Įkraunama...
Įkraunama...

ISPANŲ SERIALAI

QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 02 12, 11:42)
As atsakiau, kaip jis vadina Ainoja - skundike.

tu atsakei, kaip rusai isverte ta zodi

QUOTE(Verbena.. @ 2013 02 12, 11:57)
nu žiūrėsiu
bet atsakymų į klausimus man reik dabar  unsure.gif

kokia nekantri rolleyes.gif
Atsakyti
Cia man vienai SM kazkaip sunkiai siandien krauna? g.gif
QUOTE(Zivilka @ 2013 02 12, 09:05)
Ciabata yra italiska duona . labai skani smile.gif

biggrin.gif Primine, kaip tam lietuviskam seriale "Pamirsk mane" vienas diedas pana vis bulvike vadina biggrin.gif Sako, Italijoj cia didelis komplimentas lotuliukas.gif
Papildyta:
Taip ir neatsaket, kur tres metros 2 dali ziurejot? Zalia Ruta speju rusiskai, o dar Verbena man rodos ziurejo? Ar tu tik 1 dali? g.gif

Ps: ot velnias, vakar netycia wikipedijoj persiskaiciau, kas toks Barbucha Salomejai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2013 02 12, 12:12)
tu atsakei, kaip rusai isverte ta zodi
kokia nekantri  rolleyes.gif

As net neziurejau, kaip neva ispaniskai buvo parasyta, sakiau, kaip rusai isverte KAIP VADINA AINOJA. Ko cia kabinetis reikia prie zodziu, jei net nesupranti apie ka rasau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 12 vasario 2013 - 11:56
QUOTE(egesichora @ 2013 02 11, 23:30)
Truputį ir apie minusus serialo: Akivaizdu, kad pusę serialo finansavo Coca Cola.

Kyla natūralus klausimas iš kur tokios atsargos ir kur jos buvo sutalpintos+juk net stikliniais buteliukais ji ten inteligentiškai išpilstyta  bigsmile.gif

As irgi daznai pagalvoju, kaip jiems ta cola niekad nesibaigia biggrin.gif O tu buteliuku tai vos ne kiekvienoj scenoj doh.gif

Cia apie serialo nerealistiskumus kalbejot, as tai kazkaip nesigilinu, kaip Zalia Ruta sake, tiesiog kaip i pasakele ziuriu rolleyes.gif
Jei jau gilintis, tai aisku, fantastikos pilna. Pvz man kliuna tai, kad jie stebuklingai nuo visu bedu issigelbeja biggrin.gif Kelis kartus net nerode problemos sprendimo, tiesiog yra beda, tarpas, visi jau laimingi, beda isspresta biggrin.gif
Arba man idomu, kad tokie elementarus dalykai pas juos niekad nesibaigia. Jau nekalbant apie drabuzius, bet visokie sampunai, muilai, tual. popierius... Vakar atkreipiau demesi, kad Salomeja lakuotais nagais biggrin.gif O kazin, kiek ten jau laiko praeje?
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2013 02 12, 11:44)
Taip ir neatsaket, kur tres metros 2 dali ziurejot? Zalia Ruta speju rusiskai, o dar Verbena man rodos ziurejo? Ar tu tik 1 dali?  g.gif

Ps: ot velnias, vakar netycia wikipedijoj persiskaiciau, kas toks Barbucha Salomejai  doh.gif

aš žiūrėjau per filmai.in ar per gerifilmai.net
gal ne tuos žiūrėjau ko ieškai, nžn

dar nepažystu nei Barbuchos nei Salomėjos, bet būtinai paskaitysiu
Atsakyti
QUOTE(Verbena.. @ 2013 02 12, 12:01)
aš žiūrėjau per filmai.in ar per gerifilmai.net
gal ne tuos žiūrėjau ko ieškai, nžn

dar nepažystu nei Barbuchos nei Salomėjos, bet būtinai paskaitysiu

Neskaityk, ne taip idomu bus schmoll.gif As gailiuos, kad pamaciau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo atverklanga: 12 vasario 2013 - 12:04
QUOTE(atverklanga @ 2013 02 12, 12:03)
Neskaityk, ne taip idomu bus  schmoll.gif  As gailiuos, kad pamaciau  doh.gif

aš dar nė neprisimenu jų vardų
tik Rebeką kuri ne Rebeka
ir Chulija, kuri ne Chulija
prisimenu iš Internado

vakar el Barco pamaciau tą aktorę , nu Chuliją, kur Internado buvo
patinka man ji
ir Ivanas patiko
šitie du labiausiai iš jaunųjų
o Ferminas iš senių rolleyes.gif

apie El Barco dar nelabai ką galiu pasakyt, nu tas Chulisijanas gal ir nieko g.gif
bet dar gerai pagalvosiu ar kokį diedelį iš to serialo mylėt g.gif

va pvz Ferminas buvo meilė iš pirmo žvilgsnio rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Verbena..: 12 vasario 2013 - 12:09
QUOTE(Verbena.. @ 2013 02 12, 12:08)
aš dar nė neprisimenu jų vardų
tik Rebeką kuri ne Rebeka
ir Chulija, kuri ne Chulija
prisimenu iš Internado

vakar el Barco pamaciau tą aktorę , nu Chuliją, kur Internado buvo
patinka man ji
ir Ivanas patiko
šitie du labiausiai iš jaunųjų
o Ferminas iš senių  rolleyes.gif
apie El Barco dar nelabai ką galiu pasakyt, nu tas Chulisijanas gal ir nieko  g.gif
bet dar gerai pagalvosiu ar kokį diedelį iš to serialo mylėt  g.gif

va pvz Ferminas buvo meilė iš pirmo žvilgsnio  rolleyes.gif

Cia apie ta pagrindini? Tai Ulisesas jis. Ar Ulisas biggrin.gif

O tu atsimink, kad ta, kuri ten buvo Rebeka, cia yra Chulija. Man rodos biggrin.gif O ta buvus Chulija (cia Ainoa, jei nemaisau) ir man labai labai grazi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo atverklanga: 12 vasario 2013 - 12:17
QUOTE(atverklanga @ 2013 02 12, 13:14)
O tu atsimink, kad ta, kuri ten buvo Rebeka, cia yra Chulija. Man rodos  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
O Chulija - Ainoja.

Verbena, o tu ziek Gran Hotel, ten gi Ivanas pagrindinis bigsmile.gif
Atsakyti
nieko nežinau
Chulisijanas jis man bus ir viskas
nu ok, bandysiu prisimint Rebeka Chulija
Chulija Ainoja

o iš kiek serijų Grand hotel
bet tai ty gi ne Ivanas
ivanas kipšius toks mielas buvo
et.... cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Verbena..: 12 vasario 2013 - 13:12
Mergaites padekit surasti sena?bet laaabai gera sereala APSVAIGE IS MEILES ( LOCURA DE AMOR ) labai noriu ji paziuret,bet niekur niekaip negaliu surast.
Atsakyti
QUOTE(Irina 1984 @ 2013 02 12, 13:31)
Mergaites padekit surasti sena?bet laaabai gera sereala APSVAIGE IS MEILES ( LOCURA DE AMOR ) labai noriu ji paziuret,bet niekur niekaip negaliu surast.

Nezinau... Gal kokiam youtube paieskok g.gif

Cia neskaitykit, kas zada ziuret/ziuri ankstesnes serijas el barco. Paziurejau 2x4 ir kadangi pagrinde tik vaizda ziuriu, daug ko nesupratau. Zalia Ruta, gal gali pagelbet? blush2.gif

Cia buvo ta serija su moskitais, jei pameni. Tokia nauja blonde (ta isgelbeta) bande Rikarda prisiviliot. Ir rode daug prisiminimu apie jo mirusia zmona. Nesupratau,ka ta blonde kalbejo, kad Rikardas net apsiverke?
Supratau, kad is tikro ta blonde su tais 2 naujais vyrukais kazka negero rezga, bet cia dar jauciu isaiskes veliau g.gif Bet man idomu, ka tokio ji Rikardui pripasakojo? Kad pazinojo jo zmona?
Ir dar vienas dalykas - kas ten Vilmai su nestumu buvo, del ko ja operavo? Ir tam kunigeliui ji patinka, ar kaip?
Atsakyti