Įkraunama...
Įkraunama...

ISPANŲ SERIALAI

QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 02 10, 23:12)
Mentiras y gordas (2009)

o apie ka sitas??

ar bus dar vienas Lunos sezonas???
paskutines serijos siandien neiveikiau

koks liudnas Damijano likimas.....
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 02 10, 22:07)
Tu mane vis dar stebini savo tempais  lotuliukas.gif

jei nedarbai tai buciau visa suziurejus
ot,liko dabar viena serija doh.gif
Atsakyti
Merginos, kur žiūrite el barco ir internado su angliškais subtitrais? randu tik rusiškai, o rusų nemoku verysad.gif
Atsakyti
as ziuriu internado rusiskai, man del to problemu nera tongue.gif
suziurejau 2-a sezona... eikit kakot, negaliu nuo kompo atsitraukt, siandien 3-ia diena, vakar iki isnaktu ziurejau doh.gif taip iseina, kad marco ir paulos mama gyva? o ten hektora nusove? g.gif reik eit apsitvarkyt ir toliau ziuret unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(astuškinas @ 2013 02 11, 04:31)
Merginos, kur žiūrite el barco ir internado su angliškais subtitrais? randu tik rusiškai, o rusų nemoku  verysad.gif

O tu ispaniskai nenori ziuret? As irgi rusu visai nemoku, siaip nemoku ir ispanu, bet bent esme pagaunu, o be to, ir skamba graziau nei rusiskai biggrin.gif Su anglu titrais sudetinga jauciu rast butu g.gif
Papildyta:
O tas Mentiras y gordas mane sudomino, o i tuos imdb vertinimus as retai demesi kreipiu cool.gif
Atsakyti
O tas Mentiras y gordas mane sudomino, o i tuos imdb vertinimus as retai demesi kreipiu cool.gif
[/quote]
Jei rasi is kur siustis, prasinesk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2013 02 11, 10:27)
-suziurejau 2-a sezona... eikit kakot, negaliu nuo kompo atsitraukt, siandien 3-ia diena, vakar iki isnaktu ziurejau doh.gif
--taip iseina, kad marco ir paulos mama gyva?
--- o ten hektora nusove? g.gif reik eit apsitvarkyt ir toliau ziuret unsure.gif

- lotuliukas.gif
-- nu taip išeina unsure.gif
--- nu tai ar rodė kad nušovė??

QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 02 11, 10:42)
Jei rasi is kur siustis, prasinesk mirksiukas.gif

aš tikiuosi tau dar gedulas????
Atsakyti
QUOTE(Verbena.. @ 2013 02 11, 11:16)

blink.gif g.gif cia jus apie Internado pabaiga? unsure.gif nenervuokit, ir as jau kita savaite ziuret pradesiu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babrusia: 11 vasario 2013 - 11:37
babrusia, o gal tu el barco pradek ziuret? biggrin.gif Trumpesnis jis biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
tai vat, kad jis trumpesnis g.gif galvojau nuo to pradet, bet kad labai cia prikomentavot El Internado, tai uzsimaniau pamatyt biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(Verbena.. @ 2013 02 11, 12:16)

Siandien isdrisau melyna bliuskyte uzsideti unsure.gif

Merguciai, neprasykit, kad pasakotumem, nes bus neidomu ziureti mirksiukas.gif

Verbena, nepasakok ir tu cool.gif
Atsakyti
Tai as tau apie el barco galiu prikomentuot biggrin.gif
Verta ziuret vien del pagrindinio. Turi jis kazka... Ne tai, kad tobulu bruozu, pamatai pirma karta ir iskart meile nr 1. Bent man taip nebuvo. Bet jo manieros, tam tikros mimikos g.gif rolleyes.gif
Cia kaip ir su deimuciu biggrin.gif Nebuvo meiles is pirmo zvilgsnio, bet va palaipsniui kazkuo pakeri wub.gif
Ai, ir tau gi patinka kankinimaisi del meiles, tai cia to yra biggrin.gif Man irgi labai patinka, kai "nori, bet negali" biggrin.gif Tada visi tie zvilgsniukai, laukimo ir uzsleptos aistros pilnos scenos wub.gif rolleyes.gif
Papildyta:
Ai, babrusia, tik nesijausk spaudziama, ziurek ka nori biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2013 02 11, 12:01)
Ai, babrusia, tik nesijausk spaudziama, ziurek ka nori  biggrin.gif

lotuliukas.gif aga, "nepajauciau" spaudimo biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti