QUOTE(Merii @ 2013 09 18, 11:24)
Emma, sveikatytės
Ačiū Kaip sekas naujuos namuos?Įsivaizduoju,kaip faina,gali kada nori pasikūrent,nesijaučia drėgmė ,kaip kad pas mus butuose Augalam ,matyt,irgi patiko aplinka,nes kiek vandučių žydinčių pas tave Maniškė,ta kur šiemet rodžiau žydinčią,vėl leidžia žiedkotį,tik nežinau,ar nenudžiovins,nes saulės nėra,o papildomo apšvietimo irgi neturiu.
QUOTE(Uranija5 @ 2013 09 18, 20:49)
Sveikatos
Buvo ir man kažkoks virusas praeitą savaitę prikibęs, sūnus tik 2 dienas į darželį nuėjo, trečiadienį jau nosis žiūriu varva, palikau namie, o ketvirtadienį ir man sloga, akys skauda, galva sunki, o dar gavau darbų, kuriuos reikėjo staigiai padaryti.. ir reikėjo viskam tai susidėti į krūvą na bet išgyvenau..
Buvo ir man kažkoks virusas praeitą savaitę prikibęs, sūnus tik 2 dienas į darželį nuėjo, trečiadienį jau nosis žiūriu varva, palikau namie, o ketvirtadienį ir man sloga, akys skauda, galva sunki, o dar gavau darbų, kuriuos reikėjo staigiai padaryti.. ir reikėjo viskam tai susidėti į krūvą na bet išgyvenau..
Ačiū,ir jums sveikatos Maniškis visą vasarą kirto ledus,maudės gan šaltoj jūroj,bet neprikibo net sloga.O va,nuėjo porą dienų į mokyklą,ir sloga,bronchitas,gydėmės antibiotikais.
Jei teks pabuvoti parodoj,labai lauksim foto.
LC. Jungle Eyes -tikra gražuolė.Turiu tik vieną katlėją,bet ir ta voką sudžiovino.Nemoku jų augint.