Įkraunama...
Įkraunama...

ISPANŲ SERIALAI

QUOTE(atverklanga @ 2013 02 12, 13:59)
Nezinau... Gal kokiam youtube paieskok  g.gif
Nera yuotube  verysad.gif
Cia neskaitykit, kas zada ziuret/ziuri ankstesnes serijas el barco. Paziurejau 2x4 ir kadangi pagrinde tik vaizda ziuriu, daug ko nesupratau. Zalia Ruta, gal gali pagelbet?  blush2.gif

Cia buvo ta serija su moskitais, jei pameni. Tokia nauja blonde (ta isgelbeta) bande Rikarda prisiviliot. Ir rode daug prisiminimu apie jo mirusia zmona. Nesupratau,ka ta blonde kalbejo, kad Rikardas net apsiverke?
Supratau, kad is tikro ta blonde su tais 2 naujais vyrukais kazka negero rezga, bet cia dar jauciu isaiskes veliau  g.gif  Bet man idomu, ka tokio ji Rikardui pripasakojo? Kad pazinojo jo zmona?
Ir dar vienas dalykas - kas ten Vilmai su nestumu buvo, del ko ja operavo? Ir tam kunigeliui ji patinka, ar kaip?

Atsakyti
Jėzusmarija, koks skirtumas kokia čia ta stovykla. Mokomoji, ar šikamoji lotuliukas.gif 2011 metais pradžia žiūrėta, tai kai kurios detalės kaip ir pamirštos.
O kas dėl realumo, tai nėra čia jau tokia iš piršto laužta fantastika. Kam įdomu, pasiskaitys apie tuos mikrodalelių greitintuvus etc.
P.s. nagų lakas daug vietos neužima ir jo ilgam užtenka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 02 12, 12:56)
As net neziurejau, kaip neva ispaniskai buvo parasyta, sakiau, kaip rusai isverte KAIP VADINA AINOJA. Ko cia kabinetis reikia prie zodziu, jei net nesupranti apie ka rasau g.gif

o kas kabinejasi? mergina paklause, ka reiskia ciabata, parasiau ,ka zinau. pati mano posta pacitavai, tai reiskia pati ir kabinejies. o ka rasai as suprantu- rasai ,kaip rusiskai vercia, ar as paneigiau ,kad rusai vercia stukačka (nors ten ne prie ko tas zodis, nieko ji ten nesutukalino). kur cia kabinejimasis? kokie zmones pikti ,siaubas, net serialu aptarti ramiai neina
.
QUOTE(atverklanga @ 2013 02 12, 12:56)
  O kazin, kiek ten jau laiko praeje?

5 menesiai
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2013 02 12, 14:51)
o kas kabinejasi? mergina paklause, ka reiskia ciabata, parasiau ,ka zinau. pati mano posta pacitavai, tai reiskia pati ir  kabinejies. o ka rasai as suprantu- rasai ,kaip rusiskai vercia, ar as  paneigiau ,kad rusai vercia stukačka (nors ten ne prie ko tas zodis, nieko ji ten nesutukalino). kur cia kabinejimasis? kokie zmones pikti ,siaubas, net serialu aptarti ramiai neina
.

*5 menesiai

Radot del ko nesutart doh.gif biggrin.gif Geriau i mano klausimus atsakykit blush2.gif Gal tu, Zivilka, zinai?
* Aa, tai normaliai... Kazkaip galvojau, kad maziau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo atverklanga: 12 vasario 2013 - 16:39
QUOTE(egesichora @ 2013 02 12, 14:46)
Kam įdomu, pasiskaitys apie tuos mikrodalelių greitintuvus etc.

o tai katastrofa del greitintuvo?
Atsakyti
Verbena, nieko asmeniško, bet Jūs jau žiūrite, ar dar tik žiūrėsite El Barco? Nes ten jau pirmoje serijoje (jei neklystu), išaiškėja to pasaulinio cunamio priežastis.

Ir dar. Mes čia išsiaiškinome cocacolos ir kitko perteklių laive.... Taigi, iš paskos jiems visąlaik plaukia podvodkė, tai va ji ir tiekia proviziją. Dabar viskas visiems aišku? cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2013 02 12, 17:29)
Verbena, nieko asmeniško, bet Jūs jau žiūrite, ar dar tik žiūrėsite El Barco? Nes ten jau pirmoje serijoje (jei neklystu), išaiškėja to pasaulinio cunamio priežastis.

ziuriu, vakar ziurejau pirma serija, bet ne viska suprantu rusiskai, uztat ir paklausiau
supratau kad kazkokia katastrofa ir tiek
o kadangi ne viska supratau rusiskai, o tie du vyriokai masinoje, Chulija kazka senekejo, paskui rode laboratorija...
tai ir klausiau nes gal kazko nedapratau

Atsakyti
As, nors tiek praziurejus, irgi daug ko nesuprantu biggrin.gif Tai man visai gerai, kad Verbena issiklausineja, ir as apsisvieciu biggrin.gif
Egesichora (koks sunkus nickas, gal teisingai parasiau biggrin.gif ) gal tu dar kazkokiam saite apie el barco pasiskaitai?
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2013 02 12, 14:59)
Cia buvo ta serija su moskitais, jei pameni. Tokia nauja blonde (ta isgelbeta) bande Rikarda prisiviliot. Ir rode daug prisiminimu apie jo mirusia zmona. Nesupratau,ka ta blonde kalbejo, kad Rikardas net apsiverke?
Supratau, kad is tikro ta blonde su tais 2 naujais vyrukais kazka negero rezga, bet cia dar jauciu isaiskes veliau  g.gif  Bet man idomu, ka tokio ji Rikardui pripasakojo? Kad pazinojo jo zmona?
Ir dar vienas dalykas - kas ten Vilmai su nestumu buvo, del ko ja operavo? Ir tam kunigeliui ji patinka, ar kaip?

Bandau paaiskinti:

Ta blonde blogiete ir bande kapitona apmaut, todel surado kazkokiu (net neaismenu kokiu) daiktu ir apsimete, kad mano praeiti su zmona.. Kazkas tokio.

O Vilmai ikando dideles zuvies vaikas (kuria pagavo), kazkokia mutante, rodel tuos jos dantis.

Aha, kunigeliui patinka ax.gif

Bet nusivaziuos tos meiles seiles, jei ka tongue.gif
Atsakyti
Nieko aš niekur neskaitau. Tik nėra problemų su rusų kalba,nes dar priklausau tai laimingųjų kartai, kuriuos gerai išmokė. smile.gif

Verbena, taip, katastrofa įvyko todėl, kad paleidus greitintuvą, susidarė juodoji skylė, kuri ir sukėlė šį kataklizmą.

Merginos, nueikite į kokį smailą.lt ir paprašykite, kad išverstų ir įmestų tuos serialus, nes nežinant kalbos tai 90 proc.minusas įdomumui.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 02 12, 17:59)
Bandau paaiskinti:

Ta blonde blogiete ir bande kapitona apmaut, todel surado kazkokiu (net neaismenu kokiu) daiktu ir apsimete, kad mano praeiti su zmona.. Kazkas tokio.

O Vilmai ikando dideles zuvies vaikas (kuria pagavo), kazkokia mutante, rodel tuos jos dantis.

Aha, kunigeliui patinka ax.gif

Bet nusivaziuos tos meiles seiles, jei ka tongue.gif

Man tas kunigelis toks mielas atrodo rolleyes.gif
O ta pana, kuria su jais isgelbejo, o po to tie vaikinai is kambario pas moskitus isstume, tipo geriete buvo? Beje, aciu uz visus paaiskinimus
4u.gif
QUOTE(egesichora @ 2013 02 12, 18:44)
Nieko aš niekur neskaitau. Tik nėra problemų su rusų kalba,nes dar priklausau tai laimingųjų kartai, kuriuos gerai išmokė. smile.gif

Verbena, taip, katastrofa įvyko todėl, kad paleidus greitintuvą, susidarė juodoji skylė, kuri ir sukėlė šį kataklizmą.

Merginos, nueikite į kokį smailą.lt ir paprašykite, kad išverstų ir įmestų tuos serialus, nes nežinant kalbos tai 90 proc.minusas įdomumui.

Prasyt, kad isverstu... Tada laukt... Ai, man taip geriau biggrin.gif Be to, turiu vilti, kad taip ziurint, bent kaikurios ispanu frazes isimins rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo atverklanga: 12 vasario 2013 - 19:02
tam,kas ziurejo Luna Calenda ir patiko
tai as supratau, kad 1 sezone 12 seriju
2 sezonas turbut nuo 2013 02 04 g.gif

cia kaip ir turetu rodyti promo ar kazka pan.
http://www.sensacine...video-19471171/
Atsakyti