Įkraunama...
Įkraunama...

ISPANŲ SERIALAI

QUOTE(atverklanga @ 2013 03 10, 13:18)
Paziurejau 2x13. Gerai, kad nepraleidau!  bigsmile.gif kokia faina serija! Tie sokiai, dainos  wub.gif o jau Palomaresas su Vilma bigsmile.gif  ax.gif  TOJ vietoj sulaikius kvepavima sedejau. Ant tieeek wow ten buvo! wub.gif

va va, sakiau, kad buciniu bus biggrin.gif Vilma su Palamaresu tai pavare biggrin.gif bigsmile.gif jau galvojau, kad prades vienas nuo kito rubus plest cool.gif aistringiausias El Barco bucinys mano akimis bigsmile.gif
Atsakyti
uztat paskui kaip bus...
mane Palamareso vaidmuo labai kabino
Atsakyti
nekantrauju pamatyt bigsmile.gif dar visos 15 seriju man liko cool.gif
Atsakyti
QUOTE(babrusia @ 2013 03 10, 14:16)
nekantrauju pamatyt bigsmile.gif dar visos 15 seriju man liko cool.gif

pavydziu

gerai kad Luna Calenda pradejo seasonru ideti
man rods ispanijoj jau 5 serijos pasirode
cia toks serialas kurio galiu laukt kas serija
Atsakyti
ziuriu Trys metrai virs dangaus bigsmile.gif va-ja-zau...koks tas Mario Casas... karsta.gif karsta.gif
Atsakyti
Man jis tam filme fainesnis nei Ulisas biggrin.gif
Atsakyti
Neatsiziuriu pati, tai ir jums atnesiau karsta.gif karsta.gif karsta.gif
2x13
Atsakyti
Paziurejau 2x14, bet daug ko likau nesupratus g.gif Gal praleidau, nes 2x12 tik pusvalandi teziurejau, ne iki galo blush2.gif
Kur Ainoa su Ulisu dingo?
Ir kas dabar tarp Piti ir Vilmos? Jie issiskyre ar ne? Ir ko Piti ten kabejo? Vilmos lauke? biggrin.gif
Atsakyti
tai ka gi teta Verbena tau sake? biggrin.gif ziuret viska biggrin.gif Ulisas su Ainoja i kita laiva persikrauste, ta apleista rusu, kur identiskas buvo. Jie dviese dabar zemes iesko biggrin.gif

Aga, Vilma su Piciu issiskyre, graziai ir draugiskai. O laukdamas jos atsakymo, Pitis visa diena kabojo biggrin.gif

O Mario filme tikrai labiau patiko nei Ulisas wub.gif toks kietas karsta.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babrusia: 10 kovo 2013 - 19:37
Antra diena klausau daina is "Trys metraï virs dangaus wub.gif ♥ H & Babi ♥ -Tormenta de Arena (Dorian)
Atsakyti
QUOTE(babrusia @ 2013 03 11, 12:37)
Antra diena klausau daina is "Trys metraï virs dangaus wub.gif ♥ H & Babi ♥ -Tormenta de Arena (Dorian)

ne nu
tu antra Žalia Rūta
vedi mane iš kelio
eisiu aš tą filmą žiūrėt
kodėljis man nepatiko kai žiūrėjau g.gif
Atsakyti
QUOTE(babrusia @ 2013 03 11, 12:37)

Oj neeegaliuuu wub.gif wub.gif man Casas tam klube karsta.gif karsta.gif Arba cia tikrai pavasaris taip veikia wub.gif Rodos taip pajamciau as ji karsta.gif Man paciai siurpuliai kunu pereina, kai jis jai ranka perbraukia karsta.gif Taip svelniai... karsta.gif
Atsakyti