Įkraunama...
Įkraunama...

Gėliomanių plepĖsiai

QUOTE(Merii @ 2013 03 26, 09:44)
pirmas pavasarinis adeniumo žiedas  smile.gif

Koks grožis wub.gif

QUOTE(Uranija5 @ 2013 03 27, 15:12)

Mano ąsotenis kažką organizuoja  blink.gif  biggrin.gif
[

Koks įdomus augalas, čia tas kur muses "gaudo" gal?

Iš tikrųjų tai kokia rizika, kai turi didelę kolekciją, kad kokia zarazą gali užsikrėsti. Matyt reikalingas koks ilgesnis karantinavimo laikas g.gif Čia kaip su žuvim irgi, kai kokią naują įleidi, tai riziką, kad visą akvą gali užkrėsti.
Atsakyti
Milile, gerai, kad priminei akvą, reiks galvoti ką su žuviais daryti, ar visas į vieną kibirą suleisti ar kaip, juk pervežus akvą, užtruks kol jį paruošiu.
Jetaus, kaip reiks visas sugaudyti, neturiu supratimo. Turbūt jį kraustysiu paskutinį, nors vieta yra jam paskirta.
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2013 03 28, 09:57)
Milile, gerai, kad priminei akvą, reiks galvoti ką su žuviais daryti, ar visas į vieną kibirą suleisti ar kaip, juk pervežus akvą, užtruks kol jį paruošiu.
Jetaus, kaip reiks visas sugaudyti, neturiu supratimo. Turbūt jį kraustysiu paskutinį, nors vieta yra jam paskirta.

lengviau sugauti, kai nuleidi kažkiek vandens, išimi visas dekoracijas ir tik tada gaudai. Joms tada mažiau yra kur lakstyti ir slapstytis.
Atsakyti
tai gerai, kad mažosios paaugo, o tai kiek joms bus streso.
Mačiau akvariumą pridėtą didelių akmenų, bet turbūt paprastos žuvytės geriau žiūrisi prie smulkaus grunto g.gif
Dabar kažkaip jos įdomiai, praktiškai nerandu negyvų, kai tiek daug ancitrusų, tai jie ko gero suėda. Vienakart mačiau skūrelę, bet palikau, kitą dieną jau jos neliko.
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2013 03 27, 19:34)
Dėl parodos, tai kai pagalvoju, kaip vargsta kol ją suruošia, tiesiog fiziškai padaro iš neimanomo, o dar kiti bliauna tas nepatiko, anas, tikrai ji daug nervų visiems kainuoja. Dar augalai kiek nukenčia, nors ten juos prižiūri, bet vistiek man lb gaila būna, kai keturias paras su manimi nebūna. Sunkiai skiriuosi su jais.

Tai čia bet kokį renginį organizuojant taip būna, visiems neįtiksi.. Man tai išvis dar reikdavo augalus į Vln ar Kauną vežti, kažkaip jei vietoj būtų, pati galėčiau nuvežti, poto susirinkti tai ne bėda būtų.. nes į Vln parodą tik pati nuvežti galėjau, o poto brolis paėmė augalus ir mamai nuvežė, tai kai kurie ir nužydėti spėjo, kol vėl po poros savaičių važiavau.. to tai gaila, nes ir pačiai norisi žiedais pasidžiaugti, ypač jei kažkas retesnio žydi rolleyes.gif

QUOTE(mumrikas @ 2013 03 27, 23:26)
O tu esi tikra, kad drėgnomatis teisingai rodo.  Kaip jau kažkada minėjau buvom rodos penkis skirtingus drėgnomačius sustatę (nuo labai brangių iki pigutukų) ir visi penki skirtingai rodė, o skistumas tarp daugiausiai ir mažiausiai rodžiusių buvo virš 30%  doh.gif

O aš jau nuo vakar oficialiai esu LOD draugijos narė rolleyes.gif

Ir dar džiaugsmų džiaugsmas, kad savaitei Islandijoj gavom išsinuomot namą labai geroj vietoj tik už 500lt savaitei thumbup.gif 

Tai kažkokia paklaida natūralu kad būna, mes 2 turim, tai panašiai rodo.. uždarytame orchidariume ir apie 100 proc. rodydavo, tikiu kad labai negrybauja..

Sveikinu 4u.gif
Aš tai dar neprisiruošiau ax.gif

Fainai, baltai pavydžiu.. pas mus tiek išlaidų šiemet nusimato (naujas pečius, kaminas, terasa-pavėsinė) kad panašu kelionių teks vėl atsisakyti, nebent po LT pasivažinėsim, vyras jau apie Druskininkus svajoja biggrin.gif nors kai pagalvoju kiek galima išleisti viešbučiuose ir pan. jei važiuoti ilgesniam laikui, tai geriau už tuos pačius pinigus ar biški dadėjus į Turkiją nuvažiuoti. Nes kartais būna labai viliojančių ir nebrangių paskutinės min. pasiūlymų..

QUOTE(Merii @ 2013 03 28, 08:52)
Aš tai žinau nuo ko prasidėjo, pirkau e-bay vandas iš vokiečio, viskas buvo gerai, bet spalį dariau pas jį užsakymą ir nors jis buvo jas šiltai supokavęs, atvyko įtartinos. Laikiau ilgai atskirai, bet brudas vistiek išlindo. Ir aplamai su tuo e-bay pavojingas dalykas, saugiau pirkti iš tų, kas užsiima perpardavimais masiškai. Tai jie jas būna apdoroję chemija. O privatūs siunčia belikaip. Visada rizikuoji nusipirkti brangiai ligą ir susinaikinti savo turimas.

Na va verysad.gif
Aš tai nesu augalų pirkusi per e-bay augalų ir išvis pirmą kartą dalyvausiu LOD organizuojamuose užsakymuose, tai matysiu kas gausis, labai jau įvairūs atsiliepimai būna.. iki šiol kažkaip užtekdavo to ką atveždavo orchidejos.lt ar LOD..

QUOTE(Mililė @ 2013 03 28, 10:46)
Koks grožis wub.gif
Koks įdomus augalas, čia tas kur muses "gaudo" gal?

Aha, pirkau pernai vargšelį gal už 3 lt.. įdomumo dėlei, tai nelabai dar turiu patirties.. įdomu ar realiai kažką pagaus biggrin.gif

QUOTE(Merii @ 2013 03 28, 10:57)

Krauščiau ir aš gal prieš 6 metus akvariumą iš senų namų į naujus.. bet nebepamenu kaip jau tiksliai dariau, liktais gana greitai žuvis suleidau.. gali būti kad buvau pasilikusi dalį seno vandens ir dalį dapyliau naujo.. Ką gerai pamenu kad žoles beraunant atradau vieną mažių iš gyvavedžių tarp žolių užsislėpusį.. biggrin.gif tokios kur juodos būna (užkrito pavadinimas).. tai net nežinojau kad jos vaikus vis veda, nes skaliarai keli buvo ir matyt išgaudydavo mailių, o tas vienas tarp žolių pasislėpęs ir išgyveno..

Labas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2013 03 28, 08:52)
Mumrikai, kaip faina, pamatysite Islandiją  wub.gif

Laukiu nesulaukiu aš tos liepos blush2.gif

QUOTE(emma @ 2013 03 28, 09:52)
Kada išvažiuojat?Kažkada rašei,bet nepamenu,sklerozė blush2.gif Kaip gerai,kad gyvensit name,jaukiau,nei kokiam viešbuty thumbup.gif

Jau kokia šiandien diena man graži,tikrai jau pavasariu kvepia,nors pas mus ryte dar -7 šalčio buvo.

Dviems savaitėms nuo liepos 3 iki 17d. mirksiukas.gif

Pirmą savaitę gyvensim tame name ir apvažinėsim lankomus objektus gal 150km spinduliu, o jau antrą savaitę keliausim po salą nakvodami po dvi nakvynes pakeliui kaimo sodybose. Ech kaip norisi tos egzotikos - ledynų, geizerių, karšto vandens lagūnų, kalnų, banginių stebėjimo rolleyes.gif

QUOTE(Uranija5 @ 2013 03 28, 16:34)
Fainai, baltai pavydžiu.. pas mus tiek išlaidų šiemet nusimato (naujas pečius, kaminas, terasa-pavėsinė) kad panašu kelionių teks vėl atsisakyti, nebent po LT pasivažinėsim, vyras jau apie Druskininkus svajoja  biggrin.gif

Druskininkai yra gėris, bet mes ten kažkaip važiuojam visad pavasarį ir rudenį (mano gimtadienio šventimas Druskininkuose nepajudinama tradicija jau daug metų).

Dar man vasara ne vasara, jei bent kelių dienų nepabūnu Nidoj - jaučiu tiesiog fizinę jūros ar vandenyno trauką (matyt praeitame gyvenime, jei egzistuoja renkarnacija, buvau jūreivis biggrin.gif ) ax.gif O Nida mano meilių meilė - didžiulė svajonė kažkada, kai būsim seni ir turtngi biggrin.gif , ten praleist po kelis mėnesius per metus blush2.gif

O iš artimiausių kelionių nusimato savaitgalis Latvijoj - su keliom draugų šeimynom šiandien susiorganizavom išvyką į Latviją "Alaus keliu" thumbup.gif
Atsakyti
tos juodos tikriausiai molinezijos. Anksčiau turėjau juodų ir geltonų, bet, kai perpirkau akvą su žuvimis, natūraliai išnyko. Dabar neturiu gyvavedžių.
Ancitrusai iš ikriukų pasidauginę. Iki vasaros paauginsiu, paskui gal pavyks išsikeisti į šokoladą. Dar neaiški jų lytis, nesimato.
Aš tai norėčiau į Turkiją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2013 03 28, 20:02)
Aš tai norėčiau į Turkiją  smile.gif

Turkija yra gėris wub.gif Esam poilsiave Alanijoj, apvažiavę beveik viską, kas siūloma jos apylinkėse, tada Marmary ir yra likusi svajonė kokias porą savaitėlių pasibuvot Bodrume.

Turiu tokią žydrą svajonę išsinuomot jachtą (žinoma su buriuojančiu kapitonu), gražią nedidukę ir plaukt su šeimyna kokias penkias dienas palei laukines pakrantes, mažiukus pakrantės miestukus, sustot pasipliuškent laukiniuose paplūdimiuose, sustot pavakarieniaut kokiuose žvejų kaimeliuose, žvejot ir kept žuvį ant grotelių.

Kai buvom Marmary (ir tas dar labiau populiaru Bodrume), tai matėm nemažai taip keliaujančių Europiečių šeimų.

Aišku ta svajonė kol kas laaaaaaaaaabai toli nuo įgyvendinimo, bet gyvenimas tuo ir įdomus, kad nežinai kas už kampo laukia - o gal ims vieną dieną neįmanomas dalykas ir taps netgi labai įmanomu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2013 03 28, 21:37)
Aišku ta svajonė kol kas laaaaaaaaaabai toli nuo įgyvendinimo, bet gyvenimas tuo ir įdomus, kad nežinai kas už kampo laukia - o gal ims vieną dieną neįmanomas dalykas ir taps netgi labai įmanomu rolleyes.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Bitė reklamuoja tuos prievartautojus krepšininkus doh.gif
Atsakyti
Šiandien kilnojau savo mažylius raibuoliukus ir nepatikėsite, pasirodo turiu hangianum. Kai lieju, tai nežiūriu į etiketes. Tai va, kaip būna ax.gif Prisiminiau, kai pirkau e-bay iš vokietės, tai ji pasiūlė smile.gif Augaliukas jaunas, bet kada nors užaugs, užaugęs bus iš stambesnių.
user posted image
Atsakyti
user posted image
Su šventėmis Mielosios!
Atsakyti
Su Šv. velykom - geros nuotaikos, sočių švenčių, stiprių ir gražių margučių thumbup.gif

Mes vakar nudažėm virš penkiasdešimt margučių, tai galvojau naktį jie man sapnuosis lotuliukas.gif Smagiausia, kad dažėm keturios kartos vienoj virtuvėj, t.y. anūkėliai, mano mama, aš ir mano senelis biggrin.gif Kiti vyrai, t.y. mano brolis, vyras ir tėtis palaikė dažytojus morališkai lotuliukas.gif
Atsakyti