Įkraunama...
Įkraunama...

ISPANŲ SERIALAI

QUOTE(babrusia @ 2013 02 11, 12:08)
lotuliukas.gif aga, "nepajauciau" spaudimo biggrin.gif  thumbup.gif

As tik pakomentavau blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Jo, Caso man apatine veido dalis patinka, pas ji akys nieko neisskirtines, o pas Deima atvirkciai, akys.. Butu grazus derinys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2013 02 11, 12:12)
As tik pakomentavau  blush2.gif  biggrin.gif

viskas ok, mane labai pralinksmino komentaras mirksiukas.gif biggrin.gif thumbup.gif
o tu online El Barco ziuri? ten tik ispanu kalba? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babrusia: 11 vasario 2013 - 12:53
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 02 11, 10:42)
O tas Mentiras y gordas mane sudomino,

apie ka jis?
ziurėt šitą ar El barco?

QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 02 11, 11:52)
Siandien isdrisau melyna bliuskyte uzsideti unsure.gif

aš tai visa juoda
vadinas mano gedulas tikresnis

babrusia, cia mes ne apie Internado schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(babrusia @ 2013 02 11, 12:53)
viskas ok, mane labai pralinksmino komentaras mirksiukas.gif  biggrin.gif  thumbup.gif
o tu online El Barco ziuri? ten tik ispanu kalba? g.gif

Aha, per cia mirksiukas.gif Ten issirenki serija, tada ver online, tada daug visokiu ismeta, as per streamcloud ziuriu, ten man niekad nestringa ir jokio limito nera (pvz kitam kazkuriam tik 70 min leidzia ziuret). Ten paprasta, tik reik suprast sistema, jei kam reiks, normaliai paaiskinsiu mirksiukas.gif

Zalia Ruta, man tai labai patinka, kai ulisesas Ainoa vis vadina "ciabata" biggrin.gif (nezinau, kaip rasosi ir kaip verciasi, bet man labai fainai skamba biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Verbena.. @ 2013 02 11, 13:02)
babrusia, cia mes ne apie Internado  schmoll.gif

atsiprasau blush2.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(atverklanga @ 2013 02 11, 13:03)
Aha, per cia  mirksiukas.gif  Ten issirenki serija, tada ver online, tada daug visokiu ismeta, as per streamcloud ziuriu, ten man niekad nestringa ir jokio limito nera (pvz kitam kazkuriam tik 70 min leidzia ziuret). Ten paprasta, tik reik suprast sistema, jei kam reiks, normaliai paaiskinsiu  mirksiukas.gif

aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Verbena.. @ 2013 02 11, 13:02)
apie ka jis?
ziurėt šitą ar El barco?

El barco ziurek, to ano dar niekas neziurejo ir net nezinom, kur rast mirksiukas.gif
Atsakyti
El internado geriau pirmiau ziureti, nes jis su pabaiga, o El barco neaisku kiek dar filmuos, nervuoja po serija laukti.
vakar pradejau gran hotel, visai nieko pradzia.
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2013 02 11, 14:27)
El internado geriau pirmiau ziureti, nes jis su pabaiga, o El barco neaisku kiek dar filmuos, nervuoja po serija laukti.
vakar pradejau gran hotel, visai nieko pradzia.

Rase, kad el barco lygtai tik kelios serijos beliko iki pabaigos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Verbena.. @ 2013 02 11, 14:02)
apie ka jis?

Ten filmas 2009 m. ne serialas rolleyes.gif
QUOTE(atverklanga @ 2013 02 11, 14:03)
Zalia Ruta, man tai labai patinka, kai ulisesas Ainoa vis vadina "ciabata"  biggrin.gif  (nezinau, kaip rasosi ir kaip verciasi, bet man labai fainai skamba  biggrin.gif  )

rusai vercia stukacka - skundike biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 02 11, 14:58)

rusai vercia stukacka -  skundike biggrin.gif

Galvojau kokia grazuole ar pan. biggrin.gif Bet vistiek mielai skamba biggrin.gif
Atsakyti
aš jau kurį laiką vis išgirstu apie El Internado, ieškojau kažkada su angliškais titrais- neradau.. mąstau,gal bandyt ispaniškai žiūrėt biggrin.gif gal netyčia taip ir kalbą išmoksiu biggrin.gif
Atsakyti