QUOTE(Merii @ 2013 03 27, 19:34)
Dėl parodos, tai kai pagalvoju, kaip vargsta kol ją suruošia, tiesiog fiziškai padaro iš neimanomo, o dar kiti bliauna tas nepatiko, anas, tikrai ji daug nervų visiems kainuoja. Dar augalai kiek nukenčia, nors ten juos prižiūri, bet vistiek man lb gaila būna, kai keturias paras su manimi nebūna. Sunkiai skiriuosi su jais.
Tai čia bet kokį renginį organizuojant taip būna, visiems neįtiksi.. Man tai išvis dar reikdavo augalus į Vln ar Kauną vežti, kažkaip jei vietoj būtų, pati galėčiau nuvežti, poto susirinkti tai ne bėda būtų.. nes į Vln parodą tik pati nuvežti galėjau, o poto brolis paėmė augalus ir mamai nuvežė, tai kai kurie ir nužydėti spėjo, kol vėl po poros savaičių važiavau.. to tai gaila, nes ir pačiai norisi žiedais pasidžiaugti, ypač jei kažkas retesnio žydi
QUOTE(mumrikas @ 2013 03 27, 23:26)
O tu esi tikra, kad drėgnomatis teisingai rodo. Kaip jau kažkada minėjau buvom rodos penkis skirtingus drėgnomačius sustatę (nuo labai brangių iki pigutukų) ir visi penki skirtingai rodė, o skistumas tarp daugiausiai ir mažiausiai rodžiusių buvo virš 30%
O aš jau nuo vakar oficialiai esu LOD draugijos narė
Ir dar džiaugsmų džiaugsmas, kad savaitei Islandijoj gavom išsinuomot namą labai geroj vietoj tik už 500lt savaitei
Tai kažkokia paklaida natūralu kad būna, mes 2 turim, tai panašiai rodo.. uždarytame orchidariume ir apie 100 proc. rodydavo, tikiu kad labai negrybauja..
Sveikinu
Aš tai dar neprisiruošiau
Fainai, baltai pavydžiu.. pas mus tiek išlaidų šiemet nusimato (naujas pečius, kaminas, terasa-pavėsinė) kad panašu kelionių teks vėl atsisakyti, nebent po LT pasivažinėsim, vyras jau apie Druskininkus svajoja
nors kai pagalvoju kiek galima išleisti viešbučiuose ir pan. jei važiuoti ilgesniam laikui, tai geriau už tuos pačius pinigus ar biški dadėjus į Turkiją nuvažiuoti. Nes kartais būna labai viliojančių ir nebrangių paskutinės min. pasiūlymų..
QUOTE(Merii @ 2013 03 28, 08:52)
Aš tai žinau nuo ko prasidėjo, pirkau e-bay vandas iš vokiečio, viskas buvo gerai, bet spalį dariau pas jį užsakymą ir nors jis buvo jas šiltai supokavęs, atvyko įtartinos. Laikiau ilgai atskirai, bet brudas vistiek išlindo. Ir aplamai su tuo e-bay pavojingas dalykas, saugiau pirkti iš tų, kas užsiima perpardavimais masiškai. Tai jie jas būna apdoroję chemija. O privatūs siunčia belikaip. Visada rizikuoji nusipirkti brangiai ligą ir susinaikinti savo turimas.
Na va
Aš tai nesu augalų pirkusi per e-bay augalų ir išvis pirmą kartą dalyvausiu LOD organizuojamuose užsakymuose, tai matysiu kas gausis, labai jau įvairūs atsiliepimai būna.. iki šiol kažkaip užtekdavo to ką atveždavo orchidejos.lt ar LOD..
QUOTE(Mililė @ 2013 03 28, 10:46)
Koks grožis
Koks įdomus augalas, čia tas kur muses "gaudo" gal?
Aha, pirkau pernai vargšelį gal už 3 lt.. įdomumo dėlei, tai nelabai dar turiu patirties.. įdomu ar realiai kažką pagaus
QUOTE(Merii @ 2013 03 28, 10:57)
Milile, gerai, kad priminei akvą, reiks galvoti ką su žuviais daryti, ar visas į vieną kibirą suleisti ar kaip, juk pervežus akvą, užtruks kol jį paruošiu.
Krauščiau ir aš gal prieš 6 metus akvariumą iš senų namų į naujus.. bet nebepamenu kaip jau tiksliai dariau, liktais gana greitai žuvis suleidau.. gali būti kad buvau pasilikusi dalį seno vandens ir dalį dapyliau naujo.. Ką gerai pamenu kad žoles beraunant atradau vieną mažių iš gyvavedžių tarp žolių užsislėpusį..
tokios kur juodos būna (užkrito pavadinimas).. tai net nežinojau kad jos vaikus vis veda, nes skaliarai keli buvo ir matyt išgaudydavo mailių, o tas vienas tarp žolių pasislėpęs ir išgyveno..
Labas