QUOTE(emma @ 2013 04 18, 08:24)
Sveikoos gyvos,truputį mažiau darbo turiu,tai įlindau paskaitinėt.Mačiau kitoj temoj labai gražių naujokių rodėt.
Pas mus kai nieko gražaus nėr,tai sėdžiu rami,nieko naujo neperku.Nors gal reiks kada palėkt iki Vilniaus.Vaikai pamatė,kad Oze kažkokia drakonų paroda.Gal kuri matėt,ar daug ten tų drakonų?Nes dėl vieno,tai neapsimoka važiuot,o mano mažesnis,tiesiog svaigsta dėl jų
Kažkada buvo dinozaurų paroda,tai net ir man labai patiko.
Aš tai rami negaliu būti, iš Vilniaus parsivežiau 4 naujokes + veną miniuką dovanų gavau.. bet ir vėl kažko norisi, vis pažiūrinėju užsakymus, poros savaičių bėgyje dar 4 naujokai parkeliaus.. reiktų gydytis nuo orchidligės, tik nežinau kaip
Buvau Oze, tai tų drakonų tikrai ne vienas, bent kelis mačiau, bet kad labai kažkas įspūdingo būtų tai negaliu pasakyti, bet gal čia man, kai tik akį užmečiau praeidama..
o jei yra svaigstančių dėl jų, tai gal ir verta nuvažiuoti..
QUOTE(Merii @ 2013 04 18, 15:24)
kvepianti Neofenetia falcata x Rhynchostylis retusa
nžn, ar spės, bet vienaip ar kitaip 05.04-to pradedu kraustytis.
Ryt paskutinę dieną dirbu. Namie dar nieks nepakuota, tai turėsiu veiklos sočiai.
Gražu
Kaip suprasti kad paskutinę dieną dirbi?
Šiemet vyras vėl hortenziją padovanojo
viena rūsyje žiemojo.. turbūt reikia nešti abi į stiklintą balkoną, ten dieną jau virš 20 šilumos būna, o naktimis nebuvo žemiau 9..