Ryt paskutinę dieną turėsiu internetą, tai negalvokite, kad pabėgau. Ten, kur kraustausi, tai problematiška su juo, o mezon man per brangus.
Darbe tai geras, žiopliai užblokavo mano kompą, tai taip ir palikau, tegu patys kviečiasi kompiuteristus.
Vieną didelę vandą praradau.
Ai, dar davė lapus pasirašyti, mokės prastovas per vasarą, tai aiškiai atlyginimai sumažės, nieko gero.
QUOTE(Merii @ 2013 04 22, 18:04)
Kokia graži spalva,ir iš vis šaunu,kad sodelį turėsi
QUOTE(Uranija5 @ 2013 04 29, 14:43)
Savaitgalį su LOD'iečiais smagiai pasivažinėjom iki Rygos, orchidėjų paroda nenuvylė, gaila tik kad nelabai buvo ko nusipirkti..
Namie pražydo Phal. purple martin įdomiausia kad vakar buvo pumpuras, o šiandien eidama pro šalį net žagtelėjau kad jau žiedas išsikleidęs, kažkaip netikėtai
Faina,kad pabuvojot parodoj,aš jau irgi Megoj parodos ilgiuos,bet,kaip supratau,jos nebus. O su kuo mažiuką buvai palikus?Neverkia,kad mamos ilgiau nemato?
Parodyk ir mums tą žiedelį.
Ačiū už foto iš Rygos.Labai gražios gėlytės,man užstrigo raudonos raibuolės foto
QUOTE(Mililė @ 2013 04 29, 17:13)
Aš per darbus nieko nebematau sekmadienį dar į sodą nuvažiavau
Ką naujo siuvi,kad taip užsiėmus?
QUOTE(Merii @ 2013 04 29, 20:59)
Ai, dar davė lapus pasirašyti, mokės prastovas per vasarą, tai aiškiai atlyginimai sumažės, nieko gero.
Mums prastova buvo kelis metus,bet žiemą,tai išvis ne kaip,juk šildymas taip daug kainuoja.
QUOTE(Merii @ 2013 04 29, 20:59)
Vieną didelę vandą praradau.
oi kaip gaila
tikrai nieko gero, gerai, kad nešildymo sezonas
Mama vieną gėlioką baigia nudaigota, tai reiks pasiimti. Taip gražiai žydėdavo, o dabar nyksta. Reiks reanimuoti, gerai, kad šilta ir saulėta, turėtų atsigauti. Va taip žydėjo, tik fotkė prasta ir dar su blicu, realiai tamsesnė.
QUOTE(emma @ 2013 04 30, 09:34)
visko po truputį kiekiai didėja, reikia kažkaip geriau visą procesą planuotis . Užsukit pas mane
L.E.
QUOTE(Merii @ 2013 04 29, 21:59)
Ryt paskutinę dieną turėsiu internetą, tai negalvokite, kad pabėgau. Ten, kur kraustausi, tai problematiška su juo, o mezon man per brangus.
Aš tai jau visiškai priklausoma nuo interneto porą dienų gal ir ištempčiau be jo.. Nors kai pagalvoju kiek laisvo laiko atsirastų.. dabar žurnalus ir knygas paskaitau tik mažių maitindama..
QUOTE(emma @ 2013 04 30, 10:34)
Faina,kad pabuvojot parodoj,aš jau irgi Megoj parodos ilgiuos,bet,kaip supratau,jos nebus. O su kuo mažiuką buvai palikus?Neverkia,kad mamos ilgiau nemato?
Ačiū už foto iš Rygos.Labai gražios gėlytės,man užstrigo raudonos raibuolės foto
Vyras turėjo dirbti nuo 9 iki 12, tai ryte seneliai pažiūrėjo.. vyras sakė kad jokių problemų neturėjo, migdė aišku ilgiau nei aš, bet pramiegojo apie 3 val ir prabudęs net nebuvo..
o šiaip mažius įvairiai reaguoja, kartais manęs nereikia, prilimpa prie vyro, senelio.. kartais tik bandau išeiti - seka, nenori išleisti ir verkia kai išvažiuoju.. net nežinau nuo ko tai priklauso.. bet visumoj kai manęs jau nėra tai ir nepasigenda
QUOTE(Mililė @ 2013 04 30, 15:21)
Mama vieną gėlioką baigia nudaigota, tai reiks pasiimti. Taip gražiai žydėdavo, o dabar nyksta. Reiks reanimuoti, gerai, kad šilta ir saulėta, turėtų atsigauti. Va taip žydėjo, tik fotkė prasta ir dar su blicu, realiai tamsesnė.
Labai įdomus ir nematytas, reikia tikėtis kad atsigaus..
Mano "Martinukas"
QUOTE(Mililė @ 2013 04 30, 14:21)
visko po truputį kiekiai didėja, reikia kažkaip geriau visą procesą planuotis . Užsukit pas mane
L.E.
L.E.
Apžiūrėjau,labai gražūs drabužėliai.O jau mergyčių -manekenių gražumas,kur tokių ir pririnkai
QUOTE(Uranija5 @ 2013 04 30, 21:45)
Fainas koks.Man labai patinka violetiniai atspalviai.
Labas rytas visoms Kokia šalna šiąnakt pas mus buvo ,žolė baltutėlė.Bet diena gal ir graži bus,saulutė šviečia.Jau taip noris šilumos.
Šiemet man labai greit laikas bėga.Atrodo, neseniai Naujieji buvo,o jau gegužė.Bet smagu,maniškiai abu gegužinukai,bus švenčių.
QUOTE(Mililė @ 2013 04 30, 15:21)
L.E.
L.E.
Gražu žaviuosi žmonėmis užsiimančiais siuvimu, rankdarbiais ir t.t.. nes man tai siuvimas visai nelimpa.. o kiek grožių galima būtų pasisiūti
Labai patiko pilkas megztukas, reiks kada gal savo vaikiui užsakyti, o tai pokolkas pagrinde tik gėlėms pinigus leidžiu
QUOTE(emma @ 2013 05 02, 07:53)
Apžiūrėjau,labai gražūs drabužėliai.O jau mergyčių -manekenių gražumas,kur tokių ir pririnkai
ačiū visos manekenės savos, dukra, dukterėčios. Berniukų trūkumas , maniškis jau vaikiškiems drabužiams nelabai tinkamas, o tokių paaugliukams dar neisėmiau.
QUOTE(Uranija5 @ 2013 05 02, 22:07)
Gražu žaviuosi žmonėmis užsiimančiais siuvimu, rankdarbiais ir t.t.. nes man tai siuvimas visai nelimpa.. o kiek grožių galima būtų pasisiūti
Labai patiko pilkas megztukas, reiks kada gal savo vaikiui užsakyti, o tai pokolkas pagrinde tik gėlėms pinigus leidžiu
ačiū aš nesiūnu tik tada, kai nebūnu namie. Kai turiu kokią idėja, tai galiu nevalgyti ir nemiegoti, svarbu tik, kad niekas nemaišytų Pagaliau džiaugiuosi, kad tiek darbų pakeitus, pagaliau atradau kas širdžiai miela
Megztukas tikrai neblogas, maniškė jau beveik sezoną nešioja, tai audinys tikrai geras, kokybiškas. Jei kas sudomins, tai tik pasakykit kas tokios - paderinsim kainas
Milile,
Mes tai su šilto sezono pražia lauke ir "prapuolėm" - tik grįžtam namo iš mokslų ar darbų ir visi tekini laukan - ar dirbt, ar ilsėtis, bet ten geriausia
Kažkiek padirbi, po to šašlykiukas, svečiai, vaikų pilnas kiemas - vienžo gėėėėėėėėėėėėėėėris gamta, pavasaris
................
O mes sparnuotų augintinių turim lauke iki valiai - žiemą zylės, žaliukės ir dar visokiausi paukšteliai maišų maišais saulėgražas bei grūdus lelyklėlėj lesė, po lesyklėle budėjimo postą kurapkos buvo įsitaisę, o dabar dviejuose inkilėliuose varnėnų šeimynos ir viename zylutės gyvena
Tai vienas, tai kitas varnėnas mėgsta išdidžiai patupinėt ant mūsų akmenų ir garsiai apsiskelbt kas čia kiemo valdovas
PS O orchidėjų paroda Rygoj buvo gėris - ir gražių žiedų pamatėm, ir su ypač šaunia kompanija keliavom
Mes tai su šilto sezono pražia lauke ir "prapuolėm" - tik grįžtam namo iš mokslų ar darbų ir visi tekini laukan - ar dirbt, ar ilsėtis, bet ten geriausia
Kažkiek padirbi, po to šašlykiukas, svečiai, vaikų pilnas kiemas - vienžo gėėėėėėėėėėėėėėėris gamta, pavasaris
................
O mes sparnuotų augintinių turim lauke iki valiai - žiemą zylės, žaliukės ir dar visokiausi paukšteliai maišų maišais saulėgražas bei grūdus lelyklėlėj lesė, po lesyklėle budėjimo postą kurapkos buvo įsitaisę, o dabar dviejuose inkilėliuose varnėnų šeimynos ir viename zylutės gyvena
Tai vienas, tai kitas varnėnas mėgsta išdidžiai patupinėt ant mūsų akmenų ir garsiai apsiskelbt kas čia kiemo valdovas
PS O orchidėjų paroda Rygoj buvo gėris - ir gražių žiedų pamatėm, ir su ypač šaunia kompanija keliavom
Kadangi čia tylu jau kuris laikas , tai patapetuosiu
Margutės.. tik prieš porą metų šitas gėles pamačiau vyro sesers darželyje labai patiko , tai nuo pernai jau ir mano darželyje gyvena
Tulpės
Narcizai
Šilagėlės
Margutės.. tik prieš porą metų šitas gėles pamačiau vyro sesers darželyje labai patiko , tai nuo pernai jau ir mano darželyje gyvena
Tulpės
Narcizai
Šilagėlės