QUOTE(Merii @ 2013 03 15, 22:35)
buvau šiandien, prie namų jų firminė pardė, nu tokia nykuma pasirodė, nieks neužkabino, tik židinys lb gražiai apklijuotas. Iris daugiau pasirinkimo, čia aš apie sienoms skirtas, grindinės, tai visur panašios, kažko nesugalvosi.
Gal kas per laiką ir pasikeitė - jau gal keturi metai praėjo nuo tada, kai savo namukui pirkom, o vėliau ir nebesidomėjau kokia pasiūla.
Bet tada kai rinkomės, tai prabėgus Ermitažą, Senukus ir Dvarčionis man galva sukosi nuo pasiūlos - tą akimirką būčiau penkiems namams išsirinkusi
Buvau ir Iris, ir Domus galerijoj ir dar poroje firminių pardžių, bet siutas paėmė, kad už identiškas plyteles kaip paprastų firmų lupa nesvietnus pinigus
Suprasčiau kad kažkoks super duper dizainas būtų "išlaužtas" bet sakykim identiškos vienspalvės smelio spalvos keturis penkis kartus brangesnės nei Ermitaže
Aiškina man konsultantas, kad daug geresnės, itališkos ir nesusidėvės kaip kitokios, o kai paklausiau kaip tas dėvėjimasis vyksta ant sienų, tai ir nutilo
Pagalvojau, kad nesam elitas ir bus gerai "popigiai"
Dabar jau penkti metai eina, visur ir grindinės, ir sieninės atrodo kaip naujos, tai suprantu, kad greičiau jas keistume ne dėl susidėvėjimo, o dėl nusibodimo (jei iš vis keistume)