Įkraunama...
Įkraunama...

ISPANŲ SERIALAI

QUOTE(Verbena.. @ 2013 02 11, 23:24)
ir isvis nesuprantu kokia tos keliones laivu prasme
tipo isplaukia dviem menesiam, ir mokysis ir t.t.

paskaityk mano pirma posta, kur aprasymas serialo cool.gif
Atsakyti
ten meiles seiles?  g.gif
Papildyta:
pradejau El barco
nesupratau rusiskai kas tose dezese? ta merga kam dirba? kur ilipo i masina juoda, padave lagamina, ginkla, ka jai sake nesupratau?  g.gif
Papildyta:
ir isvis nesuprantu kokia tos keliones laivu prasme
tipo isplaukia dviem menesiam, ir mokysis ir t.t.
nu suprasciau kad kruizas, o cia kas?? ale stovykla laive
ar ten ispanijoj iprasta dviem menesiam isplaukt ir pagyvent siaip laive?  g.gif

atmetant ta pasaulio pabaiga

Kiek atsimenu, tai ir yra stovykla.
Papildyta:
Truputį ir apie minusus serialo: Akivaizdu, kad pusę serialo finansavo Coca Cola.

Kyla natūralus klausimas iš kur tokios atsargos ir kur jos buvo sutalpintos+juk net stikliniais buteliukais ji ten inteligentiškai išpilstyta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2013 02 11, 23:23)
Norit pasakyti, kad dvylikta serija sezonas baigiasi?

nezinau
speju tik unsure.gif
Papildyta:
Pasaulinė katastrofa sukelia gamtos kataklizmą, kuris priverčia dingti žemės paviršių. Planetoje, padengtoje vien vandeniu, mokomojo laivo ekipažo nariai, atrodo liko vieninteliai gyvi žmonės planetoje….

tipo tie masinoj du vyrai ir moteris, kuri ilipo i laiva(Rebeka vardu Internado buvo) zinojo apie kataklizma?
kas dezese?

tas kur ale mintis skaito, kur masinos bagazinej lavonas buvo, blogietis bus ane?? g.gif

kazkurio sezono serija maciau, kai jis berods Chulisa liepe nuzudyt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2013 02 12, 00:30)
Papildyta:
Truputį ir apie minusus serialo: Akivaizdu, kad pusę serialo
finansavo Coca Cola.

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif ta pati pagalvojau sivakar doh.gif
Paziurejau 13 serija, tai jau fantastiko belekiek biggrin.gif

El internado fantastika, bet mano nuomone gyvenime taip panasiai gali but su vaistu kompanijom, El barco patinka, bet labai jau viskas nerealu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabanne: 12 vasario 2013 - 00:00
Laba diena jungiuosi prie jūsų ir aš ax.gif
QUOTE(For_ever_alone @ 2013 02 11, 23:00)
Pradejau ziureti Gran Hotel, tai labai patinka kol kas, tikiuosi taip bus ir toliau smile.gif

Pradėjau ir aš žiūrėti, įklimpau biggrin.gif Labai patinka thumbup.gif
Tik įdomu kiek sezonų šio serialo yra, gal kas pasidalins info ir žino? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2013 02 12, 00:30)
Papildyta:
Truputį ir apie minusus serialo: Akivaizdu, kad pusę serialo finansavo Coca Cola.

Kyla natūralus klausimas iš kur tokios atsargos ir kur jos buvo sutalpintos+juk net stikliniais buteliukais ji ten inteligentiškai išpilstyta  bigsmile.gif

Ne stovykla, o stipendija gavusiems studentams mokomoji isvyka, turejo vykti pamokos, mokymai kaip isgyventi ir tt.

As tai kai ziuriu toki veikala, tai ir ziuriu kaip pasaka ir neiskau logikos. Jus kliuva kolos atsargos, o pati pasaulio pabaiga - ne? lotuliukas.gif Ir visi nuotykiai, kaip krioklys vidury vandenyno?

Ir pas merginas rubu atsargos neissenkamos.. Bet tai cia grazus serialas, todel man ir patinka, kad nera to kasdienisko pilko gruzo. Jei nori rimto filmo, renkiesi rimta filma, arba seriala toki, kaip sons of anarchia. Kur ziauri realybe.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 12 vasario 2013 - 07:19
QUOTE(atverklanga @ 2013 02 11, 14:03)
Zalia Ruta, man tai labai patinka, kai ulisesas Ainoa vis vadina "ciabata"  biggrin.gif  (nezinau, kaip rasosi ir kaip verciasi, bet man labai fainai skamba  biggrin.gif  )

Ciabata yra italiska duona . labai skani smile.gif

nu suprasciau kad kruizas, o cia kas?? ale stovykla laive
ar ten ispanijoj iprasta dviem menesiam isplaukt ir pagyvent siaip laive?  g.gif

mokomoji stovykla. matei juos ten kaip jungas varineja, o igula jau matrosai
Atsakyti
mane jau diedas kvanktelejusia vadina, nes diena nakti kompa kankinu su tuo internado doh.gif jau kaulus skauda nuo sedejimo prie kompo doh.gif galetu maziau tu sezonu but....
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2013 02 12, 09:05)

aha, aisku dabar smile.gif
o tie masinoj du vyrai ir moteris, kuri ilipo i laiva(Rebeka vardu Internado buvo) zinojo apie kataklizma?
kas dezese?

tas kur ale mintis skaito, kur masinos bagazinej lavonas buvo, blogietis bus ane??
QUOTE(spyglis2 @ 2013 02 12, 09:09)
mane jau diedas kvanktelejusia vadina, nes diena nakti kompa kankinu su tuo internado doh.gif jau kaulus skauda nuo sedejimo prie kompo doh.gif galetu maziau tu sezonu but....

ziurek ziurek
kuo tolyn tuo idomyn
Atsakyti
QUOTE(Verbena.. @ 2013 02 12, 10:14)
aha, aisku dabar smile.gif
o tie masinoj du vyrai ir moteris, kuri ilipo i laiva(Rebeka vardu Internado buvo) zinojo apie kataklizma?
kas dezese?

tas kur ale mintis skaito, kur masinos bagazinej lavonas buvo, blogietis bus ane??

"Rebeka" , cia ji Chulija ir tie kiti, zinojo. apie tuos kitus nepamenu
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2013 02 12, 10:05)
Ciabata yra italiska duona . labai skani smile.gif

As atsakiau, kaip jis vadina Ainoja - skundike.

Verbena, ziurek, nes iki galo dar iki siol neaisku, kiek Chulija (Rebeka) zinojo.. Nes vat paskutinej serijoj dar pateike siurprizu. O tas blogietis - zinojo irgi, jie visi dirba tam projekte Aleksandrija. Bet, kaip jau sakiau, ju zinios ir daltvavimas skirtingas, ir dar nera zinoma, kaip ten is tiesu..
Atsakyti
nu žiūrėsiu
bet atsakymų į klausimus man reik dabar unsure.gif
Atsakyti