Įkraunama...
Įkraunama...

Gėliomanių plepĖsiai

Sveikos,merginos 4u.gif ,jau galvojau ,kad "numirė" mūsų tema.Bet šiandien per paiešką netyčia atradau.Smagu,kad po truputį renkatės.
Labai gražus mimozos žiedas.Kažkada turėjau,bet sunyko.
Pas mane falenopsiai paprasti žydi,tai tuo ir džiaugiuosi.
Einu žiūrėt krepšinio,tikiuos,kad laimės mūsiškiai .
Atsakyti
http://www.tavovaika...ampaign=738x200 o čia tai bent thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2013 09 03, 08:42)
kokia nuostabi mimoza  wub.gif

Jau su siuartana kaip vargstu, kelintą kartą mirinėja,tai po šios vasaros pagaliau normaliau atrodo, bet žiedų, kaip iki nžn ko  biggrin.gif

Mačiau pas Skaistę įdomių, bet negaliu pildyti kolekcijos, kol neišsprendžiau jos vietos klausimo. Turbūt teks pirkt aukštą stelažą, kitos išeities nematau.


Turiu ir aš stiuartiana punctatissima, atkeliavo iš olando pavasarį, per vasarą labai atsigavo, šaknų krūvą prisiaugino, lapą.. tikiuosi kada nors ir žiedų sulauksiu.. buvo pažymėta kad FS, bet turiu įtarimų kad nelabai, nes mažoka.. g.gif
Aha, daug grožių buvo prisivežę, net kelis kartus pas juos važiavau vis negana buvo.. blush2.gif
Nusipirkau ir aš šiemet metalinį stelažą, užtaikius Jysk akciją.. balkone vis dar stovi, bet tikiuosi pavyks ant palangės jį pernešti.. tik dabar jau pradėjau sukti galvą ar pavyks patogiai išimti augalus kai laistyti reiks..

QUOTE(Mililė @ 2013 09 03, 21:52)
Uranija5, nuostabi mimoza wub.gif , o žemuogės čia turbūt remontantinės?

Remontantinės, nors kai sodinau per daug nesigilinau, bet neperseniausiai dar ir braškių ragavau, pasirodo turiu kelis krūmus remontantinių.

QUOTE(emma @ 2013 09 11, 22:44)
Sveikos,merginos 4u.gif ,jau galvojau ,kad "numirė" mūsų tema.Bet šiandien per paiešką netyčia atradau.Smagu,kad po truputį renkatės.
Labai gražus mimozos žiedas.Kažkada turėjau,bet sunyko.
Pas mane falenopsiai paprasti žydi,tai tuo ir džiaugiuosi.

Ačiū už pagyras mimozai. Kiek skaičiau, ji daugiametė, bet per žiemą sunku išlaikyti ir maniškė kažkaip skursti pradėjo, lapeliai šiek tiek pagelto, bet žiedų krūvą sukrovė, galvojau gal visi ir pražys vienu metu, bet vienas po kito žydi..

QUOTE(Merii @ 2013 09 12, 15:45)

Vaje.. kai vaikiukai paaugs, bus smagu jiems visiems, bet kaip spėti sužiūrėti mažiukus tai neįsivaizduoju.. doh.gif aš kartais savo vienintelio "vijurko" nespėju sužiūrėti.. vis ką nors iškrečia tongue.gif

Prispaudę darbai mane buvo, turiu kelis projektukus ir šefas netikėtai pasakė kad ataskaitos reikia po savaitės, vietoj mėnesio galo.. teko per naktis dirbti doh.gif ir dienas prie kompo leisti, o tokie gražūs orai buvo praeitą savaitę.. planavau susinešti orchidėjas namo, prieš parsinešant balkone dar nupurkšti chemija, bet visi planai sugriuvo.. šiandien parsinešiau mažiausius adeniumus.. namie vyras jau pečių pakūreno, tai bijau likusias nešti, sustresuos iš vėsos į karštį pakliuvusios unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uranija5: 16 rugsėjo 2013 - 19:23
Sveikos,gyvos 4u.gif Aš jau šiandien irgi beveik "gyva".Jau kad užpuolė sloga,tokios didžiulės kada turėjau,jau nepamenu.Galva plyšo,temperatūra.Bet jau šiandien palyginus neblogai.
Mačiau Merii buvo įkėlus nuorodą,apie augalų parodą.Ar važiuosit kuri su savo augaliukais pasirodyt?Man tai tą savaitgalį bulviakasis pas tėvus nusimato verysad.gif Bet gal kas įkels foto iš parodos,tai per kompą pasigrožėsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emma: 18 rugsėjo 2013 - 10:48
Emma, sveikatytės 4u.gif
Brr... rankoms šalta biggrin.gif
Taip rašiau, juk visada SM prisijungia savo išpuoselėtais grožiais wub.gif , tai tiesiog priminimas ir tiek. Aš pati tik po parodoje įvykusio pokalbio "kioske" su vyru, pardavinėjančiu pasodintą vandą ir pradėjau labiau jomis domėtis ir sodinti.
Pati tai 99 proc., kad neišgalėsiu apsilankyti, lb apgailestauju, tuo labiau, kad pavasarį kažin ar Kn ką organizuos, baisiai nuostolingos tos parodos, to mūsų juokingo draugijos mokesčio niekaip nepakanka, nebent miestas paremtų, bet ans augalų nemyli, kaip ir miesto gatvių ir viso kito rolleyes.gif
Šiaip norėčiau ir net labai, bet negaliu lipti per galvas, kai nėra iš ko tiesiogine prasme. Nebent kompą kas nupirktų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(emma @ 2013 09 18, 11:47)
Sveikos,gyvos 4u.gif Aš jau šiandien irgi beveik "gyva".Jau kad užpuolė sloga,tokios didžiulės kada turėjau,jau nepamenu.Galva plyšo,temperatūra.Bet jau šiandien palyginus neblogai.

Sveikatos 4u.gif
Buvo ir man kažkoks virusas praeitą savaitę prikibęs, sūnus tik 2 dienas į darželį nuėjo, trečiadienį jau nosis žiūriu varva, palikau namie, o ketvirtadienį ir man sloga, akys skauda, galva sunki, o dar gavau darbų, kuriuos reikėjo staigiai padaryti.. ir reikėjo viskam tai susidėti į krūvą doh.gif na bet išgyvenau..

Šiandien sūnus nuo ryto iki 15 val. prabuvo darželyje, antra diena miegojo darželyje pietų miego ir ryte noriai liko.. bigsmile.gif Pasidžiaugiau ramybe namuose, neaišku kiek čia tokio laiko sau turėsiu, poto vėl darbai prasidės.
Kitą savaitę važiuosiu į Vilnių, penktadienį planuoju parodą aplankyti, nors mielai būčiau visą savaitgalį, bet svečių savaitgalį nusimato (vyro ir sūnaus gimtadieniai). Jei turėsiu nuotraukų, būtinai pasidalinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
O paroda Vilniuje ar Kaune?

Man kaip visada 3 gmt supuola tą savaitgalį, taip sunku išderinti doh.gif Matyt teks fotkėm pasidžiaugti verysad.gif
Atsakyti
jau kuri būsite parodoje, negailėkite forumui nuotraukų. Nors taip akis pablizginsiu verysad.gif
Šįryt dar kartą žvilgtelėjau, na tikrai žydės mano didžiažiedė balta katlėja, jau kelia kotuką iš voko thumbup.gif Vieną, bet po tiek katlėjų praradimų, nuoširdžiai džiaugiuosi. Vakar diskusijose dėl apklausų buvau priversta permesti 13-to LOD žurnalo "Orchidėjos" turinį blush2.gif , žinokite koks geras straipsnis apie katlėjas. Turėsiu biski laisvo laiko, tai darkart skaitysiu ir net pasikonspektuosiu, nes tuomet geriau įsimenu turinį.
Vėliau kai bus seminaras koks Kaune, apsiprekinsiu trūkstamais žurnalais. Kai kurie jau verti aukso.
Uranija, panašu, kad mažiukas užsikrėtė. Dabar eina kažkoks virusas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mililė @ 2013 09 19, 07:27)
O paroda Vilniuje ar Kaune?

Man kaip visada 3 gmt supuola tą savaitgalį, taip sunku išderinti doh.gif Matyt teks fotkėm pasidžiaugti verysad.gif


Vilniuje, ex Pedagoginiame universitete

Tai man tokia pat rugsėjo pabaiga, 24 d. vyro, draugės ir vyro draugo žmonos gimtadieniai doh.gif, o sūnaus 29 d biggrin.gif. Kadangi turiu labai daug noro, tai bandysiu viską suderinti, penktadienį dieną aplankau parodą ir grįžtu namo ruoštis baliui rolleyes.gif

QUOTE(Merii @ 2013 09 19, 08:10)
jau kuri būsite parodoje, negailėkite forumui nuotraukų. Nors taip akis pablizginsiu  verysad.gif
Šįryt dar kartą žvilgtelėjau, na tikrai žydės mano didžiažiedė balta katlėja, jau kelia kotuką iš voko  thumbup.gif  Vieną, bet po tiek katlėjų praradimų, nuoširdžiai džiaugiuosi. Vakar diskusijose dėl apklausų buvau priversta permesti 13-to LOD žurnalo "Orchidėjos" turinį  blush2.gif  , žinokite koks geras straipsnis apie katlėjas. Turėsiu biski laisvo laiko, tai darkart skaitysiu ir net pasikonspektuosiu, nes tuomet geriau įsimenu turinį.
Vėliau kai bus seminaras koks Kaune, apsiprekinsiu trūkstamais žurnalais. Kai kurie jau verti aukso.
Uranija, panašu, kad mažiukas užsikrėtė. Dabar eina kažkoks virusas  unsure.gif


Merii, šaunu kad bus žiedų thumbup.gif
Aš vakar katlėjas iš balkono parsinešiau namo, naktį ten dar apie 15-16, bet kiek žiūrėjau, orų pagerėjimo nežadama, tai nėr prasmės jų ten šaldyti..
Aš visus žurnalus turėjau, tik vat vieno iš senesnių, kur nebėra prekyboje, nerandu verysad.gif Gal namie kur užkrito, gal nesugrįžo kai anytai ir jos sesei buvau davusi paskaityti, bet sakė irgi neranda.. Nes tik kai susiruošiau visus iš eilės sudėti pastebėjau kad trūksta.. mėgstu laiks nuo laiko tuos žurnalus pavartyti, apie tam tikras rūšis paskaitinėju..

Mažiui ryte liktais vėl nosis varvėjo, jei vakare bus tas pats, teks nevesti ryt į darželį doh.gif Per tuo beveik 2 metus kaip ir nesam rimtai sirgę, bet vat kolektyvas panašu kad duoda savo..
Laba diena 4u.gif

Žydi LC. Jungle Eyes wub.gif bet jau kvapas, nesuprantu.. ar tai dažų ar acetono, žodžiu pobjauris doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uranija5: 19 rugsėjo 2013 - 10:30
turėjau kažkada tokią, nusibaigė. lens.gif juoduliai ant lapų??? Jei tikrai, tai kai peržydės gerai būtų Physan20 nupurkšt, tas pristabdo visokį brudą. Tik daryk mažesnę koncentraciją, kaip rekomenduoja ir išbandyk ant kokio tolėliau lapo. Nes kiekvienas augalas individualiai reaguoja, nes auginti skirtingose sąlygose.
Gal bus šilta savaitgalį, tai savas išsinešiu į kiemą taip pat purkšiu, paskui leisiu vėjui pradžiovinti ir šiaip namuose kuo mažiau chemijos reikia.
Atsakyti
QUOTE(Uranija5 @ 2013 09 19, 10:28)
Per tuo beveik 2 metus kaip ir nesam rimtai sirgę, bet vat kolektyvas panašu kad duoda savo..
Laba diena  4u.gif

Žydi LC. Jungle Eyes  wub.gif bet jau kvapas, nesuprantu.. ar tai dažų ar acetono, žodžiu pobjauris  doh.gif



Tai, kad čia jau visada taip su tom ligom, kai pakliūna į kompaniją kur virusai ratu siaučia, tai tik nuo vaiko imuniteto priklauso kiek atsilakys.

Grožis wub.gif gaila, kad kvapas nekoks. Yra gi kažkokia gėlė kur dvėseliena smirda, berods ir bulbikai smirdukai, bet man su jais nepavyko...pradėjo pūti po biškis, o jau dabar iš vis išnešiau į balkoną ir paliksiu nusibaigti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mililė: 19 rugsėjo 2013 - 11:07
Milile, tai jie gal natūraliai puva unsure.gif Aš savo medūzai supuvusias bulves atsargiai su pirštais nusukiojau, nes man negražu buvo, maniau bus kaput, bet du lapukus užsaugino per metus. Gal jie tokie labiau lėtapėdžiai g.gif
Žūriu, forumuose, ne lb kas juos augina, turbūt neturi kantrybės. Gal pabandyk nemesti arba kam pasiūlyk. Būčiau Vln, tikrai priglausčiau. Ir smirda jie tik nosį prikišus ir tai nebūtinai visi.
Atsakyti