neturėtų supūti, jei nespės džiūti, tai pridengsiu plėvele.
Neinu į jokias augalų bazes praktiškai jau nuo praeitos vasaros, o dabar aplamai kapeiką prie kapeikos spaudžiu. Natūraliai mažėja plantacijos, nes iš tikro yra nesąmonė auginti tiek daug augalų, pasiliksiu prie keletos.
Kai paskaičiuoju, kiek bereikalingai sukišta į augalus, kuriais negali džiaugtis , su tom orchėm grynas proto užtemimas. Investicija, kuri niekada neatsipirks.
Na,tai kur visos pasislėpėt,kad tiek laiko čia taip tuščia?Anksčiau dar mumrikas pritapetuodavo,as jos darželį žydi,o dabar -tuščia
Aišku,kai oras geras,nėr kada prie kompo sėdėt,bet...aš jūsų jau pasiilgau.
Aišku,kai oras geras,nėr kada prie kompo sėdėt,bet...aš jūsų jau pasiilgau.
QUOTE(Merii @ 2013 06 11, 13:43)
pas mane neužilgo skleisis ružava rožė.
Kažkaip ryte pagalvojau, kad norėčiau įvairių spalvų rožių, persikinės, baltos...
Kažkaip ryte pagalvojau, kad norėčiau įvairių spalvų rožių, persikinės, baltos...
Man irgi rožės ptinka.Mama prie namo augina,didelę geltonais kvepinčiais žiedais.Anksčiau daug turėjo,bet reikia vis tūpčiot apie jas,kai kurias labai amarai puola.
Smagu,kai namas nuosavas,kiemelis yra,ne taip ,kai pas mus prie daugiabučio,nieko gražaus nepasodinsi,nes tuoj išmindo.Merii, o jūsų buto, ar dabartinio namuko plotas didesnis?
naudingo ploto tiek pat, kiek turėjau anksčiau
Taip keista, kai būdavo krūva kvitų, dabar tik šaltas vanduo ir elektra, bei šiukšles apmokėti. Liepą žadėjome malkų pirktis, bet dar vyras sandėliuko nesutvarkė, tiksliau net nepradėjo. Laukiam kiek medienos liks nuo tvoros. dar yra laiko, spėsim.
Kelintą dieną migdo, negaliu braižyti, painiojus linijose (sienose), kavos nesinori, vistiek energijos nepriduoda. Kaip čia reiks darbą padaryti
Taip keista, kai būdavo krūva kvitų, dabar tik šaltas vanduo ir elektra, bei šiukšles apmokėti. Liepą žadėjome malkų pirktis, bet dar vyras sandėliuko nesutvarkė, tiksliau net nepradėjo. Laukiam kiek medienos liks nuo tvoros. dar yra laiko, spėsim.
Kelintą dieną migdo, negaliu braižyti, painiojus linijose (sienose), kavos nesinori, vistiek energijos nepriduoda. Kaip čia reiks darbą padaryti
Labutukai seniai nematytos ir negirdėtos
aš tai visiškai visiškiausiai lauke prapuolus - prasidėjo atostogos, tai laukiniu žmogum pavirtau - namo pareinu tik miegot Tai aš pas ką važiuoju, tai pas mane kas atlekia, vakarais visa šeimyna pramogaujam, beveik kas vakarą kubile mirkstam
O tapetus kelis parodysiu
Šiuo metu daug orchidėjų žydi ir dar labai daug pažadų iš po lapų lenda - liepa bei rugpjūtį turėtų "užderėt" neblogas derlius
Doritaenopsis Purple Martin
Nežiniukė liežuvė žiedus parodė
Ir mano naujas mažiukas pirkinukas - pamačiau pas SKM šį margalapiuką, iš pirmo žvigsnio krito jis man į akį, savaitę visaip bandžiau įtikint save, kad jo man nereik, bet kaip matot nesėkmingai
Phalaenopsis San Shia Appendo Blue
aš tai visiškai visiškiausiai lauke prapuolus - prasidėjo atostogos, tai laukiniu žmogum pavirtau - namo pareinu tik miegot Tai aš pas ką važiuoju, tai pas mane kas atlekia, vakarais visa šeimyna pramogaujam, beveik kas vakarą kubile mirkstam
O tapetus kelis parodysiu
Šiuo metu daug orchidėjų žydi ir dar labai daug pažadų iš po lapų lenda - liepa bei rugpjūtį turėtų "užderėt" neblogas derlius
Doritaenopsis Purple Martin
Nežiniukė liežuvė žiedus parodė
Ir mano naujas mažiukas pirkinukas - pamačiau pas SKM šį margalapiuką, iš pirmo žvigsnio krito jis man į akį, savaitę visaip bandžiau įtikint save, kad jo man nereik, bet kaip matot nesėkmingai
Phalaenopsis San Shia Appendo Blue
Kad jau tapetuot, tai tapetuot
Vaizdeliai šiapus tvoros - iš serijos "vakarėja, jau vakarėja, saulė jau žemai žemai" Kai prisimenu, jog noriu aplinką pafotografuot, tai saulė jau būna prie horizonto
Trumpa "žalia" pertrauka ir priekiniame gėlyne ims karaliauti lelijos (šią akimirką ten "toną užduoda" geltonos nakvišos
Papildyta:
Vaizdeliai šiapus tvoros - iš serijos "vakarėja, jau vakarėja, saulė jau žemai žemai" Kai prisimenu, jog noriu aplinką pafotografuot, tai saulė jau būna prie horizonto
Trumpa "žalia" pertrauka ir priekiniame gėlyne ims karaliauti lelijos (šią akimirką ten "toną užduoda" geltonos nakvišos
Papildyta:
Sveikos,gėliomanės Aš irgi atostogauju,tai retai užsuku.
Mumrikai,labai graži pas jus aplinka,bet kaip tu ir spėji visur gėlynus apravėti.Tiek daug visur augalų,o jie tvarkingi,neapžėlę
Aš įsigijau vieną margutį falenopsį,tik tingiu dabar laido ieškot,kad foto į kompą perkelt. O šiaip nieko naujo.Laukiu ,vis dar,kiek augs į viršų psychopsio žiedstiebis,labai knieti žieduką pamatyt
Gal kuri matėt,kur būna pirkt brasijų ar nelabai brangių vandų,kad ir nužydėjusių,kai maniškė pražydo,supratau,kad noriu dar
Mumrikai,labai graži pas jus aplinka,bet kaip tu ir spėji visur gėlynus apravėti.Tiek daug visur augalų,o jie tvarkingi,neapžėlę
Aš įsigijau vieną margutį falenopsį,tik tingiu dabar laido ieškot,kad foto į kompą perkelt. O šiaip nieko naujo.Laukiu ,vis dar,kiek augs į viršų psychopsio žiedstiebis,labai knieti žieduką pamatyt
Gal kuri matėt,kur būna pirkt brasijų ar nelabai brangių vandų,kad ir nužydėjusių,kai maniškė pražydo,supratau,kad noriu dar
o mano abu psychopsiai panašu, kad užsilenkė, ėt, reiks kitais metais vėl nusipirkti, gražūs man jie. Dar potinarų praradau, katlėjų, na, vandas, tai jau anksčiau lapų grybas suėdė. Vakar užmačiau pas mėlyną žiedkotį, na dar ir nežiniukė iš nukainuotų auginasi.
Šiuo metu geltonas cimbidiumas žydi ir du falenopsiai. Visi kiti šaknis auginasi.
kažko rožės mana kabina
Šiuo metu geltonas cimbidiumas žydi ir du falenopsiai. Visi kiti šaknis auginasi.
kažko rožės mana kabina
QUOTE(Merii @ 2013 06 25, 09:55)
o mano abu psychopsiai panašu, kad užsilenkė, ėt, reiks kitais metais vėl nusipirkti, gražūs man jie. Dar potinarų praradau, katlėjų, na, vandas, tai jau anksčiau lapų grybas suėdė. Vakar užmačiau pas mėlyną žiedkotį, na dar ir nežiniukė iš nukainuotų auginasi.
kažko rožės mana kabina
kažko rožės mana kabina
O nuo ko vandos tuo grybu užsikrėtė?Nuo kažkokio naujai pirkto sergančio augalo?
Cimbidis labai gražus-geltonas
Rožė -nuostabi,jau spalva vientik kokia
QUOTE(emma @ 2013 06 24, 23:31)
Labai dėkui Ravėjimo būna minimaliai, jei teisingai augalus susodini - ir piktžolės neturi kur augt, ir žiedai keičia vieni kitus visą šiltąjį sezoną
Paskutinį kartą ravėjau balandžio pradžioj, kai sutvarkiau gėlynus po žiemos ir dar mulčiavau pjautos vejos žole kai kurias vietas, kur dar tik pernai rudenį sodintos daugiametės ir jų kerai nesuaugę
QUOTE(Merii @ 2013 06 25, 13:16)
Mumrikas, tavo tapetai verti "Mano namai" žurnalo dėmesio, visur taip viskas dera, o jau augalų įvairovė
Ačiukas Ir pas tave bus ne prasčiau, tik laiko gėlynams įsibėgėt reikia
O manęs kažkaip rožės visai "nekabina". Turiu nediduką rožynėlį ir niekaip nekyla noras jį plėst
Kaip gėlės jos man nuostabios, kaip gamtos meno kūriniai, grožiuosi nuostabiais rožynais Anglijoje, visad uostau, apžiūrinėju kur pas draugus jas pamačiusi, bet tai ne mano gėlės Galvojau, kad tik laikinai, bet jau penktus metus taip, ir supratau, kad negali visi augalai tikt ir patikt