Įkraunama...
Įkraunama...

Gėliomanių plepĖsiai

Pavasaris jau tuoj tuo tuoj visu gražumu pasirodys, tai ir laukim jo su gražiais vaizdais biggrin.gif

Viena iš mano didelių ir labai tikiuosi jau kitais ar dar kitais metais išsipildysiančių svajonių yra Kaukenhof gėlių "jūros" Nyderlanduose - Olandijai jaučiu didelę meilę, sentimentus, pačius šilčiausius prisiminimus ir ten mielai grįžčiau vėl ir vėl wub.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(emma @ 2013 02 09, 16:10)
Ką veikiat.kad taip tylu čia?

Mes tai svečius užiminėjam - mano tėvai šiam savaitgaliui atvažiavo thumbup.gif Vaikams laimės iki kaklo - senelius baigia nuo kojų nuvaryt lotuliukas.gif

Per pietus visi ėjom Užgavėnių švęst, mat mūsų rajoniuke keimynai jau ne pirmus metus organizuoja šventę. Buvo ir Morė, kurią sudeginom, ir šaunus lašininis, kurį vaikai sniege užkasė, ir muzika, ir didžiulis laužas, ir virvės traukimas, ir masinis blynų kepimas.

Susirinko koks dvidešimt šeimų, tai buvo laaaaabai linksma thumbup.gif Prisinešėm maisto, karštos arbatos, kelis stalus vaišėm nuklojom, tai ne tik kad pasilinksminom, bet ir prikirtom kaip turi būt biggrin.gif Taigis metai bus tikrai sotūs ir linksmi thumbup.gif

Grįžus namo dar orchidėjas greit palaisčiau ir smagių radybų užtikau - žydės vienas hibridinis phal. (reanimuotas dar nežydėjęs nežiniukas) ir gal centimetro ilgio žiedstiebiuką kiša psychopsis alba wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mumrikas: 09 vasario 2013 - 22:46
QUOTE(mumrikas @ 2013 02 09, 23:56)
Pavasaris jau tuoj tuo tuoj visu gražumu pasirodys, tai ir laukim jo su gražiais vaizdais biggrin.gif

Per pietus visi ėjom Užgavėnių švęst, mat mūsų rajoniuke keimynai jau ne pirmus metus organizuoja šventę. Buvo ir Morė, kurią sudeginom, ir šaunus lašininis, kurį vaikai sniege užkasė, ir muzika, ir didžiulis laužas, ir virvės traukimas, ir masinis blynų kepimas.

Nuostabūs vaizdeliai thumbup.gif ir ačiū už naują temutę 4u.gif

Kaip smagu jei tokie šaunūs kaimynai ir niekur toli nereikia važiuoti švęsti thumbup.gif. Aš tai antradienį planuoju blynus kepti. Šiandien buvom svečiuose pas kaimynus, valgiau labai skanių cezario salotų, o vakar vyras lazaniją kepė, tai mes kaimynus vaišinom biggrin.gif. Kažkaip savaitgaly nieko labai ir nenuveikiau, nors planavau namus apsitvarkyti, kelias gėles jau reikia persodinti.. bet kažkokia nedarbinga nuotaika.. blush2.gif
Atsakyti
Vat tokia seksova buvo mūsų rajono Morė lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
oi, merginos, net nžn kurioje temoje rašyti, kai cielos dvi sukurtos biggrin.gif
aga, seksova morė ir aš noriu į Olandiją ax.gif
Papildyta:
http://www.supermama...;#entry60877514
Atsakyti
aham, reikia vieną temą palikt g.gif
Atsakyti
Aš šiandien iš vyro prisijuokiau. Kažkaip sumąsčiau, kad reik vasario keturioliktai dovaną nupirkt ir nugriebiau vyriškus kvepalus. Paskambinau pasigirt, kad jau dovaną turiu, tai ir jis išdidžiai pareiškė, kad žino mano svajonę ir ją mielai įgyvendins, t.y. nupirks gražų ryškiai mėlyną phalaenopsį lotuliukas.gif (žino kaip aš nervinuosi išdarkytas gėles prekybcentriuose matydama).

Galiausiai jau rimčiau pasakė išsirinkt norimą rūšinę orchidėją ir jis ją man padovanos thumbup.gif Bėda, kad šią akimirką niekur nematau norimos, bet nieko, kantrybės turiu ir tą dovanikę pasaugosiu netolimai ateičiai rolleyes.gif
Atsakyti
mumrikai kaip tau faina thumbup.gif
Aš peržvelgiau visus užsakymus, kai ko norėčiau, bet balandžio antroje pusėje- gegužės pirmosiomis dienomis reiks išsikraustyti.
Net neįsvaizduoju kas ten augs, o gal vargs, gali būti pinigėliai vėjui, tai šį sezoną pasuoju. Tik vieną raibuolę užprašiau, kad LODas atvežtų iš parodų užsienyje, suprantoma, jei ras.
Dar mano remontai neprasidėję. Jau pradėjau nervintis. Žmogus, kurį samdau jų organizavimui, sirgo gripu, tai viskas taip užsitęsė. Net vandeniu šildomų grindų atsisakiau, nes dėl keletos kvadratų dar užsitęstų kažin kiek. Nes ten ne taip paprasta kaip atodo.
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2013 02 12, 15:04)
mumrikai kaip tau faina  thumbup.gif
Aš peržvelgiau visus užsakymus, kai ko norėčiau, bet balandžio antroje pusėje- gegužės pirmosiomis dienomis reiks išsikraustyti.
Net neįsvaizduoju kas ten augs, o gal vargs, gali būti pinigėliai vėjui, tai šį sezoną pasuoju. Tik vieną raibuolę užprašiau, kad LODas atvežtų iš parodų užsienyje, suprantoma, jei ras.
Dar mano remontai neprasidėję. Jau pradėjau nervintis. Žmogus, kurį samdau jų organizavimui, sirgo gripu, tai viskas taip užsitęsė. Net vandeniu šildomų grindų atsisakiau, nes dėl keletos kvadratų dar užsitęstų kažin kiek. Nes ten ne taip paprasta kaip atodo.

wub.gif

Tai aišku, kad tavo dabar prioritetai kiti ir daug svarbesni - gėlių buvo ir bus, niekur jos nedings, o vat namučiai svarbų svarbiausia drinks_cheers.gif

O kodėl dėl šildomų grindų sudėtinga g.gif Juk plotas pas tave nedidelis, išvedžiotų vamzdelius per dieną ar dvi (pas mus jei gerai pamenu po kambarį per dieną išvedžiodavo - pats vyras su pagalbininku darė), o šiltinimą po vamzdeliais dėt (yra jie ar ne) ir betoną ant vamzdžių vis tiek reikia liet ir tiek pat laiko užtrunka šildomos grindys ar ne g.gif
Atsakyti
nžn, bet kažko mane tąso vos įvažiavus į kiemą prie to namo, o įėjus aplamai doh.gif Nu toks aplinkui skurdas ir kur aš nuėjau verysad.gif ir tie žmonės tokie keisti ten.
Kaip ir sakė kažkada zuzla, ne man toks gyvenimas. Nebent, kai viskas susiremontuos, sustos į savo vietas, bet, kai reikia knibinėti po googlę kur kas kaip, darosi sunku. Nžn ar dėl to, bet nemiegu nuo pusės tryjų, pradėjo plaukai slinkt kuokštais, net žaizdos vertis. Katinas ir tas su manimi nemiega, abu blūdiname. Praradau dvasinę ramybę ir jaučiuosi į balą pametėta blink.gif
Papildyta:
Kai važiuoju ten, iškart raminančių išgeriu blush2.gif
Atsakyti
Įtariu sunku, nes suvoki, kad labai daug darbų prieš akis, o laiko jiems nudirbt ne fontanai. Tiesiog nepatirti posūkiai gyvenime, o tas kas nepažįstama labiausiai ir gąsdina (bent jau taip protingi psichologai sako).

Pažįstamas man tas jausmas ir net labai - man tai kol namą statė euforija, nekantrumas ir baimė vis maišydavosi doh.gif Norėt labai labai norėjau, tiesiog kliedėjau nuo svajonių apie savą namą, bet juokingai gąsdino mintis, kad tos svajonės nepasiteisins blush2.gif

Ir patys prie jo daug plušom - kai kuriuos statybinius darbus vyras darė ir pats su pagalbininkais, o ko nesugebėdavo, tai prie statybininkų brigadų kaip prižiūrėtojas dirbo. Statėm per patį kainų bumą, tai taip vadinami "prarabai" nesiimdavo nuosavų namų statybos darbų jei jų pelnas nebūdavo minimum 100.000Lt blink.gif

Tai pagalvojom, kad per du metus galima už tokį atlyginimą ir patiems prie savo namuko paplušėt doh.gif

Ir darbų mąstai gąsdino, nes mes absoliučiai nuo nulio pradėjom (savo gatvelėj iš vis pirmi namą statėm, o kai gyvenam paskutiniai gatvėj, tai ir visą gatvelę padaryt turėjom, nes iki tol buvo tiesiog laukinė pieva).

Bet jau kai darbas ima vyti darbą, pasineri į visą ta šurmulį visa galva, tai nebelieka laiko ir bijot biggrin.gif

Galiausiai pavasaris ateis, galėsi pradėt aplinką pamažu tvarkytis, žemėj kapstytis, augaliuką vieną kitą žemėn įkiši, pasistatysi lauko baldelius ir saulei leidžiantis geriant kavą visai kitom spalvom viskas nušvis mirksiukas.gif
Atsakyti
ačiū, Mumrikuti 4u.gif ir tai praeis..
Jau taip apsidžiaugiau ką tik, išsitraukiu savo nabagę Sievekingia reichenbachiana, ogi auginukai išlindę bigsmile.gif . Kai pirkau, tai atrodė ji normaliai, bet kažkas jai netiko pas mane, numetė lapelius, pradėjo nykti. Ištraukiau, šaknytės apmirusios, tai parišau ant bloko ir štai pavasaris stebuklus daro, gyvensime.
Apsigavau su ja, ne mano gėlės miniatiūros.
Papildyta:
http://www.orchidspe...henbachiana.htm
Atsakyti
O jau koks plaukuotas grožis wub.gif

Bet tai ir pavadinimas toks, kad tariant liežuvis mazgu susiriša lotuliukas.gif

Aš šiandien savo žalialapes raibuoles tvarkiau, laisčiau, dulkes valiau ir į naują gyvenamą vietą pernešiau - pagaliau nauja lentyna nuo lubų iki grindų priepirty stovi, tai viršutinius tris aukštus būtent raibuolėms paskyriau thumbup.gif

Tuo pačiu tvarkydama pasidžiaugiau, kad absoliučiai visos naujus auginukus auginasi - vadinasi sekasi mums susitart rolleyes.gif

Ir šiandien jau galutinai paph. Vinicolor prasiskleidė - džiugu, kad visiškai naminiai žiedai wub.gif Ir delenatii alba bei armeniacum pumpurai didėja, storėja - laukiu nesulaukiu pavasarį pasveikinsiančių žiedų wub.gif
Atsakyti