QUOTE(mumrikas @ 2013 03 01, 20:25)
Brangūs atitraukiami, atstumiami dar brangesni, bet ant durų kitokio ir neuždėsi. O ant langų montuosim stacionarius, t.y. kuriuos kaip rėmelį pavasarį uždedi ir prieš žiemą nuimi - tokie langui kainuoja apie 100lt (pas mus visur kambariuose po didelį langą ir per pus mažesnį, kuris atsidarinėja, tai vat tiems atsidarinėjantiems tokia kaina - jų dydis maždaug 120cm x 60cm).
Vat su kokiais pirkiniais šiandien iš Kaziuko grįžom
Džiaugiuos,kad man tų sietelių nuo uodų nereikia.Nors gyvenam koks 300 metrų nuo miško,vasarą langai atviri,net ir vakarais,o uodus ,kokius 5 per mets pagaunu.
Skanūs pirkiniai.
QUOTE(Merii @ 2013 03 02, 09:29)
Vakar
grindinį šildymą išvedžiojo, o šiandien turėjo kaip ir betonu užlieti. Pirmadienį žadėjo važiuoti supirkt medžiagas luboms ir sienoms. Na po biski juda darbai.
Vakar turėjau mamadienį, buvom su dukriuku picerijoje, tuo pačiu ir reikalus aptarėme, dar kelias parduotuves apėjome. Į Kaziuką neisiu, bet lb noriu į Prisikėlimo bažnyčia nuvažiuoti, bet gal ne šiandien ir ne ryt. Šiandien seminaras, o ryt žadu knygas pokuoti. Gyvensiu tarp kalnų dėžių.
Kaip darbai greit einasi
Jei taip ir toliau,greit įkurtuves švęsit.
Aš irgi su saviškiais dažniausiai mamadieniam piceriją renkamės,arba kavinukę prie pat ežerų,smagu per langą stebėt,kaip gulbės plaukioja.
QUOTE(mumrikas @ 2013 03 02, 20:04)
Ir čia su savo gėliokais vaidenuosi
O ča mano didelis džiaugsmas - pas Psychopsis Mariposa alba atrastas prie naujo auginuko augantis žiedstiebis
Žinant kokie jie lėtuoliai, tai žiedais geriausiu atveju po kelių mėnesių džiaugsiuos, bet vis tiek smagu matyt tokį progresą
Gražios gėlytės.Man visokios taškuotos labai patinka.
Lauksim psychopsio žiedo pasirodant.Kiek laiko jie maždaug žydi?
Sveikos gyvos.Taip ir bnenuvažiavom į Kaziuko mugę,nes mažas susirgo.Labai gerklę skaudėjo,temperatūra.Bet dabar jau nieko,atsigauna,tik sloga dar liko nedidelė.Užtat meduolių namie patys prisikepėm ir visą bliūdą jų suvalgėm