QUOTE(Merii @ 2013 04 06, 07:15)
ir aplamai jau teliko nebeįmanoma žiūrėti, ateini iš darbo po įtemptos dienos, norisi atgauti pusiausvyrą, nervai ištampyti, o ten tokios laidos, šaudo-gaudo, maistas prifarširuotas visokiais priedais, visuose kanaluose gąsdina
Jau WC ir dušas turi savo sienas Dar padarys pertvarą tarp kambario ir virtuvės ir galėsiu visas duris užsakyti vienodos spalvos.
Jau WC ir dušas turi savo sienas Dar padarys pertvarą tarp kambario ir virtuvės ir galėsiu visas duris užsakyti vienodos spalvos.
Man tas nuolatinis verkšlenimas, gąsdinimas, šiurpinimas kaip visur ir viskas blogai jau per gerklę lenda - virkauja ant kiekvieno kampo, kad Lietuva savižudžių šalis, o kad kažką gražaus, optimistiško, įkvepiančio parodyt tai retai pasitaiko
Pikčiausia, kad tos pačios publicistinės laidos vaidina šventas karves, besirūpinančias mūsų gerove, o iš tikrųjų jiems tik sensacijos, reitingai ir atitinkamai pinigai rūpi
Kaip veikia A.Kudabienė, kai reketuoja žmones (kitaip to bjauraus elgesio pavadint negalima), kad gautų interviu (du atvejus girdėjau iš žmonių, kurie patys yra su ja susidūrę, o ne iš kažko pasakojimą išgirdo) - bjauriau nei bjauru
Subjektyvumas neišpasakytas, publicistų nuomonė jiems patiems šventa, jie patys sau teisuoliai absoliutūs, kitos pusės dažniausiai net teoriškai nesiteikia išklausyt - nesu pati susidūrusi su tokiais žurnalistais ir duok Dieve niekad gyvenime netektų.
.......................
Šauniai darbai vyksta ir rezultatai aiškiai matyt
................................
O aš šiandien laistydama phal. cornu cervi užmačiau antrą žiedstiebį lendantį - labai jau man patinka šių phalaenopsių "kardai"