Kaip ir žadėjau,rodau savo king Arthur.Kaži jis turės vieną žiedą,ar tai revolverinė orchidėja Kažkada women rašė,kad pas ją turėjo ne vieną žiedą.
Džiaugiuos,kad ir vienas žiedas,nes tai mano pirma raibuolė .Gal vasarą dar kokią užsisakysiu
Mano alijošius,labai didelis,jam buvo kokie 6 metai,praeitą žiemą stiebas nupuvo.Atrodo ir neperlaisčiau,net nežinau nuo ko
Ką veikiat?
Mes su mažuoju prikepėm kalėdinių meduolių,jam labai smagu su formelėm spausti iš tešlos visokias eglutes,varpelius mėnuliukus.
Aš kažkur slogą didelę pasigavau,galvą skauda,o kitos savaitės gale laukia balius kavinėj naujametinis(čia iš darbovietės,su savo antrom pusėm),tai kažkaip nėr didelio noro sudalyvaut.
Mano alijošius,labai didelis,jam buvo kokie 6 metai,praeitą žiemą stiebas nupuvo.Atrodo ir neperlaisčiau,net nežinau nuo ko
Ką veikiat?
Mes su mažuoju prikepėm kalėdinių meduolių,jam labai smagu su formelėm spausti iš tešlos visokias eglutes,varpelius mėnuliukus.
Aš kažkur slogą didelę pasigavau,galvą skauda,o kitos savaitės gale laukia balius kavinėj naujametinis(čia iš darbovietės,su savo antrom pusėm),tai kažkaip nėr didelio noro sudalyvaut.
QUOTE(emma @ 2013 12 21, 22:13)
Kaip ir žadėjau,rodau savo king Arthur.
gražuoliukas
Maniškė raibuolė šiemet kėlė kėlė žiedą ir numetė jau didelį, bet taip ir neprasiskleidusį Taip gaila buvo. Šiaip falenopsiai džiugina krauna žiedukus
Žadėjau kūčiukus šiandien kepti, bet matyt ryroj teks...buvo turguj ale žmonių r. kopūstų negavom, nuo bačkos dugno prieš mus moteriškei išgrandė ir psio, sakė rytoj ateiti. Prie žuvies jau nervai nelaikė eilėj stovėti, o taip norėjau skumbrės pasimarinuoti, gal dar kurią kitą dieną ištrūksiu.
QUOTE(Mililė @ 2013 12 22, 16:44)
gražuoliukas
Maniškė raibuolė šiemet kėlė kėlė žiedą ir numetė jau didelį, bet taip ir neprasiskleidusį Taip gaila buvo. Šiaip falenopsiai džiugina krauna žiedukus
Žadėjau kūčiukus šiandien kepti, bet matyt ryroj teks...buvo turguj ale žmonių r. kopūstų negavom, nuo bačkos dugno prieš mus moteriškei išgrandė ir psio, sakė rytoj ateiti. Prie žuvies jau nervai nelaikė eilėj stovėti, o taip norėjau skumbrės pasimarinuoti, gal dar kurią kitą dieną ištrūksiu.
Ačiū
Gaila,bet,gal ateinančiais metais sulauksi naujo žiedo.O falenopsiai ir pas mane gausiai žydės.
Kūčiukų aš nekepu,nes nelabai kas valgo.Perku Javinės keptus .Man jie patys skaniausi.
O kopūstus kasmet anksčiau raugėm patys.Bet ,kai pilnas kubiliukas stovi,niekas jų valgyt nepageidauja.Ir pavasariop daug išmesdavom.O šiemet ,kai savų nėr,pasidarė labai pageidautinas dalykas.Perku IKI ,vieno ūkininko,man jie skanūs.
Manoji Vinicolor merdi. Taip gaila, jos tokie gražūs lapai. Nei auga nei miršta. Palieju, krapštyti bijau, jei be šaknų, tai nieko nepagelbėsiu, tik sujudinsiu, paskui tai tikrai užsilenks. Tačiau tos hibridinukės tai neblogai auginius auginasi, išskyrus "rainais" lapais. Net sukhakuli pradėjo augti.
Mačiau viena katlėja voke pumpurą auginasi ir laelia purpurata voką užsiaugino, bet kol kas tuščią. sakau, gal reik laelia po lempa statyti? Nesu nė vienos laelia pražydinus.
Mačiau viena katlėja voke pumpurą auginasi ir laelia purpurata voką užsiaugino, bet kol kas tuščią. sakau, gal reik laelia po lempa statyti? Nesu nė vienos laelia pražydinus.
Sveikutes, su Sventem visas Linkiu , kad Kaledos dovanotu dziaugsma , laime, sveikata ir butu tikros laimes laikas . Ir daug graziu ziedu
Jaukaus kūčių vakaro ir linksmų Šv. Kalėdų, mielos bendramintės
Vaišinu
Vaišinu
Ramių,šiltų kūčių ir laimingų Šv.Kalėdų visoms Jums ir Jūsų šeimoms
Ar atmenat spalvų spindėjimą kalėdinėj eglutėj?
Ir kaspinų vaivorykštes ant dovanų dėžučių?
Kalėdų pasakas su gyvulėliais,
Prabilusiais žmogaus balsu
Uždekit eglutės užgesusią žvakę
Ir viltį, ir džiaugsmą i maldą sudėtą.
Kad vėl nuostabioji vaikystės plaštakė
Kalėdų varpais ir giesmėm suplazdėtų.
Ar atmenat spalvų spindėjimą kalėdinėj eglutėj?
Ir kaspinų vaivorykštes ant dovanų dėžučių?
Kalėdų pasakas su gyvulėliais,
Prabilusiais žmogaus balsu
Uždekit eglutės užgesusią žvakę
Ir viltį, ir džiaugsmą i maldą sudėtą.
Kad vėl nuostabioji vaikystės plaštakė
Kalėdų varpais ir giesmėm suplazdėtų.
MERII,