QUOTE(mumrikas @ 2013 04 04, 15:49)
o aš visa apsipatenkinus, nes vyras šiandien parvežė jau pagamintus tinklelius nuo uodų ir roletus orchidėjoms nuo saulės - tikriausiai nereikia nė spėt, kas pirmiausia bus sumontuota
Kai rašiau savo žinutę taviškės dar nemačiau.. būtinai parodyk kaip atrodys sumontuotos, nes labai įdomu
QUOTE(mumrikas @ 2013 04 04, 17:20)
Ech kaip baltai pavydžiu lodiečiams, išskridusiems į parodą Vokietijoj - būtų galimybių, tai pėstute nueičiau
Bet dėl Rygos parodos rankų dar nenuleidžiu - vis tiek vienaip ar kitaip galvoju ten nukakt Audžiu mintį gal su vyru savo mašina į Latviją palėkt - Uranija, grynai teoriškai mąstant, nenorėtum prisijungt? Vaikus pas senelius paliktume, susimestume dyzeliukui, dar porą norinčių prigriebtume ir pirmyn
Bet dėl Rygos parodos rankų dar nenuleidžiu - vis tiek vienaip ar kitaip galvoju ten nukakt Audžiu mintį gal su vyru savo mašina į Latviją palėkt - Uranija, grynai teoriškai mąstant, nenorėtum prisijungt? Vaikus pas senelius paliktume, susimestume dyzeliukui, dar porą norinčių prigriebtume ir pirmyn
Pavydžiu ir aš, dabar dar negalėčiau niekur važiuoti, bet ateityje.. tai vienas iš privalumų stoti į draugiją, nes mano vyras nemegėjas keliauti, bet mane tikrai išleistų, o su bendraminčiais gi taip smagu
Į Rygą mielai prisijungčiau, nes irgi labai noriu nors kiek nuotraukas praeitos parodos žiūrėjau tai susidariau įspūdį kad nedidelė ta paroda būna, net mažesnė nei kad Megoje buvo, bet vistiek smagi pramoga būtų..