Ziuriu antra ispanu seriala, ir toks pastebejimas: ispanai megsta mistika. Ir kiekvienoj serijoj, kurioj kazkas isaiskeja, vel atsiranda intriga, ir pasirodo,kad niekas nepasidare aiskiau. El internado tai super serialas, nejo atsiplesti pries pora metu ziurejau net naktimis:), dabar Luna ziuriu, tik tie vilkolakiai nelabai man patinka, bet gal galu gale isaiskes, kad nieko mistisko cia nera, o kokia nors moksline paslaptis? . Ai, dar ziurejau anksciau kelias serijas El barco, tai turiu pasakyti, kad nepatiko visai.Pasaka vaikuciams, kiekviena serija su iskilusia nauja problema, o pabaigoje-jau bedos ir nebera:). Gal realistiskiausias tai Grand Hotel, nieko mistisko, laukiu tesinio. Tokia mano nuomone apie ispanu serialus:)
O man patinka ispaniška mistika.
Užkniso jau jie su ta Luna. Vėl štilis-anei vienos serijos.
QUOTE(egesichora @ 2013 04 20, 00:35)
O man patinka ispaniška mistika.
as irgi vis laukiu ir laukiu
turbut kas dvi savaites serija ideda
Pabaigiau ziuret El Barco gaila, kad baiges, jis man taip linksmai ir lengvai ziurejos - tikra pasaka suaugusiems bet pabaiga... milijardus klausimu paliko o del Uliso islikimo tai isvis nesupratau net asara nuriedejo, kai ji susaude graudziai ten viskas buvo...
Taip ir nesupratau - kas ten vel prasidejo pabaigoj? Tipo vel paleido daleliu greitintuva ar kaip?
Taip ir nesupratau - kas ten vel prasidejo pabaigoj? Tipo vel paleido daleliu greitintuva ar kaip?
QUOTE(babrusia @ 2013 04 24, 22:45)
Tipo vel paleido daleliu greitintuva ar kaip?
gal
niekas nezino
interpretuok kaip nori
o El internado suziurejai?
Oj neee mano tokie tempai, kad as vat ka tik El Barco pabaigiau, tai El Internado kol dar pradesiu tai baigsiu ziuret turbut tik kitais metais as max 2 serijas bet kokio serialo per para sugebu paziuret ir tai jau cia labai gerai buna, nes ir 1 serija pamatyt per diena buna gerai
Įdomu kur Luna pasidėjo..?
QUOTE(egesichora @ 2013 04 25, 15:23)
Įdomu kur Luna pasidėjo..?
aš ir nesuprantu kur jie stringa
kasdien žiūriu žiūriu ir nėr
QUOTE(radera @ 2013 05 14, 17:24)
Maciau anonsa, lyg tais LNK prades rodyti gran hotel. Atsisakę meksikietisku muilo operu pradejo pirkti idomius serialus
Paziurejau du sezonus, pradejau trecia ir meciau Vis tiek meksikietiska muilo opera su nesantuokiniais sukeistais vaikais, atminties praradimais ir vedybom per prievarta Nors pirmas sezonas buvo intriguojantis: labai daug reikala taise serijines zmogzudystes ir ju aiskinimasis
Aūūū Kur visos prapuolėt?
Laukiu nesulaukiu naujų Lunos serijų+radau, kad rusai neapsiribojo "El Internado" kopija ir jau kopijuoja "El Barco"
http://bigcinema.tv/...abl-serial.html
Papildyta:
Ką tik permečiau aktorius. Moterys tai fainos parinktos, bet tarp vyrų tai nei vienas Mario Casas net nekvepia
Laukiu nesulaukiu naujų Lunos serijų+radau, kad rusai neapsiribojo "El Internado" kopija ir jau kopijuoja "El Barco"
http://bigcinema.tv/...abl-serial.html
Papildyta:
Ką tik permečiau aktorius. Moterys tai fainos parinktos, bet tarp vyrų tai nei vienas Mario Casas net nekvepia