šilauogės gėris
labai skanios uogos, išsiėmiau naujakui šaldytų, tai sulesė vaikai moment
Toks darbas turi vieną privalumą kai esi su mažu vaiku, kad nereik jokių biuletenių imti, kai serga atsiprašinėti iš darbo, gali visus reikalus susitvarkyti. Galėtų tau bent kurą kompensuoti firma arba kokią automobilio nuomą padaryti. Daug kas taip daro, nes tada mažiau darbdaviui išeina mokesčių mokėti. Tik aišku jei eitum į dekretą, tai nuomos suma nesiskaičiuoja berods kaip atlyginimas nuo kurio skaičiuojasi motinystės išmokos.
Tai liktais ir buvo parašyta kad galima sodinti, bet gal kad vėlyvas pavasaris buvo anyta suabejojo kad nespės pražysti normaliai..
reiks susirasti tą pakiuką..
Aišku
Aš nemėgstu aštriai, vyras mėgsta ir kai gamina kažką būtinai įdeda, nors man ir per aštru kartais būna..
Gerai kad priminei ir aš turiu dar indelį šaldytų
porą kg buvau nusipirkusi vasarą, tai vieną indelį suvalgėm, kitus užšaldėm..
Tai vat, taip ir tarėmes su direktoriumi iš pradžių kad svarbu būtų visi darbai padaryti, o daryčiau kada man patogu ir kur patogu..
Būtų tas atlyginimas šiek tiek didesnis, ar kurą kompensuotų tai viskas ok būtų..